Milijana moli Požgaja da budu intimni, a on je ucenjuje : Ne diraj Milojka, ako hoćeš 'Stojka'!

Autor:

Zabava

25.05.2019

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milijana Bogdanović, iako je i dalje u vezi sa Milojkom, sve radi kako bi Aleksandra Požgaja opet odvukla u krevet, čak ga je i pitala kada će opet imati seks.

Foto: Prntscrin
Požgaj i Milijana

Kako Aleksandar nije imun na mladu Bogdanovićku, obećao joj je da će joj ispuniti želju ukoliko ga bude slušala i ispunila njegov jedini zahtev.

- Šta hoćeš od mene, da te je*em opet? - pitao je Požgaj bez pardona Milijanu.

Na iznenađenje mnogih, mlada Bogdanovićka odgovorila je potvrdno i dodala da jedva čeka opet da se to desi, nakon čega je političar bio izbezumljen, a ona je navaljivala i dalje.

Milijana samo na seks misli, samo joj je to u glavi, ja kao da sam u filmu za odrasle, kaže Požgaj

- Da, već si me je*ao i hoću opet da me je*eš - rekla je Bogdanovićka bez blama, nakon čega je političar pokušao da je urazumi da ne razmišlja samo o tome.

- Nisam ja došao u film za odrasle, pa da je*em po kući. Ti samo na seks misliš, samo ti je on u glavi - rekao je Aleksandar, ali je ubrzo to porekao i obećao Milijani da će imati seks ukoliko mu ispuni obećanje.

RepublikaFoto: facebook.com/Milijana Božić
Milojko i Milijana

- Nemoj više psihički da maltretiraš Milojka, pa ću da razmislim šta ćemo ti i ja da radimo. Budi nežna prema njemu - odgovorio joj je on, ali ona nije odustajala.

- Šta ću dobiti kao nagradu ako te poslušam - pitala ga je Bogdanovićka, gde je Požgaj kao iz topa odgovorio:

- Dobićeš moj, je*aću te opet. Samo budi blaga prema Milojku i imaćeš mene kad god poželiš.

Podesćanja radi, Milijana i Požgaj su prvi put bili intimni u tajnoj sobi, nakon čega je mlada devojka poludela za političarem. Aleksandar nije krio simpatije prema Bogdanovićki, a ona mu je dozvoljavala da sa njom radi šta god želi. Nakon tih događaja, Požgajeva žena Ivana je poludela i zapretila političaru da će se razvesti od njega ukoliko se i dalje bude muvao sa Milijanom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading