DVA UDRUŽENA BOLESNIKA! Žena monstruma koji je bacio decu kroz prozor: Bolje da ih je bacio na travu!

Autor: Republika

Svet

01.03.2019

21:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katica Rođak, žena hrvatskog monstruma Josipa Rođaka sa ostrva Pag (54), koji je u četvrtak ranom zorom sa terase porodične kuće bacio četvoro njihove dece uzrasta tri, pet, sedam i osam godina, šokirala je izjavom da bi bilo bolje da su mališani završili na travi nego na betonu.

RepublikaFoto: facebook.com/Josip Rođak
Majka sa nesrećnom decom

Osim toga, ona je branila muža komentarima da nikada nije zlostavljao ćerke i sina, te da se ni kobnog dana nisu svađali. Takođe, ona je zapretila tužbama komšijama koje su loše pričale o njoj posle tragedije i svedočili da su nesrećna deca bila zapostavljena i neuredna.

- Josip je bio ok. Šta mu je puklo tog dana, ja ne znam. Nismo se ni svađali ni ništa - ispričala je Rođakova za 24.hr, naglasivši ipak da će uzeti advokata i mužu zabraniti da ubuduće viđa decu, od kojih su troje u stabilnom stanju, dok se najstarija devojčica (8) bori za život nakon nekoliko teških operacija.

- Pristup deci više nema! Mene mala pita: "Mama, hoće tata doći da živi sa nama?" Ja sam rekla ne. Jer boje ga se, doživeli su traumu. Na beton ih je bacio! Ajde da je barem bila trava, možda ne bi bile tolike povrede, ali beton... - šokirala je Katica komentarom, a zatim odmah zapretila komšijama.

- Za klevete koje neki susedi pričaju, tužiću ih! Sve one koji su lagali i srali! Da su deca zanemarena, to sam sve čula, da sam neodgovorna majka i da se svašta o meni priča. Mi ih uvek kupamo i uvek su u čistom. I direktorki škole je bolje da začepi gubicu... Rekla je da nam je mala zanemarena - dodala je besna Katica i potvrdila da su im u kuću dolazili zaposleni iz Centra za socijalni rad, ali samo zbog njene najstarije ćerke (18), koja je, inače, već neko vreme u domu.

RepublikaFoto: facebook.com/Josip Rođak
Josip Rođak

- Centar je dolazio zbog moje ćerke iz prvog braka. Bilo je malo problema - rekla je ona kratko.

Ponovila je, inače, priču da ju je muž kobnog dana probudio u 5.56, nakon što se vratio iz noćne smene i da ona nije slutila šta će učiniti.

- Mislila sam da je ustao jer svako jutro ide po hleb. Ali onda sam čula krik. Palo mi je na pamet da je mala pustila neki video na telefonu. Kad je došao u sobu, videla sam da je uhvatio za ruku i najstariju ćerku i odneo je, ali sam pomislila da je nosi u dnevni boravak. A onda se vratio i hladno mi rekao: "Ubio sam decu" i izašao. Otišao je u policiju i sam se prijavio - ispričala je Katica.

Inače, monstrumu je određen pritvor od 30 dana, a u policiji se branio ćutanjem. Izvađeni su mu krv i urin za analizu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading