SILOVAO ME JE PRODUCENT, A ONDA SAM ZATRUDNELA! Poznata pevačica grcala u suzama prisećajući se horora koji je preživela sa SAMO 19 GODINA!

Autor: Republika

Zabava

21.05.2021

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američka pevačica, višestruka dobitnica svih muzičkih nagrada koje se dodeljuju u SAD, ponovo je pričala o hororu koji je preživela na početku karijere gostujući u najnovijoj emisiji Opre Vinfri, ali ni ovog puta nije otkrila ime producenta silovatelja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lejdi Gaga je višestruka dobitnica gotovo svih muzičkih nagrada u SAD  

Planetarno poznata pevačica Lejdi Gaga (35), čije je pravo ime Stefani Džermanota, prisetila se užasa koji je preživela kada je imala samo 19 godina i kada je bila na samom početku svoje karijere, doživeši da je jedan muzički producent, čije ime nije želela da otkrije, siluje, nakon čega je i zatrudnela. 

Najnovije detalje horora o kom je ranije već pričala, ona je iznela gostujući u emisiji "Ja kog ne vidiš" na Apple TV+, iza koje zajedno sa američkom voditeljkom Oprom Vinfri stoji britanski princ Hari, a čiji je koncept zamišljen tako da svetski poznate ličnosti otkrivaju svoje psiholške tegobe i borbe kroz kakve su prolazili tokom života. 

- Imala sam samo 19 godina i polako sam postajala deo biznisa, a onda je producent jednog dana došao i samo mi rekao: "Skini odeću". Rekla sam ne i otišla sam, ali je nastavio da mi preti i govorio mi da će uništiti svu moju muziku, sve ono za šta sam radila do tad. Nije prestajao i jednom prilikom sam se samo sledila. Nastavka se čak i ne sećam - počela je Gaga svoju ispovest, a zatim briznula u plač. 

Ranije je otkrila da je zbog tog hororičnog iskustva dobila posttraumatski stres kog je postala svesna tek godinama kasnije nakon što je bila u poseti u jednoj bolnici.

- Odjednom sam osetila da me je preplavio bol i počela sam da gubim svest. Otad sam bila bolesna nedeljama i tek sam tada shvatila da je to onaj isti bol koji sam osetila kada me je osoba koja me je silovala izbacila iz automobila trudnu na trotoar ispred kuće mojih roditelja jer sam bila bolesna i povraćala sam. Bila sam zaključana u studiju mesecima - govorila je višestruka dobitnica muzičkih nagrada kroz suze, tvrdeći da je godinama nakon iskustva doživela nervni slom.    

Gaga je ranije, podsetimo, otkrila kako je silovanje koje je preživela tajila od svih sedam godina. 

- Nisam znala kako da uopšte o tome razmišljam, nisam znala kako da to prihvatim, nisam čak ni znala da li da krivim sebe ili nekog drugog. To je bilo nešto što mi je potpuno promenilo život, promenilo je mene, moje telo, moj način razmiljašanja - istakla je Gaga ranije u intervjuu Tok Tajmsu. 

U najnovijoj emisiji je o svojim iskustvima govorio i princ Hari, pre svega o smrti majke, princeze Dajane, ali i o poročnim, mladalačkim danima. 

 

 

 

  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading