(FOTO) Ovo je monstrum koji je silovao i ubio novinarku!

Autor:

Svet

11.10.2018

05:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bugarski državljanin za kog mediji u toj zemlji navode da je Rom Severin Krasimov (21) uhapšen je zbog brutalnog silovanja i ubistva bugarske istraživačke novinarke Viktorije Marinove (30) prošle nedelje u podunavskom gradu Ruse.

RepublikaFoto: twitter.com/@TurAdalet
Ubijena Viktorija Marinova (levo) i ubica Severin Krasimov (desno)

On je uhvaćen u Nemačkoj, a bugarske vlasti očekuju da će im uskoro biti izručen kako bi mu se sudilo zbog zločina koji je šokirao Bugarsku. Spekuliše se da bi mogao da bude osuđen na kaznu od 25 godina zatvora do doživotne robije.

- Prikupili smo mnoštvo dokaza protiv njega - rekao je državni tužilac Sotir Cacarov, tvrdeći da Marinova nije stradala zbog svog rada na istraživanju zloupotreba fondova EU, već da ju je ubica nasumično izabrao radi silovanja.

Kolege zadavljene Marinove optužuju policiju da je kriminalna organizacija i da skriva prave nalogodavce njenog ubistva

U tu verziju događaja, međutim, sumnjaju kolege ubijene novinarke, koje optužuju policiju da je kriminalna organizacija, te da skriva prave nalogodavce smrti novinarke, koja im se verovatno zamerila svojim istraživačkim radom.

RepublikaFoto: twitter.com
Viktorija Marinova

- Želimo da nezavisni evropski istražitelji budu uključeni u istragu - rekao je Asen Jordanov, vlasnik Bivol.bg portala, koji je pre ubistva Marinove gostovao u njenoj emisiji "Detektor", gde je sa kolegom Dmitrom Stojanovim govorio o korupcionaškim aferama i zloupotrebama fondova EU za brojne projekte povezane sa kompanijom "GP grupa".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading