(FOTO) Dok ne uđe u "Zadrugu 4", radi sezonski posao: Miki prodaje lubenice u Obrenovcu!

Autor:

Zadruga

25.07.2020

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miki Đuričić dugogodišnji je rijaliti-takmičar, a iznosi njegovih honorara slove za jedne od najvećih. Zato je mnoge začudila slika koju je uslikao paparaco Srpskog telegrafa.

RepublikaFoto: youtube.com/ Emisija Premijera
Miki Đuričić

Naime, mi smo budućeg tatu uslikali u Obrenovcu kako prodaje lubenice nešto više od mesec dana pred početak "Zadruge 4", za koju je već potpisao ugovor. On je za naš list istakao da živi na selu i da se rado prihvata sezonskog posla, od kog može dobro da se zaradi.

 

- Pa da, prodajem i dalje lubenice. Evo upravo sam prodao sve, sada ne znam gde ću ići, možda Pančevo, videću. Zaradi se solidna dnevnica, zaradi se više nego ovako, to nije stalni posao, dok traje sezona, može lepo da se zaradi - rekao je, pa dodao:

Đuričić: Zaradi se solidna dnevnica, ali treba po ceo dan čekićati s ljudima

- Ali treba i sedeti ceo dan, čekićati. "Dobar dan, izvolite, merite." Ima tu posla. Treba utovariti lubenicu kad kupiš, istovariti kad prodaš. Ja prodajem lubenice, živim na selu, ne družim se sa ljudima sa televizije, ne zanima me taj svet.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Miki prodaje lubenice

Inače, Miki je u hladu ispred kombija sa voćem sedeo u opuštenom izdanju, a pred njim su bile zrele lubenice i vagica. Jedan prijatelj pravio mu je društvo, a i ispoštovao je mere za sprečavanje koronavirusa i imao je hiruršku masku. Đuričić je priznao da nije lako, ali da je ponosan kada do podneva uspe sve lubenice da proda.

Kao i svaki običan čovek iz naroda koji očekuje prinovu, Miki je preuzeo odgovornost i sada svaki dinar gleda da zaradi za porodicu.

 

 Čim je skinuo nanogicu, počeo da misli na budućnost

Samo nedelju dana pošto je skinuo nanogicu u maju mesecu ove godine, Đuričić je potpisao ugovor sa Željkom Mitrovićem. Pošto je osuđen zbog nasilja nad Nadeždom Biljić i Suzanom Perović u prošloj sezoni "Zadruge", rešio je da se promeni, pa čim je odslužio kaznu, bacio se na novi posao. Da li lubenice ili goli život pred kamerama, evidentno je da je Mikiju prilično žurno da zaradi kako bi omogućio sve potrepštine za dete.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading