(VIDEO) Za sve je kriva ONA: Stanija besnela po kući David je ostavio bez dinara!

Autor:

Zadruga

11.03.2019

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

David Dragojević je ove nedelje izabran za vođu koji je danas kao i svakog ponedeljka delio budžete ali je tom prilikom mnoge učesnike ostavio bez para.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
David je ostavio bez budžeta...

Stanija Doborjević je jedna od onih koja nije dobila ni dinar a već se šuška o tome da je to zbog Ane Korać, Davidove devojke, za koju se već zna da ne podnosi Staniju.

Zadrugarka je zbog ovoga poludela, pa je pobesnela na Banetu Čolaku:

- Radi se o principima! Ne osećaš struju koja mene gazi! Od koga dolazi, ko je glavni iza svega - pitala je Stanija Baneta,

On joj je odgovorio da su smatra da su u pitanju Miki Đuričić i Jovana Tomić Matora, na šta je Dobrojevićka dodala:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Stanija se žali Čolaku

- Pa, o tome se radi! Još si ti rekao: "Ja sam top sa njima". To su ti Mikijevi poltroni, sad se oseća Mikijeva struja, da gaze mene, a šta je razlog? Suzana kaže: "Ti si moja miljenica, moja miljenica", a sad odjednom: "Mi nismo nikad popile kafu"... To je ta ekipa - gunđala je Stanija, kojoj je Bane otkrio da je prekinuo svaki kontakt sa Mikijem zbog toga što misli da su njih dvoje foliranti.

- Meni je rekao kada sam došao ošišan iz salona: - Ajde, vas dva foliranta, čim se družite znači da ste isti, ne mogu da te gledam očima", zato mu ni neću otići na rođendan - dodao je Čolak.

- Oni su tako veliki prijatelji... Prvo toj Kiji, koji su se uvukli u g*zicu Luni i Mikiju. Šta ja imam s tim?! Pustite me, bre, na miru - vikala je Stanija, pa je na kraju rasprave Čolaka upozorila da hranu koju mu ona daje ne sme da deli sa svima u Beloj kući.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Boro

11.03.2019 16:12

Budžet se nepravedno deli. Veliki Šef treba da kažnjava pojedinačno a ne kolektivno.

Odgovori 37 1
Dijana

12.03.2019 11:24

@Boro - Budžet treba da bude pravedno jednako podeljen da svako može da kupi istu količinu hrane. Da budu svi ravnopravni.

Odgovori 19 0
Saša

12.03.2019 12:39

@Dijana - Svi imaju pravo na istu količinu hrane.

Odgovori 11 0