Rozga o popularnom šouu: Nikada ne bih žirirala u "Zvezdama Granda"

Autor: V. J.

Zabava

15.11.2019

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatska pevačica Jelena Rozga nastupila je pre dva dana u prepunom klubu "Kasina", a pre nego što je izašla pred beogradsku publiku otkrila je da ne postoji mogućnost da žirira u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda".

RepublikaFoto: instagram.com/rozgajelenaofficial
Jelena Rozga...

Pred 14. sezonu popularne emisije "Zvezde Granda", spekulisalo se o mogućnosti da u stalnu postavku žirija bude uključena i Jelena Rozga. Međutim, takmičenje za novu zvezdu je počelo, postavka je ostala ista, a atraktivna Splićanka negira i mogućnost da gostuje u popularnom TV formatu u ulozi sudije mladih pevačkih nada.

 

- Jao, ne bih pristala da žiriram. Jednostavno, nisam ja za to. Takva aktivnost bi izazvala previše stresa za mene - priznaje pevačica i ističe kako nikoga od kandidata ne bi mogla da izbaci iz takmičenja ili da negativni sud na nečije pevanje.

- Preveliki sam emotivac. Ne bih mogla ljudima koji pevaju da kažem ne. Kod mene bi svi prolazili - priznala je Rozga za Srpski telegraf. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading