Otkriveni zaprepašćujući POROCI omiljene holivudske glumice!

Autor:

Zabava

08.02.2018

17:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon misteriozne smrti holivudske zvezde, počeli su da se pojavljuju novi detalji o životu prelepe glumice.

 

 

Објава коју дели Natalie Wood (@nataliewood) дана 11. Јан 2018. у 8:59 PST

Glumica Natali Vud na vrhuncu karijere bila je omiljena američka glumica. Ali, slatka Natali ipak nije bila tako nevina kao što ju je javnost smatrala. S novim otvaranjem istrage o njenoj tragičnoj smrti pre 37 godina stalno se pojavljuju i novi dokazi i materijali o njenom životu.

 

Tako je "Radar" došao u posed audio snimka njenog intervjua iz 1978. godine. Tri godine pre nego što se udavila, Natali priča o tome kako je u mladosti puno pila, uzimala tablete za spavanje i da su ona i suprug Robert Vagner pušili marihuanu, piše 100posto.hr.

- Povremeno zapalimo. Ne bih rekla da smo korisnici, ali probali smo, da, povremeno to radimo. Vidiš sve s više svetla, imaš prirodni osećaj sebe i čula su ti pojačana. Nema ničega bolje od toga da stvarno osećaš sve oko i u sebi. Protivnica sam droga. Mislim, jedno sam vreme uzimala "Seconal" samo da bih mogla da zaspim. Naravno, velika je razlika u tome da uzmeš jednu tabletu za spavanje ili da se drogiraš. Ja sam tablete dobila na recept od lekara. Nikad nisam uzimala više od jedne dnevno - rekla je Natali.

 

 

Објава коју дели Natalie Wood (@nataliewood) дана 3. Јан 2018. у 7:47 PST

 

Natali Vud je počela da glumi sa četiri godine, a prva uloga bila je u božićnom klasiku "Čudo u 34. ulici". Nastavila je da gradi karijeru kao tinejdžerka, kad je glumila u "Buntovniku bez razloga", "Priči sa Zapadne strane" i "Sjaju u travi".

- Kad sam bila tinejdžerka puno sam pila. To je nekako bilo u trendu, taman kad sam snimala "Buntovnika bez razloga". Nije tada bilo marihuane, buntovni tinejdžeri pili su alkohol. Ali, ne bih rekla da sam bila zavisna od toga - rekla je ona.

Glumica je tragično preminula sa 43 godine. Udavila se nakon što je navodno pala u more s jahte na kojoj je bila sa mužem Robertom Vagnerom i glumcem Kristoferom Vokenom. Na njenom telu pronađene su modrice i čudne povrede, a navodno je u krvi imala tragove više različitih lekova.

Njena smrt do danas je nerazjašnjena, a zbog novih dokaza ponovo je otvorena istraga i sumnjiči se njen supruga Vagnera za ubistvo zbog ljubomore.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading