DRAGANU MIRKOVIĆ URNISAO, A ONDA JE MOLIO DA SE POMIRE: Saša Vidić otkrio detalje suočavanja sa poznatom pevačicom, njen odgovor ŠOKIRA!

Autor:

Zabava

23.04.2021

07:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Urnisao je pa molio da se pomire!

RepublikaFoto: youtube.com/Dragana96
Dragana Mirković pružila ruku Saši Vidiću!

Saša Vidić važi za jednog od retkih na estradi ko nema dlake na jeziku. Tako je dobar deo estrade bar u nekom momentu osetio njegov strašni sud kada je odevanje u pitanju, a na tapetu su mu se često našle i Dragana Mirković i Dara Bubamara. Ipak, kreator za Svet objašnjava kako je došlo do zakopavanja ratnih sekira.

Palo pomirenje!

RepublikaFoto: Printscreen

–Draganu nisam štedeo kada je moda u pitanju. Ipak, pre izvesnog vremena, javio sam joj se, uputio joj izvinjenje, što je žena prihvatila. Pokazala je svoju veličinu. Bilo pa prošlo – otkrio je Saša za SVET, dok u slučaju Dare ističe da su stvari išle drugim tokom.

–Imamo zajedničkog druga, i ona je preko njega pokušala da se pomirimo. Odnosno, ona je pričala sa njim kako bi volela da stavimo tačku na te estradne svađe, okršaje, ne znam ni kako da ih nazovem. On je to meni preneo. Često se dešava da ljudi koje sam ja urnisao, ili ih nisam šteodeo se meni javljaju za pomirinje. Pa ja odlučim sa kim hoću a sa kim ne. Sa njom sam razmenio par poruka. Ne zalazim u to da li je to uradila da je više ne bih prozivao ili istinski je želela primirje. Sad smo ok – zaključuje Vidić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vuja

24.04.2021 05:57

Saša Vidić komentarišeš nečije oblačenje? Pa on se oblači u radnjama sa polovnom odećom.