(FOTO) BILA JE KRALJICA ŠIPKE, CELA SRBIJA JE GLEDALA NJENE STRIPRIZ PERFORMANSE: Ovako danas izgleda, a evo i čime se bavi Branka Blek Rouz!

Autor: Republika.rs

Zabava

22.10.2020

15:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ni danas nije loša.

RepublikaFoto: facebook.com/BrankaMilijančević
Najpoznatija srpska striptizeta Branka Miljančević, poznatija kao Branka Blek Rouz godinama je zavodila masu svojim seksepilnim plesom.

Ova poznata Šabčanka još od 1999. prof3esionalno se bavi striptizom, a dugo godina imala je i svoj striptiz lokal.

Tokom 2005. godine je otvorila Sajam erotike u Beogradu, na koji je proglašena za prvu damu srpske erotike. Naredne godine joj je dodeljen „Oskar za kraljicu srpskog striptiza“ da bi iste godine otvorila tri striptiz kluba pod nazivom „Mulen ruž“ u Beogradu. 

 

 

 

Godine 2010. izdala je svoju drugu knjigu pod nazivom „U raskoraku sa vremenom“, a sav prihod je dala za decu u Zvečanskoj.

RepublikaFoto: youtube.com/pink.rs
Ovako Branka izgleda danas

Poslednjih godina Branka se povukla iz javnosti, međutim, od kako je krenula korona, opao je i proment njene delatnosti te je rešila da se povuče i promeni profesiju:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#amazing #mafishi #beatiful #beach #amazing #lux #luxus #luxurylifestylemagazine #top

A post shared by Black Rose (@brankablackrose) on Oct 20, 2016 at 3:57am PDT

 

- Ja zatvaram klub i više neću raditi - rekla je Branka letos za emisiju Ekskluzivno.

Branka se obratila fanovima i putem društvenih mreža i objavila snimak svojih novih aktivnosti

- Ćao, drugari. Pravo s mora, iz Neuma, evo u baštu vadimo krompir. Da ne bude samo da Kristina kupačica pliva, ona i kopa. E, sada vi što idete po teretanama i što me pitate odakle ti ta linija u tim godinama... Brate, motiku u ruke i kopaj, kopaj, kopaj. Kakva teretana, kakvi bakrači s benča. Samo zdrav život i jaki trbušnjaci. Idemo jako - rekla je Branka.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading