Verica Šerifović NEUTEŠNA zbog SMRTI BIVŠEG MUŽA!

Autor:

Zabava

07.04.2018

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Smrt kompozitora Milorada Miće Nikolića potresla je brojne pevače, a posebno njegovu bivšu suprugu Vericu Šerifović koja se danas obratila javnosti putem objave na društvenoj mreži instagram.

RepublikaFoto: youtube.com/IzProfilaTVGrand
Voljen među prijateljima i kolegama... Mića Nikolić

Nikolić je preminuo u 60-oj godini pre dva dana u Beogradu, a Verica je dirnula mnoge svojom objavom pokazavši koliko je volela Miću:

- Moj Milorad je otišao na najlepše mesto da me sačeka kad na mene dođe red, da pevamo naše najlepše pesme. Večna ti slava genije moj. Dok nam nebo ne da znak, izdrži rastanak - napisala je Verica.

Osim njegove bivše supruge, sa poznatim kompozitorom su se oprostile i Aleksandra Prijović, ali i Andreana Čekić.

- Bili ste prvi koji je u meni video nešto što vredi i pomogli mi da i ja sama poverujem. Hvala Vam na svakoj pomoći i svakom savetu. Učinili ste svet ipak malo boljim nego što ste ga zatekli svojom dušom i muzikom. Bili ste posebni i bila mi je velika čast poznavati Vas. Počivajte u miru dragi moj Mićo. Saučešće porodici Nikolić - napisala je Prijovićeva, dok je Čekićeva otkrila da je jednom prilikom došlo i do svađe između Miće i nje:

- Dragi čika Mićo, upoznala sam te kada sam tek počinjala da se bavim muzikom. To je nešto najbolje što mi se moglo desiti. Nije svako imao tu sreću. Napravio si velike pesme, dao si dušu muzici. Hvala ti za svaku lepu reč, i hvala za tvoj sarkastičan humor kakav samo stari muzičari imaju, s' tobom je svaki susret bio zabavan i učtiv. Izvini što smo se jednom posvađali. Imam jednu sliku, mislim da je iz 2008-me godine. Slikali smo se u Rimu i bio je sunčan dan. Kao danas. Danas si otišao, ali nikad zauvek. Ti ne možeš otići zauvek, jer toliko je toga ostalo za tobom. Tvoj pretalentovani, dobri Saško, tvoja mila i prelepa kćerka, tvoje pesme i svi mi koji te poznajemo. Jednog dana kada i ja odem, želim da ostavim ovom svetu takav trag. Počivaj u miru, čika Mićo - otkrila je Andreana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading