Knežević nikad jače udario na Đukanovića: Milo je lopov i nula od čoveka!

Autor: borba.me, Republika

Svet

07.05.2019

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Milo Đukanović je lopov, kriminalac i narkodiler. To je jedna nula od čoveka koja nema ni malo morala. Čovek kome moralne vrednosti ništa ne znače. To je čovek koji zloupotrebljava žene svojih prijatelja zarad funkcija i dobijanja poslova", poručio je Duško Knežević, predsedniku Crne Gore u uključenju na Instagramu.

RepublikaFoto: instagram.com/dkatlas
Nekad prijatelji: Đukanović i Knežević

On kaže i da Crnogorci nikad nisu bili takvi ljudi.

- Neću mu ostati dužan. Slao mi je na dogovor advokate iz Majami i posrednike iz Ženeve. Slao je i razne narko klanove. Nema dila sa Đukanovićem. Prihvatam jedino da pobegne iz Crne Gore ili da ide u Spuž. Treće opcije nema i neće je biti - rekao je on.

Poručio je i da zna da je Đukanović već iznio pare iz Crne Gore.

- Pre nedelju, dve je bio u Dubaiju sa jednim kriminalnim klanom. Sve se to zna, pratimo ga svuda. Naćićemo sve pare koje je izneo iz Crne Gore. Znamo i za pare koje je preko sina iznio iz projekta Porto novi, imam načina da sve to otkrijem. Znamo na čija imena drži pare u inostranstvu i ko su mu akaunt menadžeri - tvrdi Knežević.

 

 

Poručio je Milivoju Katniću, tom velikom "boracu za pravdu", kako kaže, da sasluša javno Radoja Žugića oko nestanka preko 20 miliona evra iz Atlas banke.

- To nisu nikakve virtulne pare, već stvarni novac koji su opljačkali. Iza pljačke Atlasa stoji lično porodica Đukanović. Ja ću sve naplatiti preko međunarodne arbitraže, a to će biti između 700-800 miliona, a verujem da ćemo taj novac naplatiti od imovine koju budemo konfiskovali porodici Đukanović - pojašnjava on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading