MANĆINI OSVEŽAVA ITALIJU: Povratak "atomskog mrava"

Autor:

Sport

05.10.2018

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija Italije odigraće tokom oktobra mečeve sa Ukrajinom i Poljskom, a selektor Roberto Manćini odlučio je da malo promeša karte pred treće kolo Lige nacija.

RepublikaFoto: instagram.com/sebagiovincoofficial
Sebastijan Đovinko

U nacionalnom timu je ponovo Marko Verati, koji se u potpunosti opravio od povrede butnog mišića, baš kao i Alesandro Florenci, poziv je ponovo dobio i napadač Milana Patrik Kutrone.

Na spisku nema napadača Torina Andree Belotija, kao ni uvek aktuelnog napadača Nice Marija Balotelija.

Meč sa Ukrajinom je prijatesljskog karaktera i igra se na Luiđi Ferarisu u Đenovi (10. oktobar, 20.45), dok će četiri dana u Slasku igrati meč Lige nacija u Hožuvu (20.45).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mario Baloteli

GOLMANI: Alesio Kranjo (Kaljari), Đanluiđi Donaruma (Milan), Matija Perin (Juventus), Salvatore Sirigu (Torino);

ODBRANA: Frančesko Aćerbi (Lacio), Kristijano Birađ (Fjorentina), Leonardo Bonući (Juventus), Đorđo Kjelini(Juventus), Domeniko Krišito (Đenova), Danilo D'Ambrozio (Inter), Emerson Palmieri (Čelsi), Alesandro Florenci (Roma), Alesio Romanjoli (Milan);

VEZNI RED: Nikolo Barela (Kaljari), Federiko Bernardeski (Juventus), Đakomo Bonaventura (Milan), Roberto Galjardini (Inter), Žoržinjo (Čelsi), Lorenco Pelegrini (Roma), Marko Verati (PSŽ);

NAPAD: Domeniko Berardi (Sasuolo), Đanluka Kaprari (Sampdorija), Federiko Kijeza (Fjorentina), Patrik Kutrone(Milan), Sebastijan Đovinko (Toronto), Ćiro Imobile (Lacio), Lorenco Insinje (Napoli), Simone Zaza (Torino).

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading