ORIGINAL I KOPIJA: Bivši ministar preuzeo imidž popularnog pevača, NEMA ŠANSE DA BISTE GA PREPOZNALI

Autor: Republika

Vesti

10.06.2021

10:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar za ljudska prava u vladi Srbije u periodu od 2008. do 2011. godine Svetozar Čiplić u potpunosti je promenio imidž i sada likom podseća na pevača Željka Samardžića.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ/printscreen
Željko Samardžić i Svetozar Čiplić

Čiplić je drastično je smršao i pustio bradu, a zbog brkova čiji su krajevi podignuti na gore, likom podseća na popularnog pevača.

Uostalom čak i letimičan pogled na fotomontažu na kojoj su Samaržić i Čiplić jedan pored drugog jasno je da je reč o neverovatnoj sličnosti.

RepublikaFoto: printscreen
Ovako je izgledao Svetozar Čiplić kada je bio aktuelan na političkoj sceni Srbije

Inače, za vreme Čiplićevog mandata mnogi njegovi saradnici u ministarstu su podneli ostavke.

Najpre je ostavku podneo Marko Karadžić, državni sekretar zbog neslaganja sa politikom ministra, a nakon njega Ministarstvo je napustila i državna sekretarka Aniko Muškinja Hajnrih.

Početkom 2011. godine ostavku na mesto pomoćnika ministra za ljudska i manjinska prava podneo je Petar Antić zbog “neprofesionalnog i bahatog ponašanja ministra” i zato što nije želeo da bude “simbolični Rom” u Ministarstvu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading