TONI BIJELIĆ NAPOKON UHVAĆEN NA DELU: Dragani Mirković dostavljen ŠOK snimak bivšeg supruga, pukla bruka!

Autor:

Zabava

17.04.2024

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Toni Bijelić je uhvaćen dok proslavlja razvod od Dragane Mirković, jedan detalj zapao je za oko svima.

TONI BIJELIĆ NAPOKON UHVAĆEN NA DELU: Dragani Mirković dostavljen ŠOK snimak bivšeg supruga, pukla bruka!

Foto: ST/Dragan Kadić

Bivši suprug pevačice Dragane Mirković, Toni Bijelić, uhvaćen je u provodu u Beču, gde se opuštao u jednom klubu u društvu prijatelja. Snimak koji je procurio pokazuje Tonija kako uživa u atmosferi, smeši se i provodi uz muziku. Iako je nedavno navodno bio u centru pažnje zbog organizovanja druženja u predsedničkom apartmanu zagrebačkog hotela, sada je u Beču nastavio sa opuštanjem.

Dragana Mirković je nedavno javno saopštila da su ona i Toni živeli odvojeno još od 2021. godine, što je iznenadilo mnoge koji su smatrali da je njihov brak bio u najboljem redu. Prema pisanju medija, Toni je napustio porodični dvorac u Nemačkoj, dok su njihova deca, Marko i Manuela, ostali uz majku.

Pevačica je javno otkrila da je upoznala Tonija na jednom nastupu i da je on bio veoma uporan u osvajanju njenog srca.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Vladimir Lukić

Dragana Mirković i Toni Bijelić

 

- Mislila sam da je u pitanju neki parfem. Mi smo se i ispričali, a ja poklon nisam ni otvorila. Tek u avionu sam otpakovala poklon, i dalje misleći da je unutra parfem. Kad sam umesto parfema ugledala dijamantsku narukvicu i prsten, umalo nisam pala u nesvest! - ispričala je Dragana jednom prilikom, kako prenose mediji.

Iako je razvod od pevačice Dragane Mirković izazvao dosta pažnje u javnosti, Toni Bijelić se čini kao da ne dozvoljava da ga to opterećuje. Njegovo opuštanje u provodu u Beču, kako je preneo Blic, i nedavno organizovano druženje u Zagrebu pokazuju da Toni živi svoj život uprkos medijskoj pažnji koja prati svaki njegov korak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading