SRCEPARAJUĆA ISPOVEST ZORICE MARKOVIĆ: Nakon razvoda uzeli su joj dete, doživela je infarkt koji je jedva preživela!

Autor: 24sedam.rs, Republika

Zabava

24.10.2020

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otvorila dušu.

RepublikaFoto: Printscreen
Teška priča

Zorica Marković poslednjih godina javnosti je više poznata kao jedan od najproblamtičnijih rijaliti učesnika nego po pevačkoj karijeri.

Uvek je imala šta da kaže o životu svakog od svojih kolega, pa i učesnika rijalitija, a sada je i sama progovorila o teškim momentima iz svog života.

Pevačica je otvoreno govorila o periodu kada joj je oduzeto dete, kao i zdravstvenim problemima sa kojima se suočavala godinama kasnije.

Već sa 17 pevačica se zaljubila, pa se i udala za harmonikaša iz svog sela. Godinu kasnije dobili su sina, ali već posle četiri su se razveli.

– Brzo smo se razveli i dete je pripalo ocu. Taj period života mi je bio jako težak, jer nisam bila non-stop sa svojim detetom – rekla je Zorica u "Gamur specijalu",  sa suzama u očima.

Iz jedne teške životne borbe izašla je kao veliki pobednik – kada je na jednoj svadbi doživela infarkt, koji je jedva preživela.

 

– Tada su me sekunde delile od Svetog Petra. Borila sam se i uspela ali bilo je jako teško. Plakala sam i molila se za svoju decu – ispričala je pevačica.

Zorica danas vodi život po svojim pravilima, često ne štedi reči kada komentariše postupke drugih ljudi, a fanovi se nadaju da će je i u ovoj sezoni Zadruge ponovo gledati.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading