REPERU ZBOG LOŠEG VLADANJA SLEDI KAZNA: Rasta u zatvoru napao čuvara!

Autor: Dušan LUKIĆ

Zabava

24.12.2020

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On nema mogućnost telefonskog poziva, ne izdržava zatvorsku kaznu, pritvorenik je, kao i svaki drugi, i nema mogućnost da koristi bilo kakav mobilni telefon, kaže advokat Milosavljević.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show/ST/Vladimir Lukić
Rasta i Ana

Reper Stefan Đurić Rasta napravio je karambol u zatvoru nakon što se u ponedeljak uveče pobio sa čuvarima! Kako Srpski telegraf saznaje, muzičar je danima van sebe jer mu nedostaje ćerka Tara, pa je usled nervnog sloma počeo da viče i udara čuvare reda, koji su bili primorani da mu stave lisice dok ne dođe sebi. Reper ima loše vladanje otkako mu je pritvor produžen do 1. januara, a na robiji je završio nakon što je policija kod njega u oktobru pronašla skank i kokain.

- Rasta se sa ćerkom nije nijednom čuo, a kada je zatražio poziv, momentalno su ga odbili. Psihički sve teže podnosi razdvojenost od nje. Kada je završio razgovor s nadležnima i kada su mu uskratili poziv sa ćerkom, on je u hodniku napao čuvara i počeo da ga udara laktovima i šakama. Bilo je strašno! Zatvorsko obezbeđenje je odmah pritrčalo da pomogne kolegi, a kad su obuzdali Đurića, on je počeo da ih psuje. Vikao je: "Ne treba ja da trunem u zatvoru zbog marihuane! Napolju su robijaši koji ubijaju ljude, a svi su se okomili na mene zbog trave! Pustite me kod ćerke, ološi jedni" - priča nam sagovornik dobro upućen u dešavanja u Centralnom zatvoru u Beogradu.

Advokat: Dozvolu da posećuje Rastu tražila je i ima samo njegova majka, dok Ana Nikolić ne posećuje bivšeg muža i oca svoje ćerke

Kako smo saznali, Rasta ponekad danima ne progovara, a takav je otkako mu je Viši sud u Beogradu 1. decembra produžio pritvor na još mesec dana.

- Stefan je u dogovoru s timom advokata uložio žalbu, koja je odbijena. Nije se nadao tome da će ovoliko dugo da bude u zatvoru i svakim danom pada u veću depresiju. Nikako nije smeo da napadne čuvare jer sada razmatraju da mu produže kaznu. Nisu mu poverovali ni kada je pričao da je marihuanu koristio za ličnu upotrebu, a kad neko nasrne na čuvare, upada u velike probleme - priča nam sagovornik i dodaje da bi za Rastu bilo kobno ako napravi još neki prekršaj jer je već opomenut za nedisciplinovano ponašanje:

- Rastu su posle tuče opomenuli, uz reči da mu je to poslednji prekršaj pred produžetak pritvora. Sud odlučuje o njegovom slučaju početkom januara, a kad se sve sabere, velike su šanse da mu se produži pritvor zbog lošeg vladanja.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink

Kako saznajemo od Rastinog advokata Uroša Milosavljevića, reper za sve vreme provedeno u pritvoru nije video ćerkicu Taru niti ima mogućnost da se putem telefona čuje sa njom.

- Dozvolu da posećuje Rastu tražila je i ima samo njegova majka, dok reperova bivša supruga pevačica Ana Nikolić ne posećuje bivšeg i oca svoje ćerke u pritvoru, gde se nalazi skoro tri meseca. On ima dozvolu da ga posećuju određena lica koja su tražila dozvolu, zasad znam da je to samo majka. Za bivšu suprugu Anu čujem iz novina, ali iz predmeta to nisam video ni čuo - rekao je Milosavljević i dodao:

 

- Rasta nema mogućnost telefonskog poziva, on ne izdržava zatvorsku kaznu, pritvorenik je, kao i svaki drugi, i nema mogućnost da koristi bilo kakav mobilni telefon.

 

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Alen: Sinan je voleo Rastinu muziku

Sin pokojnog pevača narodne muzike Sinana Sakića Alen Sakić nedavno je u jednom intervjuu otkrio da je njegov otac obožavao pesme Stefana Đurića Raste. Alen tvrdi da je njenog otac često umeo da pusti rep muziku iako je do kraja života ostao veran folku.

- Retko ko zna da je moj otac obožavao rep. Često sam mu puštao pesme mog kolege i prijatelja Raste, pa bi on umeo i da zaigra, a znao je sve tekstove. Ipak, nikada nije želeo da uradi duet s nekim reperom i eksperimentiše sa žanrovima. Ostao je veran narodnjacima do smrti - ispričao je Alen s knedlom u grlu, a onda je objasnio kako je i sam počeo da se bavi muzikom.

- Otac mi je bio inspiracija da uđem u svet muzike. Pre nego što se razboleo, vodio me je sa sobom na nastupe i uvek sam se oduševljavao time koliko ga ljudi vole. Posle jednog koncerta sam mu rekao: "Hoću da napravim karijeru kao ti, ali ću da stvaram svoju muziku. Ne želim da budem narodnjak". Odmah me je podržao i rekao mi da treba da sledim svoj put - ispričao je Sakić.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading