(FOTO) SLOBODA MIĆALOVIĆ UHVAĆENA U ZVEZDAMA GRANDA: Pogledajte slike iz bekstejdža, JAVNOST U NEVERICI!

Autor:

Zabava

09.02.2021

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opa!

RepublikaFoto: Nebojša Babić
Sloboda Mićalović

"Sloboda došla na snimanje, pa se krije pod maskom da je ne smaraju fanovi", nizali su se komentari korisnika društvenih mreža

Žarko Madžić (25) raspametio je žene nastupom u Zvezdama Granda, pošto je na scenu izašao kao "nabildovani Tarzan", ali njegova sestra, koja se nalazila u prostoriji za podršku, na društvenim mrežama ukrala mu je šou.

 

 

 

Naime, Žarko je u Grandov studio kao podršku doveo sestru, a lepa devojka nalazila se kod Voje Nedeljkovića, gde dolazi svako ko je podrška kandidatu.

Foto: printscreen
Foto: printscreen

I sve bi bilo sasvim uobičajeno da nakon emitovanja emisije korisnici društvenih mreža nisu primetili koliko devojka liči na proslavljenu glumicu Slobodu Mićalović. 

Komentari su počeli da se nižu, a bilo je raznih, posebno onih duhovitih.

"Gde si Bobo, što se kriješ iza maske?", "Ova je klon Slobode Mićalović", "Ja mislim da je Boba vatreni fan Zvezda Granda, ali da to krije, otud maska (smeh)", "Sloboda došla na snimanje, pa se krije pod maskom da je ne smaraju fanovi", "Ova devojka je preslikana Sloboda Mićalović", "Bobo, nađosmo ti sestru, eno je kod Saše Popovića u studiju", "Ljudi, šta će Sloboda Mićalović u Zvezdama Granda?", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading