(FOTO) Dačić se u Moskvi sastao sa potpredsednikom ruske Vlade Borisovim

Autor: Republika

Vesti

20.12.2019

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić sastao se danas u Moskvi s potpredsednikom Vlade Ruske Federacije Jurijem Borisovim.

RepublikaFoto: Republika
Miroslav Lazanski i Ivica Dačić

Današnji sastanak kopredsednika Međuvladinog komiteta za trgovinu, ekonomsku i naučno-tehničku saradnju između Republike Srbije i Ruske Federacije održan je u cilju pripreme za naredno zasedanje Međuvladinog komiteta koje će biti održano početkom marta 2020. godine u Kazanju. 

Na sastanku je razgovarano o širokom spektru tema koje su obuhvaćene radom Međuvladinog komiteta za trgovinsku, ekonomsku i naučnu i tehničku saradnju, poput saradnje dve države u oblasti energetike, posebno snabdevanje gasom, saradnji u oblasti poljoprivrede, industrijske proizvodnje, izgradnje železničke infrastrukture, naučno-tehnološkoj sferi i inovacijama i dr.      

RepublikaFoto: Republika
Sastanak

Razgovarano je i o drugim pitanjima iz domena bilateralnih odnosa. Izraženo je zadovoljstvo rastom ekonomske saradnje i realizovanim obimom trgovinske razmene u protekloj godini.

RepublikaFoto: Republika
Sastanak

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading