RAT SPS I SNS: Pljušte prozivke između Palme i Šormaza!

Autor:

Vesti

27.07.2020

17:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavlja se rat između naprednjaka i koalicije stranaka okupljenih oko socijalista. Ovoj sukob koji traje već duže vreme, dodatno je potpirio lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma, koji je Dragana Šormaza (SNS) nazvao starim šporetom.

RepublikaFoto: youtube.com/N1/Promo foto
Dragan Šormaz i Dragan Marković Palma

On mu nije ostao dužan i podseća Palmu da je po godinama još stariji šporet od njega.

- Šormaz je stari šporet koji puši na sve strane. Ko je uopšte on, gde su njegovi glasovi? On zna kako je prošao kad smo bili u kampanji za gradonačelnika Smedereva i šta su mu ljudi dobacivali. Tada je živeo u Smederevu, a sad je, bogati, u Beogradu da se šeta Kališem - rekao je Palma.

Na ove njegove oštre reči Šormaz priznaje da ga Palmino poređenje nije uvredilo.

- Ja jesam stari šporet jer sam ušao u šestu deceniju života, ali smederevac, a svi znaju da smederevac najbolje greje. Kad smo kod godina, on je ušao u sedmu deceniju, pa je još stariji šporet od mene - duhovito je primetio Šormaz.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Marijan Rističević

Svađa sa Rističevićem

Prepucavanje sa liderom Jedinstvene Srbije nije jedini verbalni sukob u koji se Šormaz opustio. Pre desetak dana žestoko je zaratio sa kolegom Marijanom Rističevićem. Iako su obojica u poslaničkom klubu SNS, to Šormaza nije sprečilo da se sa kolegom posvađa zbog različitih stavova oko Rusije i Kine. Rističević se zalaže za još tešnje veze sa ove dve zemlje, dok Šormaz zastupa mišljenje da Srbija ne sme da skrene sa puta ka Evropskoj uniji. Sukob se završio time što je Šormaz blokirao Marijana na društvenim mrežama.

Ističe da i dalje ostaje pri stavu da SPS i stranke koje su u koaliciji s njima ne treba da uđe u novu vladu.

- Građani Srbije su na izborima rekli svoje i ja se zalažem da se ispoštuje njihova želja. To znači da na vlasti bude SNS, uz stranke nacionalnih manjina, bez SPS, Palme, Šapića i onih koji su na izborima dobili deset posto glasova i manje. To što se njima ne dopada moj stav je njihov problem - rekao je on.

Šormaz ističe da je svaki dan u Smederevu, da njegova deca i dalje idu u školu u ovom gradu, po kom šeta bez problema.

- To što Palma priča za Smederevo su gluposti. Ja sam bio i opozicija i vlast, a šetam među Smederevcima slobodno. Ja samo mogu da kažem - on kada padne sa vlasti, a pašće ubrzo, cela Srbija će se čuditi šta će sve isplivati - uveren je poslanik SNS.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading