(VIDEO) KAD IZAĐEMO, SAZNAĆE SVE! Tara otkrila da prema Ša nije iskrena, on prebledeo posle njenih reči!

Autor: Republika.rs

Zadruga

04.05.2021

15:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tara Simov javno priznala da je lagala reperu tokom veze, ali da će sve saznati kada napuste rijaliti.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Tara otkrila da laže Ša

Zadrugari su danas za crnim stolom govorili o lažima koje su prećutkivali u vezama. Kada je došao red na Taru Simov, njen dragi Nenad Aleksić Ša, maltene je prebledeo posle njenog izlaganja.

Tara je otvorila dušu i priznala kako postoje krupne tajne koje još uvek skriva od repera, kao i da nije spremna da mu otkrije sve o sebi dok su u rijalitiju: 

- Što se tiče tih laži, ja sam dosta puta prećutala neke stvari i u ovom sada odnosu, postoje stvari koje sam prećutala, da ne dođe do raskida ili neke velike svađe, ali sam i ja imala stvari koje su se meni prećutale. Tipa kada pitam gde je, on kaže da je kod druga, ali ja ga lociram, pa vidim da je kod drugarica sa kojom ja ne volim da se druži -rekla je Simova i dodala:

-Na početku jedne veze, desio mi se peh, gde sam se poljubila sa nekim momkom, prvih 15-tak dana, i ja sam to prećutala, popila sam, ja sam se pokajala, meni je bilo loše i mislila sam da se neće saznati, to je znatno pokvarilo odnos. U ovom sada odnosu, postoje stvari koje sam mu prećutala, ali mu vremenom kažem. Ja sam se njemu poverila za moj greh i on se izlane, pa kaže, sad trenutno postoje stvari koje mu nisam rekla, čekam neki period da prođe, da se stabilizuje odnos ili da izađemo odavde, o mom ličnom životu, to što je i Milica rekla, sve najcrnje o meni, Nenad zna - objasnila je Tara Simov. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Gliša

05.05.2021 12:31

Tara Simov javno priznala da je lagala reperu tokom veze, ali da će sve saznati kada napuste rijaliti. Saznaće da je ona udata i da mu zato nije dala.