Domaća radinost: Ljubu Perućicu verenica snimila u stanu dok peva, fanovi oduševljeni!

Autor:

Zabava

16.05.2019

18:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Ljuba Perućica odlučio je da pokaže svoj muzički talenat u punom sjaju pa je snimio miks narodnih pesama i izazvao pravo oduševljenje na društvenim mrežama.

Foto: instagram.com/ljubaperucica
Njihovi video snimci su drugačiji... Katarina i Ljuba

On je u improvizovanom studiju u svom stanu otpevao pet njemu omiljenih pesama i to od legendarnih kolega Ljube Aličića, Šabana Šaulića, Seja Pitića, Marinka Rokvića i Dragana Kojića Kebe. 
Zanimljivo je da je Perućica na klaviru sam odsvirao pesme "Mala", "Bol boluje", "Žena plave kose", "Da volim drugu ne mogu" i "Plavo oko plakalo je". 

Foto: Privatna arhiva
Ljuba Perućica

- Imao sam dugo želju da snimim neku od ovih, meni omiljenih, starih pesama. Ovo je "kućna radinost" kao što možete videti. Želeo sam da to bude opušteno, isto onako kako i ja to doživljavam u svom domu kada pevušim uz klavir. Želim da podsetim na neke lepe stare pesme i da svi zajedno uživamo u muzici. Živeli! - poručio je Perućica.

On je otkrio da je video na kom on peva snimila upravo njegova verenica, bivša voditeljka televizije Hepi Katarina Kolozeus:
- Video je potpuno amaterski, snimali smo sami, ali obećavam, snimićemo to i lepše i bolje neki drugi put. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading