Brnabićeva od danas do srede u Berlinu na Privrednom forumu!

Autor: Tanjug

Vesti

11.11.2018

23:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić boraviće u poseti Berlinu od danas do 14. novembra. Brnabić će učestvovati na Privrednom forumu u organizaciji lista "Zidojče Cajtung".

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Ana Brnabić

Tema panela na kojem će premijerka Brnabić govoriti, zajedno sa premijerima Estonije i Islanda, Jirijom Ratasom i Katrin Jakobsdotir, je "Digitalna Evropa: vizija tri zemlje". 

Premijerka će prisustvovati svečanoj večeri koju organizuje "Zidojče Cajtung", u Nemačkom istorijskom muzeju, kojoj će prisustvovati i nemačka kancelarka Angela Merkel, navodi se u saopštenju Kancelarije Vlade Srbije za saradnju s medijima. 


Tokom posete Berlinu, premijerka Brnabić će imati izlaganje na temu budućnosti Srbije u EU, na "Evropskom forumu" u organazaciji Fondacije Konrad Adenauer.

Premijerka će učestvovati i na radnom doručku u organizaciji Fondacije Kerber. Brnabić će se sastati sa Martinom Vanslebemom, predsednikom Saveznog udruženja nemačkih privrednih komora. Zajedno sa ministrom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladenom Šarčevićem, Brnabić će posetiti i trening centar kompanije Simens. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading