Milomir Marić o svađi sa suprugom Vesnom: Ona toliko izmišlja, da ne znam šta se stvarno desilo!

Autor:

Vesti

17.03.2021

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinar Milomir Marić otkrio je oko čega se najčešće svađa sa suprugom Vesnom, kao i šta misli o njenim knjigama.

RepublikaFoto: E-stock/D. Stanojević
Milomir i Vesna

Poznati novinar Milomir Marić ne krije da obožava da čita. Ima toliko bogatu ličnu biblioteku da je prestao da broji knjige koje je dobijao na poklon, ali i kupovao.

Ovih dana se vratio knjizi “Limeni doboš” Gintra Grasa, jer ga je na ponovno čitanje inspirisao film “Dara iz Jasenovca”.

- Posle uspeha filma “Dara iz Jasenovca” vratio sam se knjizi iz moje mladosti, a to je “Limeni doboš” Gintra Grasa. U toj knjizi se opisuju stvarični zločini iz Drugog svetskog rata, ali iz dečije vizure. Dečija vizura podrazumeva mnogo više emocija i gledaoci i čitaoci se vezuju za te dečije priče – kaže Marić za emisiju "Kultur Shock".

Na pitanje da li dolazi do konflikata između supruge Vesne i njega kada je reč o nekoj literaturi Marić je rekao da je to retko kod njih.

- Ne dolazi nikada, osim što me ona tera da čitam njene knjige. Nikada mojim očima ona ne vidi toliko divljenja. Hvalim njene knjige. Knjige koje ja čitam ona ne uzima u ruke, već misli da ih treba sve skupiti i baciti u kontejner. Ja ne bih umeo da napišem ni jednu rečenicu kao što ona piše. Ja mogu da pišem samo o stvarnim ljudima i događajima. Ona tako izmišlja da je ponekad pitam da li je to stvarno bilo. Što je bolja priča kod nje, to je veća izmišljotina – otkriva Marić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
miloš

17.03.2021 21:55

Čim se ljigavi Marić pojavi na TV,odmah gasim!

BOGDAN

18.03.2021 01:55

OBICNO SUPRUGE SA SUPRUZIMA SE SVADAJU OKO NEDOSTATKA NOVCA I SEKEKS AKO ZENA IMA BAR JEDNO OD OVE DVE STVARI IZVESNO VREME ONA TOLERISE ALI KADA ALAT NE RADI SVADGA JE TU.SVADGA IZMEDU SUPRUGA I SUPRUGE OBICNO DOLAZI KADA SUPRUGU OTKAZE ALAT.KAKO GLEDAM MILOMIRU JE VEC OSEDILA GLAVA PA MOGU DA PREDOSTAVIM O CEMU SE RADI.MILOMIRE PAZISE SKIME SE DRUZIS I SKIMA TVOJA SUPRUGA RAZGOVARA NA FEJS BUK.