GLUMICA ISMEVALA ŽRTVE MIKE ALEKSIĆA I VERSKI OBIČAJ: Jelena Tinska preterala?

Autor:

Zabava

16.02.2021

14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnja glumica i balerina Jelena Tinska nije propustila priliku da prokomentariše verovanja na praznik Sretenje, a bizarnije od toga je što je u komentar uključila i ime Miroslava Mike Aleksića, optuženog za seksualno zlostavljanje i uznemiravanje.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Jelena Tinska i Mika Aleksić

Tinska je tokom jučerašnjeg verskog praznika na svom profilu na fejsbuku ismejala običaj u koji veruju mnogi vernici:

- Najzanimljivije od sretenjskih verovanja jeste da mlade devojke treba da paze danas koga će prvo ujutru sresti, jer će im mladoženja baš takav biti po izgledu i karakteru. Samod a ne sretnu Miku Aleksića jer će biti silovane. No dobro je, produžen mu je pritvor - napisala je Jelena koja je nedavno negativno komentarisala devojke koje su bivšeg profesora glume prijavile za seksualno zlostavljanje i uznemiravanje:

Foto: facebook.com/Jelena Tinska

- Kaže silovao me sedam puta. Silovao me jednom pa sam otišla i prijavila ga u muriju, zašto ja to ne kažem mami, ako nemam odnos sa njom, zašto to ne kažem drugarici, meni je to jako čudno, ja potpuno podržavam ove devojke, ali mi je sve ovo čudno - rekla je ona, a nakon što ju je voditeljka tada podsetila da su tema devojčice od 17 godina, Jelena je nastavila:

- 17 godina devojčice, ali ne baš, devojčice su možda sa 11 godina?17 godina pa sedam puta silovana, ma hajde molim vas, pa tako kažu okliznuo se na koru od banane i ubo se na nož i tako 17 puta - završila je Tinska.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Prva optužila Miku Aleksića... Milena Radulović

Podsetimo Milena Radulović nedavno je dala iskaz u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu nakon hapšenja poznatog profesora glume Miroslava Mike Aleksića, koga je više devojaka optužilo za seksualno zlostavljanje, a potom je prijavu protiv njega podnela i glumica Iva Ilinčić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading