MIHAJLOVIĆEVA: Jeremić, Đilas i Obradović guraju Srbiju u podele!

Autor: Tanjug

Vesti

13.12.2018

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović saopštila je danas da su Srbiji potrebni stabilnost i razvoj kako bi njeni građani živeli bolje, dok Dragan Ðilas, Vuk Jeremić, Boško Obradović i ostali lideri opozicije pokušavaju da je vrate unazad, u sukobe i podele u društvu, samo da bi se domogli vlasti.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Zorana Mihajlović

Mihajlovićeva ističe da su "oni koji su najodgovorniji što je Srbija propustila priliku da se njena ekonomija brže razvija, da završi Koridor 10 i da se bolje poveže sa susedima, danas prvi da kritikuju svaki projekat, investiciju ili reformu, koje nisu bili sposobni da obezbede ili da sprovedu dok su bili na vlasti".

- Od njih nećete čuti nijednu ideju ili predlog koji će pomoći da se Srbija ili bilo koji njen deo brže razvija, ali će biti prvi da pozivaju na mržnju, sukobe i podele u društvu. Time samo pokazuju da ih nije briga za građane, već isključivo za njihov lični interes - navela je u saopštenju Mihajlovićeva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading