HAOS! Oglasio se VRANJEŠ nakon suđenja Cece i Karleuše, pa opasno POTKAČIO Jelenu, neće joj biti dobro!

Autor: Informer

Zabava

04.03.2020

19:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ognjen Vranješ je prokomentarisao činjenicu da je Jelena Karleuša, nakon njihove navodne afere o kojoj je ceo region pričao, najavila tužbe protiv njega ali ga nije tužila.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Ognjen i Jelena

- Ona ne sme da me tuži, jer zna da je sve istina! Ni jednu tužbu od nje nisam dobio - rekao je on, a to je potvrdio i njegov advokat.

- Jelena nije tužila Ognjena, on nije obuhvaćen nijednom od 120 tužbi koje je podnela. U video poruci na Instagramu je rekla da ga jeste tužila, ali pretpostavljam da je odustala jer nema razloga da ga tuži", rekao je advokat Branislav Bogdanović za jedan portal

Navodna afera Karleuše i fudbalera bila je jedna od udarnih tema srpske estrade u protekloj godini. Nedavno je Vranješ dao intervju u kojem je između ostalog rekao da se divi svom kolegi Dušku Tošiću, koji je Jelenin muž, ali potkačio je i nju i rekao da "zna s kim se sada viđa".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading