Tuga na Novom groblju: Evo ko je sve ispratio Arkanovog i Cecinog kuma

Autor:

Vesti

29.10.2018

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na beogradskom Novom groblju održani su opelo i ispraćaj Borislava Pelevića, srpskog političara, doktora nauka i predsednika stranke Sabor srpskog jedinstva.

Foto: ST/D. KADIĆ
Opelo Borislavu Peleviću održano je na Novom groblju u Beogradu

Oko dve stotine ljudi ispratilo je na večni počinak jednog od komandanata Srpske dobrovoljačke garde i predsednika Svetske kikboks asocijacije (WAKO), koji će biti sahranjen sutra u 12 časova u porti crkve koju je podigao kao svoju zadužbinu u selu Zaovine na Tari.

Među okupljenima viđeni su predsednik Jedinstvene Srbije i dugogodišnji Pelevićev prijatelj Dragan Marković Palma, direktor BIA Bratislav Gašić, bivši poslanik SSJ i predsednik FK Obilić Dragiša Binić, pevačica Ceca Ražnatović sa sestrom Lidijom i sinom Veljkom, advokat Svetozar Vujačić, predsednik UO VK Partizan Aleksandar Šoštar, mnogobrojni pripadnici jedinice "Tigrovi", reper Cvija i momci iz Amadeus benda, kao i podmladak kik boks kluba Palmini tigrovi.

Opširnije u sutrašnjem štampanom izdanju Srpskog telegrafa.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading