Jana: Briga me što me koleginice ogovaraju!

Autor: D. L.

Zabava

02.12.2018

19:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevačica Dragana Stanojević Todorović poznatija kao Jana retko dolazi u sukob sa kolegama, a za Srpski telegraf je otkrila da je briga što je pojedine koleginice ogovaraju!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?❤️☀️? #jana #stacetipevacica #pevacica #janavip2011 #muzika #beauty #serbiangirl #beograd

A post shared by JANA (@janavip2011) on Nov 12, 2018 at 6:52am PST

Naime, folkerka je objasnila da ne voli javno da se prepucava sa kolegama iz branše, te i da to što je pojedine pevačice pljuju samo govori o tome kakve su one same.

Jana: Probleme rešavam u četiri oka. Ne prepucavam se preko novina

- Ja sam neko ko uvek gleda u svoje dvorište i od mene nećete čuti da idem okolo i pljujem koleginice. Ja sam, s druge strane, milion puta čula da me neke pevačice ogovaraju i pljuju, ali nikada nisam želela da se spustim na njihov nivo i da im odgovaram na takve stvari. Nisam od onih žena koje će javno da se mažu i zbog psovki budu na naslovnim stranama. Ako sa nekim imam bilo kakav problem, to ću rešiti u četiri oka. Ne moraju svi da znaju s kim se i oko čega raspravljam i ne moram da se prepucavam preko novina - rekla je folkerka. Pevačica je objasnila i da za pevače njene generacije još uvek ima mesta na estradi bez obzira na to što dolaze neke nove generacije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

???? @laziclaza #jana #pevacica #stacetipevacica #muzika #beautifulgirls #makeup #serbiangirl

A post shared by JANA (@janavip2011) on Nov 2, 2018 at 9:02am PDT

- Nekako mi se čini da sad na estradu dolaze neki novi i drugačiji izvođači, a narod to, koliko vidim, voli da sluša. Svakako mislim da ima i dalje mesta za nas staru gardu, kako ja to volim da kažem. Tu smo mi i dalje i radimo punom parom. Što se mene tiče, ne bih još da se penzionišem. Mi pevači možemo da radimo doveka - rekla je folkera za naš list.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading