UZMI RAČUN I POBEDI: Stan u Braće Jerkovića dobila Katarina Stevanović iz Svrljiga

Autor: Tanjug

Vesti

07.04.2018

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarina Stevanović dobitnica je stana u beogradskom naselju Braće Jerković u okviru prvog izvlačenja u drugom krugu nagradne igre "Uzmi račun i pobedi".

RepublikaFoto: youtube.com/ RTS Prikazuje
Foto: Ilustracija

Izvučeno 12 dobitnika automobila "fijat 500L" kao i po 10 dobitnika vaučera "Tehnomanije" i "Disa".

Dobitnici automobila "fijat 500L" su: Bojana Ruvidić iz Šapca, Nenad Vučković iz Beograda, Sanja Đurić iz Subotice, Vladan Popov iz Vršca, Ljubica Savić iz Medveđe, Žarko Zorić iz Starih Banovaca, Izabela Karas iz Vršca, Aleksandra Damjanović iz Kruševca, Jovan Bubanja iz Beograda, Srđan Andrić iz Vrbasa, Miodrag Redžić iz Beograda, Branislavka Vuksanović iz Kruševca. 

Vaučere "Tehnomanije" u vrednosti od 60.000 dinara dobili su: Milena Gajić iz Paraćina, Biljana Predić iz Grocke, Dušnaka Marić iz Miroslavaca, Petar Ilić iz Despotova, Dragica Maoduš iz Ledinaca, Slaviša Anđelković iz Borče, Ratka Zavić iz Šimanovaca, Valika Kalmar iz Bečeja, Jovana Krstić iz Jagodine i Marija Krstić iz Žitkovca. 

Spisak dobitnika biće objavljen u roku od tri dana u listu "Politika" kao i na sajtovima Vlade, nagradne igre "Uzmi računi pobedi" i RTS-a.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading