Vučić se oprostio od vlasnika motela "Predajane": Zbogom, dragi prijatelju Dragane

Autor:

Vesti

31.03.2020

05:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Dobro sam ga poznavao, predivna osoba, uspešan biznismen, dobrotvor. Najomiljeniji čovek od Vladičinog Hana do Grdelice".

RepublikaFoto: Gradska uprava Leskovac
Dragan Pavlović
Ovako je Zvezdan Milovanović, vlasnik "Kopernikusa", za Srpski telegraf govorio o prijatelju Draganu Pavloviću (57), vlasniku motela "Predejane" u Grdeličkoj klisuri, koji je umro u KC Niš.

Pavlović je tu dovezen iz leskovačke Opšte bolnice, sa ozbiljnim respiratornim problemima. Nakon četiri dana izgubio je borbu za život. Smrt je izazvala jaka upala pluća, a zasad nije potvrđeno da li se radi o koronavirusu.

Zaposleni u motelu "Predejane" juče su bili u šoku zbog smrti vlasnika.

- Neopisivo smo tužni, mnogo nas je pogodila Draganova smrt, o njemu je svako od nas imao samo reči hvale, o tome koliko je bio veliki čovek govori i činjenica da nije otpustio stare radnike kada je preuzeo "Predejane" - rekao nam je jedan od zaposlenih.

 

 

Dragan Pavlović kupio je motel 2003. godine, po povratku iz Rusije. Zatekao je oko 130 radnika i nikog od njih nije otpustio. Za lokalne medije je 2012. govorio o ljubavi prema čuvenom hotelu.

- Kao mali nisam imao novac da kupim lepinju s kajmakom u ovom motelu. Ta lepinja je ovde i danas jedan od specijaliteta. Kada sam zaradio novac u Rusiji, odlučio sam da kupim motel. Moja porodica u Rusiji ima razumevanja za moju emotivnu vezanost za varoš Predejane.

Od Pavlovića, koji je jedno vreme bio i predsednik fudbalskog kluba Radnički, čituljom se oprostio predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading