Pakleno pravilo pred praznike! Zaboleće vas glava od gužve i ludila na putevima! Vozači, pamet u glavu!

Autor: Tanjug

Vesti

10.11.2018

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saobraćaj je ovog popodneva u Srbiji, zbog produženog vikenda zbog drzavnog praznika, 11. novembra, očekivano pojačanog intenziteta, pa samim tim na frekventnim putevima u zemlji dolazi do povremeno usporene vožnje, kao i na graničnim prelazima, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug
Foto: Ilustracija

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja, dok je, kako je saopštila Uprava granične policije, na granici s Mađarskom očekivano pojačan saobraćaj. 

Najopterećeniji je prelaz Horgoš gde se čeka oko 45minuta do sat vremena, kao i na Bačkim vinogradima i Horgošu II, pa se voziačima preporučuje da idu na prelaz Kelebija. 


Uprava granične policije navodi i da se veći broj vozila se u toku dana očekuje i na granici sa Hrvatskom, naročito na Batrovcima.

Na teretnim terminalima, na izlazu iz Srbije najviše se čeka na Horgošu, 240 minuta.

Podseća se da često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i izlazu iz Mađarske, i da tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na graničnim prelazima u Srbiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading