KONCERT DRAGANE MIRKOVIĆ HITNO ZAUSTAVLJEN, PEVAČICA NA IVICI SUZA: Toni stoji iza svega?!

Autor:

Zabava

21.04.2024

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osvanuo snimak Dragane Mirković sa sinoćnjeg nastupa, jedan detalj posebno privukao pažnju.

KONCERT DRAGANE MIRKOVIĆ HITNO ZAUSTAVLJEN, PEVAČICA NA IVICI SUZA: Toni stoji iza svega?!

Foto: ATA Images, printscreen

Pevačica Dragana Mirković nedavno je saopštila javnosti da se razvodi od supruga Tonija Bijelića nakon 24 godine braka. Iako se do sada nije oglašavala na temu razvoda, pevačica je danas objavila snimak na svom Instagram profilu koji je izazvao dosta pažnje javnosti.

Naime, ona je podelila snimak sa koncerta u Italiji, gde je, malo je reći, izdominirala. Kako je i sama rekla, Italija je sinoć gorela, a publika je primetila da je Dragana emotivnija nego ikada, pa su mnogi to povezali upravo sa dešavanjima iz privatnog života, odnosno razvoda.

Kasnije je pevačica sama odlučila da se zahvali publici i brojnim fanovima u Italiji, koji su joj priredili noć za pamćenje.

Iako se razvod odvija javno, Dragana Mirković je jasno stavila do znanja da je ovo njeno jedino obraćanje povodom ove teme, te je zamolila medije da poštuju njenu odluku i da ne povećavaju težinu trenutka kroz koji cela porodica prolazi.

Podsetimo, bivši suprug pevačice Dragane Mirković, Toni Bijelić, uhvaćen je u provodu u Beču, gde se opuštao u jednom klubu u društvu prijatelja. Snimak koji je procurio pokazuje Tonija kako uživa u atmosferi, smeši se i provodi uz muziku. Iako je nedavno navodno bio u centru pažnje zbog organizovanja druženja u predsedničkom apartmanu zagrebačkog hotela, sada je u Beču nastavio sa opuštanjem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Шоне

22.04.2024 06:51

"gde je, malo je reći, izdominirala." ??? Стоји сама на сцени, сва светла уперена у њу и она "доминира" ? Е, свашта.