(VIDEO) Ukanaliću te: Gagi ne želi više da ćuti, otkrio sve o vezi sa Erminom!

Autor:

Zadruga

16.11.2019

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugari su sinoć igrali "Igru istine", a Mateja Matijević je postavio pitanje Gagiju Đoganiju. On je želeo da denser ispriča celu priču o poznanstvu sa Erminom Pašović.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official/facebook.com/Ermina Mina Pasovic
Gagi i Ermina

- Ja i Ermina smo se upoznali, ne sećam se tačno u detaljima, mart, maj. Bili smo se kuckali, postojale su simpatije između mene i nje, ništa više preko toga. Kasnije sam shvatio da se ona i ja nismo našli, po pitanju kuckanja, kao kuckanja, da bi se desilo nešto više od toga. I ostali smo na kuckanju i ponekad na nekom video pozivu. Zabavljali smo se, pričali smo uopšteno vezano za "Zadrugu", uopšteno za naš život, ona poprilično zna o mom životu i ja o njenom životu i tako smo stekli virtuelno prijateljstvo. To je trajalo sve do "Zadruge 2", ali smo se posle par puta čuli, onako, to je bio neki vremenski rok, gde smo se ona i ja u mesec dana čuli pet puta, po potrebi ono "šta ima, šta radiš, šta ima novo?", to je više bila neka navika. Posle toga, dešava se to da je ona bila došla u Sarajevo i rekla da je tu srela Boru i Baneta, što sam ja to pozdravio, naravno. U međuvremenu su Luna i Marko isto imali u planu da idu u Sarajevo, pa se to splet okolnosti desio da su se svi tamo sreli. Ja sam objasnio Luni ko je ona, rekao sam da je to moja dosta dobra prijateljica, da se znamo - rekao je Gagi i nastavio:

RepublikaFoto: dailimotion/printscreen
Gagi Đogani

- Tokom mog puta na more sa Draženom, ja sam se čuo sa Erminom, ne znajući da je ona u vezi sa Banetom. "Šta ima, ulaziš u "Zadrugu", jao, kako će to biti, jao ludnica, sekiram se za tebe. Onda mi se javila pre 6. septembra, jedno 5-6 dana pred ulazak u "Zadrugu". Rekla je "je l možemo da se vidimo". Došla je na Vidikovac, ja sam bio sa ćerkom Ninom, otišli smo na piće, prošetali se. Ona je imala nekih problema sa autom, pa je ostavila auto na parkingu kod mene, reko nema veze, idemo sa mojim, pa ću ja da te vratim, ja sam Ninu bio vratio kući. To je bilo preko dana, i ništa, tu smo se pozdravili, ona je otišla, zagrlila me. Poljubila me tada, ali ja taj poljubac nisam shvatio tako intimnim, da ona želi da bude sa mnom, ja sam to shvatio prijateljskim. Rekla mi je da je kontaktirala neke osobe, učesnike "Zadruge", sad koji treba da uđu u trojku i iz dvojke - pričao je Gagi i dodao:

- Ja dugo nisam imao devojku, tri, četiri godine nije bilo ništa ozbiljno. Ona je sve to znala, ona je u međuvremenu imala nekoga, ali mi to nije rekla. Nisam pretpostavljao da će ona ući ovde. Zgranuo sam se kada je ušla. Ja sam je tada zagrlio i tada me je poljubila. Meni je Bane rekao da je sa njom. Ali mi je rekao da je sa Jovanom iz Beča, ja sam znao da je to Ermina, ali sam se pravio blesav. Pošto se zaklela u dete da me nije poljubila, ona je pala u mojim očima - otkrio je Gagi Đogani.

- Pošto si me prozvao ovde i rekao da lažem. Ukanaliću te ovde i reći ću celu istinu. Čovek laže, on nije najinteligentniji. On je glup kao k*rac. On je meni iznosio informacije o njegovom braku sa Anabelom. Ja tebe nisam poljubila. On je meni rekao da mu pomognem u toj situaciji (oko rođendana), jer njegova sestra ne bi mogla da se finansijski izbori sa time, pošto Luna nije uz njega - rekla je Ermina zbog čega se Gagi uvredio.

Evo šta su još sve pričali:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mišo

16.11.2019 11:29

Ermina i Gagi lažu. A trudnoća?