(FOTO) UMALO NIJE OSTALA INVALID ZBOG OPSESIJE ZA LEPOTOM: Sanji presekli nerv tokom smanjivanja obraza! Mogla je da doživi moždani udar

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta se nakon isisavanja sala iz usne duplje oporavljala mesec dana i živela na slamčicu.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Opasna intervencija

Sanja Stanković umalo nije podlegla od posledica koje je imala tokom uklanjanja sala s unutrašnje strane obraza kada joj je prerezan nerv koji vodi do mozga.

Lezbo-starleta i povratnica u "Zadrugu 4" već treću sezonu zaredom ne prestaje da diže prašinu oko sebe. Ipak, ono što najviše intrigira jeste njen fizički izgled i to koliko je plastičnih operacija imala. Iako se klela da ništa nije radila i da je jedina od atraktivnih rijaliti-devojaka koja je prirodna, istina je dosta drugačija, može se reći, i dosta mračnija. Naime, nekada bliska prijateljica plavokose starlete otkriva da ona baš zbog estetskih zahvata umalo nije ostala invalid.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Sanja Stanković

Scena je bila kao iz horor filma. Puno krvi, počela je da se guši jer je krv krenula u grlo

- Uvek je htela da bude ekstra i kad nije imala para, ali ostvarivala je sve ciljeve. I džaba garderoba i skupe nadogradnje, torbe i slično kad nije bila zadovoljna kako izgleda. Uvek su je radili kompleksi od glave, obraza i toga što je bila punačka u glavi. Koliko god je linija bila savršena, toliko je glava ostajala velika, neproporcionalna s telom. Nije znala kako toga da se reši. Obilazila je sve moguće plastične hirurge i raspitivala se kako da smanji nabubrele obraze, koje ima genetski - počinje priču starletina prijateljica koja nam je u daljem razgovoru otkrila kako su je obrazi doveli u teško zdravstveno stanje i malo je falilo da ostane invalid.

 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Sanja angažovala Kikija da je steše!

Sanja Stanković počela je da vežba u "Zadruzi", a u tome joj pomaže niko drugi do Kristijan Golubović.
Iako su na početku imali nesuglasice i vređali jedno drugo, nakon nekog vremena stvari su totalno drugačije. Kristijan je prvo masirao Sanju, a onda ga je ona njega zamolila da joj pomogne da malo smrša i da se zategne. On je ozbiljno shvatio ulogu, a ona mu je dozvolila čak i da je pipka po zadnjici, dok joj je pokazivao vežbe.

 

- Sanja je tako, tragajući za hirurgom-plastičarom, ipak pronašla jednog koji je obavio pregled i rekao joj da će moći da sredi njene obraze. Bila je presrećna uprkos ceni, koja je bila paprena. Nije ni slutila šta je čeka i kakav će pakao da prođe zbog surove želje da bude lepa i mršava u licu. Sve je bilo dogovoreno. Obećali su joj da je sve rutinski i da nema šanse da ima bilo kakve posledice, te da se ne plaši baš ničega. Ona nije marila i da joj nešto bude, samo je htela tanke, mršave i upale obraze. Došao je i taj dan, bila sam s njom. Držala sam je za ruku dok su joj sekli unutar usne duplje. Oni su nešto pržili, palili, boga pitaj šta. Uglavnom, jednog momenta taj hirurg je skočio, a iz Sanjinih usta počela je da šiklja krv. Scena kao iz horor filma. Puno krvi, počela je da se guši jer je krv krenula da ide u grlo - nastavlja ovu dramatičnu priču starletina nekadašnja prijateljica koja je s njom bila u najgorem momentu kada je zamalo nije ostala bez glave ili možda večni invalid.

 Mogla je da doživi moždani udar

 

 

 

- Sanja je počela da gubi svest, videla sam da koluta očima i da ne zna gde se nalazi. Nije osećala bol jer je bila pod anestezijom. Greškom su presekli nerv unutar usta koji je usko povezan s mozgom i napravili haos. Lekari su se borili da saniraju nerv i da zaustave krvarenje. Trčali su kao pomahnitali. Ma strašna scena. Jedva su je spasli da ne šikne krv na mozak ili šta već. Mogla je da doživi moždani udar i da ostane invalid na licu mesta. Sutra je imala još jednu operaciju, ali bila je polusvesna jer su joj davali sedative da spava. Glava joj je bila kao da ju je neko tukao danima. Naduvena, velika, nije mogla da priča, da pomera glavu. Plakala je, a ja sam je čuvala. Tek posle mesec dana došla je sebi. Naravno, obrazi su ispali kako treba, imala je ono što je želela. A taj nerv joj je trajno oštećen i svakog časa može nešto da joj se desi - završava prijateljica Sanje Stanković za Riijaliti.

 

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Elvira otkrila: Sanja je iz sela pored Bora!

Stefan Milošević Panda i Stefan Kandić Kendi u emisiji "Pitam za druga" ugostili su Elviru Negovanović, mesečnu pobednicu kviza koji se održava pred kraj svake emisije, a ona je otkrila pikanterije o Sanji Stanković.
Tada je rekla kako poznaje nju i njenog oca, s obzirom na to da su zajedno radili. Tokom priče ispostavilo se da čuvena Pamela iz Bora, kako je Bora Santana zvao Sanju Stanković, zapravo nije iz samog Bora, već da živi u jednom selu pored ovog grada.
- Znam Sanjinog oca, s njim sam radila na radiju. Sad sam se setila. Oni ne žive u Boru. Njeni roditelji su se razveli. Kad sam znala njenog oca, oni su se razveli. Žive u jednom selu pored Bora. Razveli se stvarno mnogo rano, kad je ona možda imala šest-sedam godina. Znam je kad je dolazila u radio - izjavila je Elvira.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Rade

17.11.2020 12:48

Ha ha ha ha ,, iz nerva teče krv,,,, jedva je zaustavili,, ha ha ha ha ha ...