KRISTINA UBILA MUŽA I ODSEKLA MU GENITALIJE, PA SA NJIMA URADILA NEŠTO ŠTO JE SVE ZGROZILO! Advokatica otkrila razlog bizarnog zločina!

Autor: Republika

Svet

10.06.2021

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Besna žena ubila je dugogodišnjeg supruga nakon žučne rasprave, a zatim je iskasapila njegovo telo, što je zaprepastilo policajce.

RepublikaFoto: Printscreen/facebook
Andreu došla glave njegova supruga Dajana Kristina Rodrigez Maćado 

Brazilka Dajan Kristina Rodrigez Maćado (33) uhapšena je nakon što je brutalno ubila i iskasapila telo svog muža imenovanog u medijima samo kao Andre, odsekavši mu penis, koji je nakon toga ispržila u tiganju u sojinom ulju. 

Brutalni zločin, koji se dogodio u gradiću Sao Gonsalo u blizini Rio de Žaneira, šokirao je stanovnike tog mesta, ali i čitave zemlje, posebno nakon što je advokatica žene, Karla Polikarpo, saopštila kako je ona to učinila iz samoodbrane. 

- On nije želeo da prihvati kraj veze i rekao je da ako ona ne može da bude sa njim, da ne može ni sa kim - rekla je Polikarpova i naglasila kako se Dajan Kristina kaje.  

S druge strane, sestra ubijenog muškarca, Adriana Santos, kaže kako je osumnjičena 33-godišnjakinja ubila njenog brata iz osvete jer ju je varao. Takođe, rođaci su medijima potvrdili da se par neprestano tukao, a da je Maćadova jednom prilikom svog supruga prijavila policiji.

Prema policijskim izveštajima, veruje se da se zločin dogodio oko četiri sata ujutru nakon što se par posvađao zbog prekida veze. Kada su stigli na mesto ubistva, pripadnici organa bezbednosti zatekli su zastrašujuć prizor - unakaženo telo Andrea i pored njega krvavi kuhinjski nož.  

Dajan Kristina je odmah privedena i optužena za ubistvo i skrnavljenje leša.

Inače, par je bio zajedno 10 godina, a iako su bili razdvojeni poslednje dve godine i dalje su povremeno bili u vezi. Imaju osmogodišnjeg sina i petogodišnju ćerku, a zajedno su vodili i piceriju. Nije jasno da li su deca bila prisutna u vreme zločina.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading