KRAJ PRIJATELJSTVA: KARLEUŠA I LUKAS ZARATILI!

Autor: Blic.rs

Zabava

23.03.2018

20:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji tandem kada su pošalice na snimanju "Zvezda Granda" u pitanju Jelena Karleuša i Aca Lukas, koji su između ostalog i dobri prijatelji prekinuli su svaki kontakt. Razlog tome je, navodno to što je pevačica izneverila folkera na koncertu u Zenici na kom je trebalo da se pojavi.

RepublikaFoto: youtube.com/Cirilica TV HAPPY
Povređen... Aca Lukas

- Nekoliko meseci pre nego što je Lukas održao koncert u Zenici, dogovorio se sa Karleušom da mu ona bude glavni i jedini gost i dogovoreno je da otpevaju duetsku pesmu koju su snimili prošle godine. Sve je utanačeno do najsitnijih detalja, a Aca nije krio da će mu ona biti gost te je o tome pričao kolegama i prijateljima - otkrio je izvor.

RepublikaFoto: Prntscrin
Lukas najavljivao Karleušu

Ipak, dan pred koncert došlo je do velikog obrta što je prekinulo prijateljstvo Karleuše i Lukasa:

-  Dva dana pred nastup ona mu je rekla da neće moći da bude gost na koncertu. Objasnila mu je da ima zakazan nastup i da je zaboravila da mu to kaže. Lukasa je to toliko izvelo iz takta da je odlučio da prekine svaki kontakt i više ne želi da čuje za nju. Ona je pokušala da se opravda kako je zaboravila, ali on to nije želeo da prihvati. Nekoliko dana kasnije sreli su se na snimanju "Zvezda Granda", izbegavali su svaki kontakt, a pale su i ružne reči tokom snimanja - dodao je izvor.

Foto: instagram.com/karleusastar
Žao joj je... Jelena Karleuša

Za ovaj sukob mediji su želeli potvrdu od Jelene i Ace, a folkera su mnogi novinari to i upitali pred snimanje "Zvazda Granda", ali je njegov odgovor bio jasan:

- Aj, zdravo, o tome neću ništa da pričam - kratko je prokomentarisao Lukas, koji je ovo delimično i potvrdio na snimanju kada je uvredio Karleušu koja je u nekoliko navrata pokušala s njim da izgladi sve:

- Jao, Karleuša, al' si se ofucala - provocirao ju je Aca, a kako je sve to izgledalo gledaoci će moći da vide već ove subote.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading