Velika prolećna promotivna akcija Er Srbije: ULETI U PROLEĆE!

Autor: Republika

Vesti

24.02.2020

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U susret najlepšem godišnjem dobu, Er Srbija je za svoje putnike pripremila atraktivnu prolećnu akciju sa velikim brojem destinacija po izuzetno povoljnim cenama. Promotivne avio-karte u prodaji su do utorka 3. marta, a odnose se na putovanja u periodu od 10. marta do 31. decembra 2020. godine.

Foto: Promo foto

Po ceni počev od 99 evra putnici mogu da kupe povratne karte za Larnaku i Rijeku, dok su Frankfurt, Brisel, Cirih, Beč, Ljubljana, Skoplje, Zagreb, Dizeldorf, Split, Zadar, Pula i Istanbul dostupni po ceni počev od 109 evra. Veliki broj gradova kao što su Bukurešt, Sarajevo, Tirana, Amsterdam, Štutgart i Dubrovnik, putnici mogu posetiti po ceni već od 119 evra. Sofija je dostupna po ceni počev od 129 evra, a Solun i Kijev bliži su nego ikada za samo 10 evra više. Ljubitelji Italije mogu uživati u ovoj romantičnoj zemlji i posetiti Veneciju i Milano po ceni već od 159 evra, a za samo 10 evra više dostupni su i Kopenhagen, Madrid, Stokholm i Pariz. Popusti se odnose na direktne letove, povratne i u jednom smeru, kao i za letove sa presedanjem u Beogradu.    

- Sigurni smo da će ovo proleće ljubiteljima putovanja biti lepše nego ikada, uz značajno snižene cene avio-karata i mogućnost planiranja putovanja tokom cele godine. Trudimo se da što češće usrećimo naše putnike i učinimo im dostupnim interesantne destinacije koje se zauvek pamte - izjavio je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije.                    

Kupovina avio-karata, u okviru specijalne prolećne promotivne ponude, moguća je preko internet sajta airserbia.com, pozivanjem besplatnog broja Kontakt centra 0800 111 528 za pozive iz Srbije, odnosno +381 11 311 21 23 za pozive iz inostranstva ili u beogradskim poslovnicama Er Srbije koje se nalaze na Aerodromu Nikola Tesla, Bulevaru kralja Aleksandra 17 i u ulici Jurija Gagarina 12. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading