"RATKO NIJE BIO ŠEF MAFIJE, VEĆ ČASTAN VOJNI GENERAL"

Autor:

Vesti

03.12.2017

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ratko Mladić nije bio šef mafije koji je naručivao ritualna ubistva, tvrdi Darko Mladić u izjavi za Srpski telegraf.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ratko Mladić pred izricanje presude u Hagu

Komentarišući tekst koji smo objavili u vikend-broju u kojem je bivši obaveštajac Boža Spasić otkrio da je general Vojske Republike Srpske osvetio smrt ćerke Ane, naš sagovornik naveo je da se Mladić protivio da njegova ćerka ide sa Medicinskim fakultetom, na kom je studirala, u posetu Moskvi i da je tek nakon što je angažovao prijatelje da je štite tokom boravka u Rusiji ćerki dozvolio da otputuje. Čovek kojem je Mladić poverio ćerku izigrao je poverenje i zlostavljao mu ćerku.

- Ratko je naknadno poslao dva čoveka u Moskvu. Lako su našli tog počinioca, a taj čovek ubrzo je pronađen mrtav - ispričao je Spasić ističući da su to informacije koje su stizale u njegov kabinet u vreme dok je bio obaveštajac Državne bezbednosti.

General Mladić nije naručivao ritualna ubistva

Čovek zbog kojeg je Mladić ostao bez ćerke mezimice ubijen je sa dva hica, ispaljen mu je po metak u svako oko, a na stolu su pronađene dve čaše rakije.

Darko Mladić

Ova verzije priče, prema rečima Mladićevog sina, nije istinita.

- Ratko je bio častan general koji je komandovao vojskom. Nije naređivao ubistva. Ne znam čiji je Spasić glasnogovornik i koga pokušava da zaštiti, ali tvrdnje koje je izneo ne odgovaraju istini - rekao je Mladić.

Na pitanje da li su tačne tvrdnje bivšeg direktora beogradske policije Marka Nicovića da iza ubistva generalove ćerke stoji Željko Ražanatović Arkan, Mladić je odgovorio:

- Nedavno, dok sam bio kod njega u Hagu, razgovarali smo o Arkanu. Pitao sam ga direktno, rekao mi je da Arkana ne smatra odgovornim za Anino ubistvo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading