Olenik: Tramp zloupotrebio svoju moć, treba da podržimo Bajdena

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

11.01.2021

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Advokat Aleksandar Olenik izjavio je sinoć da je američki predsednik Donald Tramp dokazao da je totalno nepredvidiv i ekstremno opasan i po sebe i po druge, i da se ne zna na šta je sve spreman.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Aleksandar Olenik

On je gostujući na televiziji Pink rekao da nedavni protesti i upad u američki Kongres ne mogu da se porede sa 5. oktobrom, jer su potpuno drugačiji i jer je u njima Tramp iskoristio svoju moć i zloupotrebio prava koja je imao.

Olenik je ocenio i da bi Srbija trebalo da se ugleda na SAD, između ostalog i po pitanju pravosuđa i po tome kako se Predstavnički dom Kongresa bori za zakonodavnu vlast.

- Naše sudstvo mora da se izbori za to da kada se druge dve vlasti sukobe kako da se ponašaju. Treba da podržimo Bajdena u vraćanju ljudskih prava, jer mi imamo koroist od ljudskih prava, kao i od skupštine koja može da se odupre vlasti - rekao je Olenik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading