Vučiću će biti dodeljena Povelja "Počasni građanin Banjaluke"!

Autor: Republika

Vesti

06.04.2021

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću biće dodeljen Ključ grada Banjaluka sa Poveljom "Počasni građanina grada Banjaluka", odlučila je Skupština grada, koja je danas usvojila Predlog odluka o nagradama i priznanjima povodom 22. aprila - Dana grada Banjaluke.

RepublikaFoto: Tanjug
Aleksandar Vučić

Zlatni grb grada Banjaluka dodeljuje se Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske, Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske, Domu zdravlja Banjaluka, Fondu zdravstvenog osiguranja Republike Srpske, Studentskom domu "Nikola Tesla" Banjaluka, generalu Slavku Lisici - posthumno te drugima.

Nagrada grada Banjaluka mladima otići će u ruke Biljani Čekić, mladoj glumici proslavljenoj u filmu "Dara iz Jasenovca", koji je snimljen po scenariju Nataše Drakulić u režiji Predraga Antonijevića.

Na sednici je Jelena Kurtinović ponovo izabrana na funkciju direktorka Centra za predškolsko vaspitanje i obrazovanje u Banjaluci. Za imenovanje Kurtinovićeve, koja je više puta smenjivana sa ovog mesta, glasalo je 16 odbornika Skupštine grada Banjaluka na današnjoj sednici, piše Srna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Luka

06.04.2021 15:58

Predsednik Srbije je zasluzio da bude pocasni gradjanin Banjaluke.

Ivana

06.04.2021 21:03

Sve čestitke predsedniku Vučiću zaista je zaslužio jer narod u regionu pomažete.

Vesna

06.04.2021 21:14

Prelepo za titulu.