Žena multimilijardera statirala u spotu: Sandra Meljničenko bila Cecin model!

Autor:

Zabava

15.01.2019

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Meljničenko danas važi za jednu od najbogatijih dama na svetu, a nekada je statirala u spotu folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović.

RepublikaFoto: Prntscrin
Meljničenkova joj statirala u spotu... Ceca Ražnatović

Pevačica je sada već davne 1996. izdala jedan od svojih najboljih albuma "Emotivna luda", a vodeći hit bila je pesma "Neodoljiv neumoljiv", čiji je spot režirao tada najbolji reditelj spotova Dejan Milićević. Upravo on je Sandru ubacio da bude jedna od manekenki u ovom video-ostvarenju.

Foto: youtube.bandicam.com
Sandra se pojavila u Cecinom spotu za pesmu "Neodoljiv, neumoljiv"...

- Sandra je tada bila model, jedna od devojaka koje obećavaju. Plenila je svojim seksepilom i nesvakidašnjom lepotom. Bila je željna uspeha, želela je da se probije i nametne ljudima. Milićević je u to vreme bio alfa i omega kada je probijanje mladih modela u pitanju. On je znao da ceni pravu žensku lepotu, pa nije ni čudo što je bivša Modelsica bila njegov izbor za Cecin megalomanski projekat. Bila je na sedmom nebu kada je saznala da je baš ona izabrana od stotine manekenki i modela koje su bile u opticaju. I Ceca je bila oduševljena izborom, a Sandra joj se posebno svidela jer je bila zgodna crnka baš kao i ona - kaže izvor blizak Meljničenkovoj, pa dalje nastavlja:

Foto: youtube.bandicam.com
Milijarderka se pojavljivala u nekoliko kadrova...

Davne 1996. godine ona je bila jedna od statistkinja u muzičkom klipu za pesmu "Neodoljiv neumoljiv"

- Deki je za potrebe ovog spota napravio pistu po kojoj su ona i Ivana Stamenković Sindi, kasnije njena koleginica u grupi Models, šetale. Njih dve su prosto dominirale i bilo je jasno da neće ostati samo na ovom spotu, već da im je obema predodređeno da budu velike zvezde. Nakon premijere video-klipa za Sandru više ništa nije bilo isto. Tada prestižni modni dizajneri su se otimali oko nje, a estradni menadžer Milan Vrbić Vrba oformio je dens grupu Models i Sandru uvrstio među pet pevačica ovog sastava - završava izvor Srpskog telegrafa.

Foto: Promo foto
Udala se za Andreja Meljničenka... 

Udajom 2003. za ruskog milijardera Andreja Meljničenka stekla je ugled, a na svadbi su joj pevale Kristina Agilera i Vitni Hjuston. Bogatstvo njenog muža procenjuje se na 13,4 milijarde dolara i nalazi se na 139. mestu Forbsove liste milijardera. Od prošlosti ostale su samo priče i legende, poneki spot i pesme grupe Models, a Sandra je postala nedostižna i nedodirljiva, baš kao i sve ostale face svetskog džet-seta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading