Doživeli nervni slom u 2018: Ovi rijaliti učesnici su popustili sa živcima!

Autor:

Zabava

31.12.2018

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pritisak koji rijaliti učesnici osećaju tokom učešća u ovakvim programima, veoma često je ogroman i oni ne mogu da se izbore s njim.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna doživela nervni slom zbog Slobe...

Zbog svega toga prolaze kroz različite emotivne faze, pa u nekom trenutku psihički toliko popuste da doživljavaju i nervne slomove.

Scene ovakvih stanja, veoma su česte u rijaliti programima, a oni koji su ih doživljavali bili su:

Luna doživela nervni slom nakon Slobinog pojavljivanja u “Zadruzi”!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Imala nekoliko slomova... Luna Đogani

Luna Đogani nije mogla da dođe sebi kada je nakon nastupa, koji je imao u “Zadruzi 2”, Slobodan Radanović napustio imanje! Đoganijeva je otišla u Pab gde je na sav glas plakala, vrištala i dozivala Slobu, dok su je Savo Perović i Adam Đogani tešili. Lunu su bezuspešno pokušavali da smire, a nervni slom koji je doživela potresao je čitavu javnost. Tom prilikom Đoganijeva je dozivala Radanovića, a danima kasnije njeno stanje komentarisali su i brojni psiholozi.

Nadežda pokušala da iseče vene!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Htela da iseče vene... Nadežda Biljić

Nadežda Biljić doživela je nervni slom i potpuno izgubila kontrolu nad svojim ponašanjem, pa je nakon razbijanja stvari po kući pokušala čašom da iseče vene.

Nakon žestoke svađe s Lepim Mićom, koga je pokušala i da gađa šoljom, Nadežda je završila u zatvoru. Kad je izašla iz njega, ona je još više pobesnela, pa je počela da vrišti i moli da je puste da izađe. Kako niko nije poslušao njene vapaje, Biljićeva je počela da preti da će se povrediti. Pevačica je podigla rukave, zgrabila čašu koja je stajala pored lavaboa i pokušala da je razbije kako bi isekla vene. Srećom, obezbeđenje je reagovalo i otelo joj staklo iz ruke.

Kija Kockar ležala pred vratima Zadruge i proklinjala Slobodana Radanovića!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
I Kija je prošla kroz pakao...

Kija Kockar i Sloba Radanović žestoko su se posvađali u prvoj sezoni “Zadruge”, nakon čega je Kristina doživela nervni slom, pa je vikala i plakala na sav glas. Kristina je zamerila svom suprugu zbog stvari koje ne želi da prizna, misleći na njihov razgovor i poljubac koji se tada dogodio dok su bili sakriveni iza automobila.

Pošto je on tvrdio da su samo pričali i da se ništa nije desilo, Kija je potpuno izgubila kontrolu, pa ga je žestoko napala, a onda i udarila par puta. On je zatim krenuo na svoju stranu, usput je i pao, pa je povredio nogu.

Aleksandra doživela nervni slom kada joj se Đoganijeva umešala u vezu sa Davidom!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Bila je očajna... Aleksandra Subotić

Nakon što je zadrugarima pušten snimak na kom se vidi da su se Luna i David osamili, nastao je opšti haos! Aleksandra Subotić je doživela nervni slom, I danima nije prestajala da plače, a David je pokušavao da je smiri.

Međutim, Subotićevoj je smetalo njegovo ponašanje, tvrdila je da je Dragojević bezosećajan i da se ne trudi da promeni nešto, pa nije prestajala da ga napada. Budući da Aleksandra 12 sati nije mogla da se smiri, zabrinuti zadrugari tražili su medicinsku pomoć za cimerku.

Jelena Krunić pala u nesvest zbog krsne slave!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Jelena često ima krize...

Sve je počelo kada jeVeliki šef  čestitao krsnu slavu Svetog Mratu Jeleni Krunić, što je nju veoma rastužilo jer je izgubila oca pre nekoliko meseci, a posle samo par minuta doživela je i nervni slom. 

Nju nije zanimalo ko je poslao poklone i hranu, već je samo zahtevala da izađe na nekoliko sati kako bi ocu upalila sveću. Dok je prolazila kroz agoniju zbog toga, Toma Panić je dobacio ružan komentar da je teše osobe sa kojima se ona ne druži. Zorica je imala dobru nameru da je smiri, ali je na kraju bol uzeo maha i ona je pala u nesvest. Obezbeđenje je reagovalo i njoj je ukazana adekvatna pomoć.

Zadrugari su se u jednom trenutku uplašili za Krunićevu, te su je polivali vodom i pokušavali da izvedu napolje. 

Zerina Hećo zbog Baneta nemilosrdno šutirala telefonsku govornicu, vrištala i udarala nogama i rukama!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Teško podnosi učešće u rijalitiju...Zerina Hećo

Zerina Hećo jedne noći doživela je, ponovo po ko zna koji put, veliki psihički pad tokom žurke koju je Veliki šef organizovao u "Zadruzi 2". Zadrugare su tada zabavljali Kaća Grujić i Šako Polumenta, a pevačeve numere "Dišem za tebe" i "Pod sjajem ljubičastih zvezda" posebno su dotakle Zerinu. Njoj je ove pesme posvetio bivši dečko, Bane Čolak, sa kojim više nije u najboljim odnosima. Zbog svega toga, Zerina se rasplakala i u suzama napustila žurku. Ona je svoj bes iskalila na telefonsku govornicu, koju je šutirala i udarala rukama. Nekoliko zadrugara joj je prišlo da je uteši, ali Zerina je naglasila da joj je potrebno da se isprazni i da je to njen način.

Ivan Marinković potresen jer ćerka Lena želi da ga se odrekne!

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Ćerka želi da ga se odrekne... Ivan Marinković

Rijaliti učesnik "Parova" i bivši suprug pevačice Goce Tržan na nekoliko sati morao je da napusti vilu u Zemunu kako bi posetio Centar za socijalni rad i video ćerku Lenu. Njega je navodno potresla priča da njegova mezimica planira da promeni prezime Marinković u majčino Tržan.

Cimeri iz vile sa kojima je Marinković blizak pokušali su da ga uteše rekavši mu da proba da porazgovara sa ćerkom i da je to možda njen trenutni stav zbog čestih novinskih natpisa koji svakodnevno izlaze o njemu, a koji su u negativnom kontekstu.

Miljana Kulić doživela potpuni nervni slom pa lomila kamere!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Miljana lomila kamere...

Miljana i Marija Kulić sukobile su se sa Zoricom Marković, i ta svađa u jednom trenutku prerasla je čak i u fizički okršaj. Zorica je Miljanu i Mariju polivala vodom, a Miljana je folk pevačicu gađala ćašama, šoljama i svim onim što joj se u tom trenutku našlo pod rukom.

Tokom te neprijatne situacije, Miljana je pogodila i Miku Vasića, zbog čega je nastao haos u rijaltiiju. Nakon svega, stigla je i odluka Velikog Šefa koji je sve tri učesnice u ovim incidentima kaznio oduzimanjem nedeljnih honorara. Upravo ta odluka je po svemu sudeći najteže pala Miljani.

Ona je tražila da joj se otvori kapija i da napusti rijaliti. Napala je i obezbeđenje, a krenula je i da lomi opremu i kamere na imanju. Međutim, u tome su joj sprečili ljudi iz obezbeđenja. Na kraju je ona privremeno izvedena sa imanja.

Sloba Radanović doživeo nervni slom zbog Kije!

RepublikaFoto: youtube.com/Pink.rs.
Zbog nervoze lomio i ruku... Sloba Radanović

Slobodan Radanović je tokom žurki u prvoj sezoni “Zadruge”  imao i te kako burna dešavanja, a sve je počelo otkad je Luna Đogani zamerila svom dečku što je pevao pesme koje ga podsećaju na njegovu, još uvek, zakonitu suprugu Kristinu Kockar.

Ona je u tom trenutku pokušala da napusti Zadrugu, a nakon ubeđivanja da se vrati u Belu kuću, on je imao razgovor i sa Kijom koja ga je samo jednom rečenicom dodatno iznervirala.

On je u napadu besa govorio da se skloni od njega, što je ukućanku rasplakalo i povredilo, a njena bol je na kraju izazvala prepirku među njima. Kako se situacija otela kontroli, pa je Sloba pretio svima da će doći do incidenta ukoliko mu se bilo ko obrati, Lepi Mića je odlučio da tome stane na put. Obezbeđenje je iste sekunde uletelo u dvorište kako bi sprečilo eventualni fizički kontakt, a kako se ova žestoka svađa završila pogledajte u nastavku.

U vili "Parova" pronađen mobilni telefon, Dalila doživela nervni slom!

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Prolazila kroz pakao...Dalila Dragojević

Učesnica šeste sezone rijalitija "Parovi", Dalila Dragojević, pronašla je u svom neseseru  mobilni telefon, te doživela nervni slom i rekla da joj je neko smestio, međutim produkcija je saopštila sledeće:

- Na telefonu nema poziva, svi su pobrisani, ali je ostala jedna poruka, iz koje se jasno vidi ko je koristio telefon. Sadržaj poruke glasio je ovako: "Znaš da ti i ja nikada ne možemo da budemo prošlost, prestani da me ometaš da uzmem ovo zbog čega sam ovde" - saopštila je produkcija.

Na kraju je otkriveno da Dalila ipak nije koristila taj telefon, i da će se sve razotkriti.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nina

02.01.2019 09:32

Sve je gluma i zabava (zajebancija).