Tata, opraštam ti iako si me ostavio zbog svoje porodice: Vanbračni sin na Šabanovom grobu otvorio dušu!

Autor:

Zabava

23.02.2019

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Robert prvi put govori za medije i otkriva detalje odnosa sa pokojnim kraljem folka, kao i sa Šabanovom decom koju ima sa suprugom Gordanom.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Robert Šaulić...

Vanbračni sin Šabana Šaulića Robert Omaljev (47) došao je juče na Novo groblje kako bi ispratio oca na večni počinak iako proteklih godina nisu bili u kontaktu. Robert je u ekskluzivnoj ispovesti za Srpski telegraf uoči sahrane svog oca prvi put progovorio o njihovom odnosu i istakao da je legendarnom pevaču oprostio sve greške iz prošlosti.

Naime, Robert i Šaban se nisu videli godinama jer, prema Roberovim tvrdnjama, Šaban zbog porodice nije želeo nikakav kontakt sa njim. Ipak, tragičnu vest da je Šaban preminuo u saobraćajnoj nesreći Robert je veoma teško podneo.

Robert: On je bio moj otac. Iako nismo bili u kontaktu, ja o Šabanu nikada nisam imao loše mišljenje

- U šoku sam, verujte da ne mogu da dođem sebi. Nisam u stanju da govorim, jako mi je loše. Sestra po majci Tanja mi je javila za smrt mog oca, a ja nisam verovao šta čujem. Kada su potvrdili na portalima i vestima da je Šaban poginuo, odmah mi se slošilo. On je bio moj otac, a iako nismo bili u kontaktu, ja o njemu nikada nisam imao loše mišljenje - počinje priču Robert i ističe da uopšte nije imao dilemu da li da dođe na Šabanovu sahranu.

RepublikaFoto: Republika
Plakao kao kiša na sahrani oca...

- Sa ocem se nisam video godinama, a sada sam ga sahranio. Ovo je velika tragedija! Zaista ne mogu rečima da opišem emocije koje osećam. Nemam ja šta da mu opraštam, šta je bilo, bilo je. Sve mu je oprošteno, shvatam da mu je porodica bila na prvom mestu - kaže Robert i ističe da se nakon smrti oca nije čuo ni sa Šabanovom suprugom Gocom ni polusestrama Ildom i Sanelom, kao ni sa polubratom Mihajlom.

- Nisam zvao suprugu mog oca niti polusestre i brata. Bol je velik, ali mi nikada nismo bili u kontaktu. Jednostavno, nismo imali nikakav odnos. Nije sada vreme da pričam na tu temu, možda ću nekada progovoriti, ali sada bi to bilo neumesno - zaključio je Robert.

Pokojni Šaulić je prvi put progovorio o vanbračnom sinu pre četiri godine, kada je priznao da on nije dete koje je nastalo iz ljubavi.

- Napravio sam ga u mladosti, on nije rođen iz ljubavi. Iskreno, nikada nisam ni uradio test da dokažem da li je on zaista moj sin. Ipak, plaćao sam mu alimentaciju do 18. godine, ali ga ne viđam - rekao je tada tragično preminuli pevač.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Pokojni pevač davao alimentaciju...

Nakon što se u javnosti pojavila informacija da je Robert jako bolestan i da živi u teškim uslovima, Šabanova supruga Goca je stala u odbranu supruga i ispričala da je Šaulić vanbračnom sinu i njegovoj majci napravio kuću.

- Taj dečko ima 36 godina i suludo je očekivati da ga Šaban izdržava. I naša deca rade i sama se izdržavaju, pa je normalno da i on počne da brine o svojoj egzistenciji. Šaban je 1978. Robertovoj majci dao 100.000 nemačkih maraka da digne kuću za dete i priznao ga bez utvrđivanja očinstva. Dečku se očito ne radi, pa pokušava da dođe do finansijskih sredstava - izjavila je svojevremeno Goca.

Inače, 1972. godine, samo nekoliko godina pre nego što će upoznati svoju suprugu Gordanu, pokojni kralj folka Šabana Šaulić je dobio sina Roberta sa izvesnom Nevenkom Nenom Prodanović, Srpkinjom koja je radila u Nemačkoj.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading