Jarčevi će dominirati na poslovnom planu, OVAJ ZNAK NEĆE BITI TE SREĆE! NAJDETALJNIJI HOROSKOP ZA 2021. GODINU

Autor: Republika

Lifestyle

31.12.2020

08:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šta zvezde poručuju za 2021? Saznajte u najdetaljnijem horoskopu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

OVAN

RepublikaFoto: pixabay.com

Ova godina,2021 donosi veliko rasterećenje.. Sreća se vraća našim dragim Ovnovima, postaju ponovo sigurniji, odgovorniji i radniji. Prolaziće kroz različite faze poslovnih izazova i ličnih iskušenja, ali u uvek će biti za korak ispred drugih. Jupiter, Uran, Mars i Pluton imaju velikog uticaja na Ovnove 2021.

POSAO

Ove 2021. godine  Ovnove čeka veliki poslovni napredak  i to zahvaljujući planetarnim uticajima na ovu oblast vašeg života. Glavne promene su na vašem putu i treba da se prilagodite tome. Iako vam se može učiniti da stvari izmiču kontroli, uskoro ćete biti na dobrom putu zahvaljujući vašoj posvećenosti poslu. Iskoristite svoje eventualne neuspehe kao nauk koji će vam omogućiti da se uzdignete visoko ove godine. Međutim, trebalo bi da se stalno nadograđujete kako biste nastavili sa trkom. Morate biti strpljivi jer vas vaša nestrpljiva priroda neće odvesti nikuda. Budite smireni i staloženi i težite savršenstvu u svojim poslovima.

Planeta Uran traži od vas da se neprestano dokazujete u karijeri, dok vam planeta Merkur pomaže u dostignućima i veštinama. Oni od vas koji teže promeni posla naći će dosta načina za to. Ostanite pozitivni i fokusirani na vaš posao, jer vaš vladar Mars mogao bi stvoriti neke povremene prepreke za vaše profesonalne delatnosti. Planeta Saturn će vam pomoći da prevladate sve neizvesnosti u ovom periodu i bezbedni stignete do cilja. Ovnovi tokom 2021. godine, ne bi trebalo da imaju neke brige na profesinalnom i finansijskom planu. Jednostavno, ostanite u okviru svog budžeta sa kojim raspolažete, nemojte previše trošiti, uštedite što više možete i rešite eventualne dugove ako ih imate.

LJUBAV

Godina 2021. započinje Venerom u Jarcu, a tu će ostati sve do početka marta. Tokom ovog perioda će vam biti mnogo lakše da komunicirate sa vašim partnerom. Ako niste u vezi, onda je verovatno da ćete za to vreme upoznati nekoga. Ove godine ćete većinu vremena nastaviti da dobijate podršku i ljubav svog partnera. Takođe ćete primetiti da će vaš partner biti aktivniji nego ranije i to će vam doneti lepe trenutke intimnosti. Međutim, biće i nekih dana u kojima će bliskosti biti malo manje. Možda ćete biti izloženi nekim problemima koje donosi nedostatak komunikacije ili želja za nekom drugom osobom.

U slučaju da ovo postane stvarni problem, najverovatnije će se dogoditi u prvoj polovini godine, kada Mars bude u Vagi. Ova kombinacija može povećati strasti i učiniti ljude sklonijim polemici i prepirci nego što je to obično slučaj. Ako niste sposobni da napravite kompromis ili da razgovarate sa partnerom svojim problemima, onda to može značiti i kraj vašoj vezi. Ali zapamtite da je ovo samo prolazna faza. Kako godina bude išla napred, podrška vašeg partnera će se postepeno povećavati.

U ovoj 2021. godini vaša vladajuća planeta Mars vam pomaže da utvrdite vašu vezu. Vašem partneru daćete na znanje da bez obzira što ga volitie, ipak ne možete da budete sputani. Ovo saopštite vašem partneru na fin i pozitivan način, ne stvarajući bilo kakav  nesporazum sa njim. Ovnovi koji nisu u vezi mogli bi da privuku potencijalne partnere ali bez preterane impulsivne akcije sa vaše strane. Ova 2021. godina može da vam pomogne da uspostavite stabilnu bračnu ili ljubavnu vezu sa vašim partnerom. Iako može da dođe i do uspona i padova, ipak ćete oboje ostati zajedno. Zapamtite da vaša ljubav prema nezavisnosti i slobodi nikako ne sme da naruši vašu vezu u ovom periodu. Ako ste stvarno istinski zaljubljeni, onda se potpuno posvetite partneru, verite se ili venčajte.

Sreća bi trebala da prevladava u vašem ljubavnom životu i braku tokom cele godine.

ZDRAVLJE

Godina 2021. će za Ovnove biti godina dobrog ZDRAVLJA.. Međutim, držite na oku manje tegobe koje se budu pojavljivale i budite umereni prema vašim prehrambenim navikama i vežbanju. Mars bi mogao dovesti do povremenih zdravstvenih problema kojima bi trebalo odmah da se posvetite. Nemojte biti nesmotreni i opušteni kada je u pitanju vaše zdravlje u ovom periodu.

Neptun u Ribama podstiče ljude da sebe gledaju introspektivno, to jest da posmatrate i analizirate samog sebe. Ove 2021. godine je posebno važno voditi računa o svom mentalnom zdravlju. Razmislite o ulaganju u svoje mentalno zdravlje tako što ćete pokušati da praktikujete meditaciju ili jogu. Sve ovo može da pomogne da smanjite nivo stresa, što može uticati i na poboljšanje drugih aspekata vašeg zdravlja.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

BIK

Ova 2021. će svakako pomoći Bikovima u njihovom kako profesionalnom tako i ličnom napretku. Događaji koji se budu odvijali tokom ove godine će vam dati podršku za zdrav i srećan život. Naćiće se mnogo pozitivnih vibracija koje će vam pomoći u jačanju vaše veze i odnosa sa drugim osobama. Međutim, vi ćete morati da shvatite vrednost posvećenosti u vašem odnosu sa partnerom. Pored toga, trebali biste biti oprezni prema promenama raspoloženja koja su moguća tokom godine. Planetarne situacije će i dalje podržavati vaš profesionalni život u 2021. Videće se vaš rast u pogledu znanja i razvoja vaše ličnosti tokom ove godine a biće vam vrlo dobro i u oblasti karijere.

Bićete u stanju da pronađete nove i kreativne načine da uradite stvari kako treba što će vam svakako pomoći. Verovatno ćete videti dobrobit za sve vaše poduhvate koje ste preduzeli. U 2021. godini možete otkriti potrebu da prihvatite neke određene promene kao i da prihvatite nove mogućnosti koje vam se pružaju. Tvrdoglavi i stameni Bik možda će smatrati ove zadatke teškima, ali drugi će biti u blizini da vam pruže potrebnu pomoć i podršku tokom cele 2021. godine.

POSAO

Ova 2021. godina biti sasvim prosečna kada su u pitanju dešavanja oko vaše karijere. Neće biti ni velikih uspeha, ali ni većih neuspeha.  Ovo bi bio dobar period kada možete da obogatite svoje znanje kao i da usavršite svoje veštine i talente. Budite svesni kako vaših snaga, a takko isto i vaših slabosti. Tokom cele godine vaš profesionalni učinak trebao bi biti dobar, a oko sredine godine neki Bikovi će trebati da izaberu između različitih puteva u vašoj karijeri. Ne budite impulsivni i nagli kod odlučivanja, dobro izvagajte sve što je za i protiv pre nego što donesete konačnu odluku.

Neki od vaših prethodnih napora koje ste uložili u poslu, sada bi trebalo da daje polodove. Generalno gledano, u vašoj karijeri vlada stabilna atmosfera. Ali, što kažu, nemojte se odmarati na lovorikama, već napravite temelje za neku buduću akciju koju ćete preduzeti na profesionalnom planu. Nemojte da se oslanjate na sreću, samo naporan rad može da vam donese profit i napredak ove 2021. godine. Jupiter i Venera će se pobrinute da imate stalni priliv sredstava i da budete stabilni kada su u pitanju vaše finansije.

Od početka godine do kraja jula Mars će biti u Vagi. Ovo znači da ćete biti mnogo više na poslu nego što je to obično. Međutim, ovo takođe znači da ćete biti blagosloveni novom energijom koja će vam pomoći da nastavite sa svim novim poslovima. U toku ovog perioda ćete se takođe verovatno suočiti sa važnim poslovnim odlukama za koje će vam biti potrebno mnogo razmišljanja da biste ispravno doneli odluke.

LJUBAV

Vaš ljubavni život u 2021. godini verovatno neće videti mnogo promena tokom godine, ali ovo nemora da bude nešto loše. Ako ste slobodni, onda ćete verovatno i ove godine ostati sami. Ako ste već u vezi tada ćete verovatno u njoj i ostati. Na isti način je verovatno da će i vaša veza ići u istom smeru kako je i išla do sada. Ako se suočavate sa raznim borbama u vezi, tada ćete i dalje nastaviti da se borite. Ako su stvari u redu, tada će se one nastaviti kretati na istovetan način i u 2021. godini.

I pored svega ova 2021. godina obećava dobrobit u vašem ljubavnom životu i braku brak. Planeta Venera će biti ta koja će vam pružiti toliko potrebno emocionalno povezivanje sa partnerom ili voljenom osobom sa kojima ćete biti prezadovoljni tokom ove godine. Ako niste u vezi, ove godine možete pronaći partnera preko raznih društvenih veza. Duboka osećanja i romantična ljubav je u opticaju za vas Bikove ove godine.

Ove godine nema nekih većih planetarnih uticaja na području vaših i ljubavi i braka. Međutim, ovo ne znači će će doći do nekog supružničkog neprijateljstva. Planeta Venera će se pobrinuti da u vašoj vezi ima puno ljubavi i odanosti. Vaš entuzijazam kojim odišete mogao bi lako da se prenese i na vašeg partnera. Trebate da ga privučete što više k sebi, jer u protivnom bi mogao da ode. Oni koji su sami imaju u izgledu određena flertovanja, ali tada moraju biti oprezni jer im to može doneti razočaranja u ljubavi.

ZDRAVLJE

Rečeno je da će Mars biti u Vagi otprilike do prve polovine 2021. Ovo će učiniti vaš posao stresnijim, a što može imati negativan uticaj na vaše mentalno zdravlje. Srećom, bićete blagosloveni i visokim nivoima potrebne energije koja će vam u mnogome pomoći. Iskoristite ovu dodatnu energiju da biste se opustili kako treba i zabavili raznim aktivnostima koje će pomoći da se smanji i suzbije nivo stresa. Sve ovo ima da napravi čudo kad je u pitanju poboljšanje vašeg mentalnog zdravlja.

Ovo bi trebala biti godina dobrote i dobrobiti što se tiče vašeg zdravlja. Venera, planeta koja vlada Bikovima, će se postarati da budete dovoljno zdravi tokom 2021. godine. Ali, ipak vam se savetuje da ne budete popustljivi prema hrani i drugim lošim navikama koje bi mogle da vas ometaju da održite dobrim vaše opšte stanje. Poznato je da su Bikovi osobe koje provode malo ili nimalo vremena vežbajući i dosta vremena provode pred televizorom. Zato se bavite nekim sportom ili nekim drugim zanimacijama koje će vas izvući van iz kuće. Nabavite nekog živahnog psa koji traži da se često vodi u šetnju! Ipak, bez obzira na sve, planeta Mars vas blagosilja neizmernom energijom u ovom periodu, tako da ćete i psihički i fizički biti u formi.

Pronađite povremene periode za odmor i opuštanje. Neka stres i napor ne utiču na vaše nerve. Prepustite se onoj hrani koja povećava nivo imuniteta. Trebalo bi da se čuvate digestivnih problema koji mogu povremeno da vas muče.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

BLIZANAC

Prilagodljivi, ali promenljivi i nestabilni... Bezbrižni i teže promenama. Prema partneru su hldno ljubazni, a sami vole da koketiraju. Neozbiljni su, dosata emeotivni, vole ljubav. Nisu sposobni za neku ozbiljniju i trajniju vezu, jer im je duh nestalan i avanturistički nastrojen.

Kada se Blizanci zaljube, postaju nežni i verni svojoj ljubavi. Blizanci su izvrsni zabavljači koji imaju izražen smisao za humor i sitne dosetke koje mogu da razbiju i najnelagodniju situaciju. Upoznati su sa najnovijim zbivanjima. Udvaraju se vrlo inteligentno, dozvoljavajući partneru da se oseća sigurnim i vrednim...

POSAO I KARIJERA

Tokom 2021. godine neće biti većih planetarnih efekata koji bi uticali na vašu karijeru i profesilonalni život. Otuda bi vaša profesionalna situacija trebala biti prilično stabilna i bez nekih posebnih događaja. Nastavili biste nepromenjeno na svom položaju kao i do sada i ne bi trebalo da bude razloga za bilo kakvu brigu. Neki stresovi iz prošle godine koji su se nagomilali na vašem poslovnom području sada jenjavaju.

Planeta Saturn uvešće vas u nova područja rada, a i Jupiter vam pomaže da postignete uspeh u svojim poduhvatima ove godine. Oni koji teže da promene posao ili promene trenutni položaj na sadašnjem poslu, treba da iskoriste ovaj period u svoju korist. Pošto često ne znate da držite usta zavorena, ona vas mogu dovesti u nevolju, pa pripazite na svoje reči. Tokom godine imaćete ćelju da postignete više i vaše ideje izbijaće u prvi plan. Ovo bi moglo biti vreme kada se moraju obaviti poslovi za vaš budući prosperitet u vašoj profesionalnoj karijeri.

Godina 2021. trebala bi za Blizance biti blagoslovljena godina u pogledu finansija. Kako je Jupiter povoljno postavljen, to će vam dati odličnu finansijsku osnovu. Neki vaši prošli finansijski poslovi trebalo bi da vam donesu dobar dohodak. oprezni potezi koje povlačite biće razlog da ćete imati solidan profit i veliki priliv sredstava. Savet vam je da ne pribegavate bilo kojim špekulativnim postupcima jer samo naporan rad i zalaganje će vas voditi ka boljim finansijama.

Mogući su i neki troškovi koji su vezani za porodice, kao što su kupovinu zemljišta ili vozila. Ova godina je dobro vreme da započnete sa štednjom novca jer nikada ne znate kada će vam zatrebati i dobro doći. Jupiter će se pobrinuti da ovo bude sjajna godina za vas u pogledu posla koji vam se mogu otvoriti. Možete izabrati one koji vam se nude ili se opredeliti za neki drugi posao koji obožavate da radite. Ova situacija je naročito moguća u januaru, a u oktobru može biti vreme kada ćete trebati da preispitate svoj rad i da osigurate da zaista radite ono što želite i volite. U novembru se možete više koncentrisati na način na koji idete napred i na ono što konačno trebate ostvariti, kao i na ciljeve da se godina završi kako treba.

Krajem godine, početkom oktobra, posao može postati stresniji. Za vas ovo znači da ćete trebati da više radite i da češće sarađujete sa drugim ljudima. Saradnici će vam možda izgledati dosadnije ali i potrebnije nego što je to do sada bilo. Međutim, pokušajte da se smirite dok budete sarađivali sa njima. Sve ovo će vam pomoći da naučite nešto i steknete veštinu rešavanja ovakve vrste sukoba.

LJUBAV

Svi su izgledi da će ove 2021. godine vaše veze verovatno postati dublje nego inače. Ako trenutno niste u vezi, to može značiti da ćete ljubav pronaći sa nekom osobom sa kojom ste do sada bili samo prijatelji. Ako ste već u nekoj, onda se pripremite za to da vaša veza i odnos budu još bolji nego proteklih godina. Obratite više pažnje na vašeg partnera, a time ćete poboljšati vašu intimnost i romantiku. Vaša prijateljstva će vam pomoći da učinite da stvari idu u vašu korist i da 2021. godinu učinite najboljom što možete.

Ove 2021. godine vaša ljubav i strasti biće na prilično visokom nivou a vaši partneri će to najbolje osetiti. Planete ljubavi,  Mars i Venera vodiće vas kroz vaš ljubavni život cele ove godine. Blizanci koji nisu uvezi će pronaći svoju srodnu dušu. Oni koji su već oženjeni ili su na početku veze imaće stabilan period. Mir i sloga će prevladavati u vašem bračnom životu. Budite komunikativni kao što ste uvek, inače vas ljudi neće razumeti.

Ako ste imali neki prekid veze u prošlosti zbog koga ste bili sprečeni da gledate napred, 2021. godina će vam omogućiti da polako zaboravite prošlost i okrenete se svetlijoj budućnosti. Blizanci koji su još sami naći će dobrog partnera za svoj život i moći će da imaju lepu romantičnu vezu. A i brak može biti pomolu.

ZDRAVLJE

Ova 2021. godina trebala bi biti prilično dobar period kada je u pitanju opšte zdravstveno stanje Blizanaca. Iako ste se možda poslednjih godinu dana osećali iscrpljeno, ove godine bićete u vašem najboljem izdanju, a sve zahvaljujući jačanju Marsa. Planete će vas voditi u pridržavanju uravnotežene ishrane i zdravog režima treninga i vežbanja. Neće biti nekih većih planetarnih poravnanja koja mogu uticati na vaše opšte zdravlje i blagostanje ove godine. Zato slobodno možete uživati u periodu odmora i podmlađivanja. Bavite se sportom i rekreacijom koji su po vašem ukusu. Održite vaše društvene i moralne vrednosti na visokom nivou. Takođe, pojačajte imunitet na sve moguće načine. I vežbanjem i biljnim preparatima i pravilnom iskranom, ali i čistom psihom, meditacijom i molitvom.

Kako su stres i napori manje izraženi u ovom periodu, vaši nervi, kao i probavni organi koji obično znaju biti slabi, sad će biti dobri. Međutim, ne preterujte sa začinjenom hranom. Najpametnije bi bilo kada biste uzimali što više svežih proizvoda, a što manje koristili gotovu hranu, pogotovo onu brzu.

Jupiter ove godine ima veliki uticaj na vaš znak. Donosi vam i fizički i mentalni rast. Ovo vam može pomoći da poboljšate svoje mentalno zdravlje i povećate svoje znanje nekim dodatnim obrazovanjem. I vaše fizičko zdravlje će takođe zabeležiti određeni napredak, a vi se posebno pobrinite za to da dodatno vežbate tokom retrogradnog Merkura 2021. godine.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

RAK

Senzitivni i sa odbrambenim stavom u emotivnom životu... Pod uticajem svog vladaoca, Meseca, Rakovi su osetljivi, romantični i intuitivni. Ta intuitivnost i osetljivost ih vodi kroz život pomažući im pri proceni raznih situacija i ljudi.

Rak ne preduzima ništa ako se prethodno nije uverio u sigurnost poduhvata i sagledao eventualne posledice. Na neki način on je stalno zaokupljen svojom egzistencijom. Vrlo poštuje dom, porodicu i svoje bližnje, trudeći se da sebi i njima osigura stabilan život.

POSAO I KARIJERA

Rakovima se ove 2021. godine osigurava profesionalni uspeh. Sveukupni prosperitet je na vašem putu, a u vašoj karijeri osećate potrebnu stabilnost. Iskoristite ovaj period i nastavite da radite prema ispunjenju vašeg cilja. Od vas se traži mnogo truda i zalaganja, a imaćete sve resurse na raspolaganju da dođete do svog profesionalnog cilja. Pokažite i iskoristite svoje posebne veštine ili talente.

Neke nevolje su moguće sa pretpostavljenima, kao i kolegama na radnom mestu. Budite oprezni i jaki. Najbolje bi bilo da nađete neki kompromis sa njima, ali ne sklapajte neke sumnjive dogovore. Kako godina ide, tako će se buditi vaše ambicije u životu. Planeta Mars bi vas mogla učiniti malo agresivnim u vašoj profesiji. Nađite dobru ravnotežu između ličnog i profesionalnog života. Tokom 2021. godine, Rakovi ne bi trebali imati problema sa svojim finansijama. Vi ćete se striktno držati planova u vezi sa vašim budžetom. Priliv novca može vam dolaziti od mnogih neočekivanih izvora tokom godine. Međutim, kako godina bude tekla, mogli biste se susresti sa finansijskim poteškoćama ako ne budete rukovali novcem kako treba.

Vaše finansije bi mogle da se uvećaju i preko nasleđa, kao i preko braka. Po prirodi ste diplomata i to vam može omogućiti da zaradite više novca.   U 2021. godini Saturn i Jupiter mogu se poigrati sa vašom kreativnošću. Ako radite na poslu koji podstiče kreativnost, onda imate sreće, jer će vam posao biti mnogo lakši a to sve dok ste u stanju da budete disciplinovani. Ako nemate posao koji zahteva kreativnost, verovatno ćete biti malo više pod stresom na poslu nego što je to obično slučaj. Projekti  na kojima radite mogu potrajati malo duže da se završe, što u krajnjem slučaju može na vas delovati malo stresno. Pokušajte da nađete način da dodate malo kreativnosti u vaše poslovne projekte.  Ovo će vam olakšati posao a i biće vam mnogo zabavnije raditi.

Od kraja jula do kraja decembra, Jupiter će biti u Vodoliji. Ovo je sjajno vreme da se usredsredite na svoje talente. A dodatno, Vodolija će takođe poboljšati vašu kreativnost. Ovi vaši talenti bi vam mogli pružiti dodatna finansijska sredstva tokom ovog dela godine. Nemojte biti kruti u razmišljanjima, već vma je savet da malo razmišljajte izvan okvira da biste poboljšali svoje finansijsko stanje.

LJUBAV

Venera se ove godine probija kroz sve znakove, ali započinje i završava godinu u znaku Jarcu. To znači da će vaši bliski odnosi, uključujući i vaše bliske romantične veze, ove godine biti verovatno još bliži. Ako imate problema u vašim romantičnim vezama, onda će se i ovi problemi verovatno rešiti u 2021. godini. Ako je vaša veza već dobra, tada će verovatno dobiti dodatni zamah i biti još bolja.

Vaš ljubavni kao i bračni život ove godine ima sve šanse da bude dobar. Bićete u najboljem svetlu u pogledu senzualnosti i romantike. Većina Rakova će uživati u blaženstvima koje donosi brak, a oni koji nisu u vezi konačno mogu pronaći svog vernog partnera i to preko poslovnih kao i društvenih veza. Međutim, kako godina bude odmicala, stvari bi mogle postati pomalo neugodne ako se smuvate sa osobom koja je u nekom od vatrenih znakova (Ovan, Lav i Jarac).

Nemojte biti ni dominantni ni puni sebe. Međusobno uvažavanje bilo bi neophodno za održavanje dobrih odnosa između vas i parnera, inače se neki Rakovi mogu suočiti sa određenom krizom u ljubavi. Sa vaše strane se zahteva mnogo posvećenosti i uloženog napora da bi se veza nastavila i stabilizovala. Pošto znate biti previše nametljivi, nemojte time mnogo gušiti vašeg partnera, već ima dajte više prostora i slobode.

ZDRAVLJE

Vaše fizičko i mantalno zdravlje biće na visokom nivou u 2021. godini. Uživajte u svim dobrim stvarima u životu i držite se dobrih zdravstvenih navika. Budite oprezni u vezi sa tim šta jedete, i hranite se uravnoteženo. Takođe budite aktivni i napolju u prirodi kad god je to moguće. Neki Rakovi mogu nekada postati hiper aktivni ali uglavnom zadržite mirnoću. AKo dođe to toga, poradite na neravnoteži vaših hormona. Odlično je vreme da se oslobodite cigareta i pića, onoga što već neko vreme narušava vaše zdravlje.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

LAV

Ove 2021. godine lavovi bi mogli da stvore neke nove veze, kako u ličnom tako i u profesionalnom životu koje bi mogle u mnogome da vam pomognu u vašem budućem napredovanju. Povoljne prilike vam dolaze bez mnogo traženja, treba da ih iskoristite, jer tako dobri periodi se ne pojavljuju često. Ovo je godina kada ćete biti vrlo uvereni u svoje odluke koje budete donosili. Iako vam ovo može pomoći da donesete neke posebne odluke, takođe ćete morati da budete na oprezu da ne bi postali previše tvrdoglavi i nefleksibilni na svoju štetu. Ove godine iskusićete duboku emocionalnu vezanost za svoje.

POSAO I KARIJERA

Za 2021. godinu planete će biti povoljno postavljene za Lavove tako da mogu da preduzmu velike inicijative u svojoj karijeri. Mogli biste da se dodatno organizujete i da obavljate svoje dužnosti efikasnije nego što ste ranije činili, ali držite se svog područja poslovanja i nemojte lutati okolo po tom pitanju. Kako godine počinje, može nastupiti izvesno zatišje na vašoj poslovnoj strani, ali kako godina odmiče Lavovi bi trebali da budu oprezniji i predostrožniji, jer moguće nevolje i razna previranja vrebaju okolo vas. Iako ne bi trebalo bilo većih uticaja na vas, potrebno je da uložite više energije da biste ostali na površini dešavanja.

Tokom ove godine biće vam mnogo lakše da se slažete sa kolegama na poslu kao i ljudima u društvu. Sve ovo činiće vaše obavljanje poslova i zadataka mnogo lakšim. Ali, to što ćete se lakše slagati sa kolegama, ne znači da se se svi vaši saradnici slagati sa vama. Tokom poslednje nedelje januara moguć je neki dodatni stres, a taj viši nivo stresa može povećati šanse za sukob sa drugim osobama. Savet je da tokom ove nedelje ostanete što više smireni. Ne dozvolite da vam godina počne kako ne treba.

Vaše finansije će ove 2021. godine imati i uspone i padove. April bi trebao biti najsrećniji period za vaše finansije jer tokom ovog meseca u jednom trenutku će se Venera, Merkur i Sunce naći u znaku Bika, a Bik je poznat po stabilnosti, što je sjajna vest za vaše finansije. Sav novac koji ste prikupili do ovog trenutka će biti siguran, a možda ćete otkriti i nove načine sticanja dobiti. Od kraja aprila pa do septembra postoji mogućnost da ćete verovatno morati potrošite više novca nego obično. Ovaj novac će biti potrošen na određene sitnica, uglavnom za domaćinstvo.  Najbolje bi bilo da u ovom periodu uštedite što više novca.

Oko sredine godine stvari počinju da se ispoljavaju kako treba kada su u pitanju vaše finansije i tada očekujte dobar priliv sredstava. Novac koji vam se duguje, sada vam se vraća, a i ne b itrebalo biti nekih neželjneih izdataka. Oni koji se bave pružanjem raznih uslugama primetiće porast profita. Kako se godina bliži kraju, bićete čvrsto na nogama.

LJUBAV

Ove 2021. godine, može biti perioda kada će Lavovi možda poželeti neku promenu u svom ljubavnom životu ili braku. Možda nećete biti toliko posvećeni svom partneru i možda budete tražili nešto novo za vas. Budite strpljivi i pustite neka ove situacije prođu same od sebe. U ovoj 2021. godini ako ste u ozbiljnoj vezi, onda vam možda predstoji i ulazak u brak. Ako je takva situacija, najbolje je da planirate svoje venčanje negde između aprila i septembra.

Sve dok ste u stanju da poboljšate svoje komunikacijske veštine tokom 2021. godine u vreme retrogradnog Merkura, vaš ljubavni život će ići na bolje. Ponekad ćete možda morati da pokušate da sagledate stvari sa partnerove tačke gledišta da biste mogli da razumete situaciju u kojoj se nalazite. Ako možete da uradite tako, onda će vaša veza biti stabilna cele godine. Vaši ljubavni interesi neće se materijalizovati tako lako, jer postoji nedostatak razumevanja. Takođe budite spremni da se nosite sa jakom konkurencijom za svoju ljubav.

Iskoristite ovu godinu da biste istražili neke nove puteve u vašoj ljubavi ili braku. Običan rutinski život može narušiti vaša romantična raspoloženja. Lavovi koji nisu u vezi biće stimulisani da pronađu odgovarajućeg partnera sa kojim će biti usklađeni i mentalno i fizički. Ako ste u vezi, ne reagujte preterano prema partneru, dajte mu prostora i slobode, jer u suprotnom to može negativno uticati na vašu vezu. Tokom godine, ako se Lavovi suoče sa iskušenjima i nevoljama u ljubavi i braku, to bi bilo isključivo zbog nedostatka komunikacija ili eventualnih nesporazuma po raznim pitanjima.

ZDRAVLJE

Generalno gledano, planete su u 2021. godini povoljno postavljene, tako da za Lavove ne bi bilo većih zdravstvenih problema. Ipak, početkom godine vaše zdravlje može biti suočeno sa nekim problemom. Pokušajte da smanjite stres tokom ovog vremena, a sa smanjenjem stresa smanjiće se i simptomi. Zbog toga bi ljudi koji boluju od dijabetesa trebali biti posebno oprezni tokom ove 2021. godine. Ako počnete da se osećate loše tokom ove godine, budite dalje od članova porodice, pogotovo onih starijih, jer možete biti zarazni i tako zaraziti i njih.

Vaš nivo energije i vitalnosti će se povećavati kako godina bude odmicala. Uravnotežite ishranu, bavite se fizičkom aktivnošću, ne pušite i izbegavajte alkohol. Moguće su ipak neke oscilacije kada se smenjuju visok i nizak nivo energije, tako da u jednom trenutku možete biti hiperaktivni a u drugom bi vas zamorila i najmanja aktivnost. Da bi održali dobru ravnotežu u ishrani jedite voće i povrće a izbegavajte gotovu i brzu hranu prepunu masti.

Dosta odmora vam je potrebno, i fizički i mentalno. Budite oprezni ako se pojave neki oblici nervoze i budite spremni da se nosite sa nekim trenucima napetosti, a tada vam meditacija i svi oblici duhovnog uzdizanja mogu biti od velike pomoći. Stres i napor morate držati pod kontrolom, inače možete završiti u problemima. Kako kažu, bolje sprečiti nego lečiti, posetite lekara povremeno ako mislite da niste dobro.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

DEVICA

U 2021. godini bićete više orijentisani prema duhovnim vrednostima. Društveni i dobrotvorni radovi vas posebno privlače i donose vam lep osećaj u životu. Ljubav koju delite i pokazujete dobija novo značenje u vašoj vezi ove godine. Osećate se odlično, kako fizički tako i mentalno. Prihvatite stvari, veze i ljude oko vas, nemojte smetati ljudima, budite čvrsto na zemlji. Iako sve ove godine ide u dobrom smeru, nemojte se potpuno opustiti.

Tokom 2021. godine Device bi trebale da se oslone na svoju mudrost kad budu preduzimali važne odluke. Ne bi trebalo da zavisite od drugih i od njihovih ideja. Početak godine nije baš obećavajući za ljubavne veze tokom retrogradnog Merkura, ali ćete biti posvećeni partneru tokom godine. Planetarni aspekti su povoljni za ostvarenje vaših snova. Zdravlje će biti dobro, a energiju ćete održavati na potrebnom nivou.

POSAO I KARIJERA

Kada je posao u pitanju, ove 2021. godine bićete mnogo zauzetiji nego pre. Zbog toga se od vas može zahtevati da preuzmete neke dodatne odgovornosti. Da bi ste ​​izbegli situaciju da budete zatrpani poslom, najbolje je da naučite kako rasporediti posao i na druge, tako da će vam vaši saradnici i kolege biti prilično neophodni. Isto tako vam se savetuje da se ne bojite da zatražite pomoć od drugih.

Tokom većeg dela 2021. godine planeta Mars će biti ili u Vodoliji ili u Jarcu. Ovo je dobra vest za vaše finansije i sjajna godina za ulaganje u nekretnine. Iako ćete najverovatnije možda morati da potrošite dosta fizičke i mentalne energije da biste postigli svoje ciljeve vezane za finansije i novac, ipak će vam se na kraju sve isplatiti.

Tokom 2021. godine Uran se prebacuje između znaka Ovna i Bika. Kada bude u znaku Ovna, od januara do sredine maja, vaše finansije mogu biti manje stabilne nego u ostalim periodima  godine. Međutim, kada Uran uđe u znak Bika, vaše će se finansije tada stabilizovati. Zbog toga je najbolje da svoj novac sačuvate od maja do novembra da biste obezbedili finansijsku sigurnost.

Ove 2021. godine Device će morati u svojoj poslovnoj sferi da se izbore sa jakom konkurencijom i moraće, što se kaže, da grebu rukama da bi opstali na površini u takvim trenucima. Prema tome, samo naporan rad i zalaganje će vas na najbolji način provesti kroz ovakav period. Iako vam planete pomažu da učvrstite svoj profesionalni položaj u druuštvu, određeni aspekti mogu da naruše vaš napredak dalje.

Klonite se rizika i špekulativnih poslova jer vam neće doneti sreću. Ako ne budete oprezni, tada bi se finansijska situacija mogla promeniti na gore, a to sigurno ne želite. Igrajte na sigurno i pažljivo finansirajte ove godine. Samo naporan rad će vam doneti rezultat koji želite.

LJUBAV

Sa partnerom razgovarajte, što se kaže, od srca, i to može da reši eventualne probleme koji bi mogli da nastanu. Treba zajedno da radite na stvaranje stabilne ljubavi i braka ove godine.

Ove godine planeta Neptun će imati dubok uticaj na vaše veze, posebno one sa partnerom, pošto će se ove godine verovatno vaš partner oslanjati na vas više nego što je to dosad bilo. Uradite najbolje što možete, ali ipak nemojte da dozvolite da vas partner iskorištava.

U vašoj ljubavi ove godine ne bi trebalo biti većih šokova. Treba da više obratite pažnju na senzualnost i romantiku i ne provocirajte vašeg partnera za bilo šta, jer bi to moglo dovesti do nerazumevanja u vašoj vezi. Treba da vidite svog partnera u pravom svetlu, onakvim kakvim oni zaista jesu. Tek kada to učinite možete da odlučite da li je to ono što zaista želite u životu.

Ove godine za Device je na vidiku srećna ljubav kao i bračni odnosi. Možete se osećati bliže svom parneru nego što ste se ikada pre osećali. Biće i bolje razumevanje među vama, a vaš partner će biti očaran vama. Ipak, trebalo bi da se klonite rutine i da u vašu vezu ubacite romantiku i malo više avanture u kojoj biste zajedno uživali. Oni koji nisu u vezi mogu ove godine da nađu partnera i da donese velike ljubavne odluke kako se godina završava, pa čak bi mogli da stupe i u brak.

ZDRAVLJE

Planeta Mars tokom godine će biti i u znaku Jarca i Vodolije, a to će vam pomoći da poboljšate vaše psihičko i fizičko zdravlje. Uticaj znaka Jarca će vas podstaći da provodite više vremena napolju i u prirodi. A Vodolija, kao vazdušni znak, podstaknuće vas na to da poboljšate svoju inteligenciju novim saznanjima i isprobavanjem nekih novih stvari, što može da pomogne poboljšanju vašeg mentalnog zdravlja.

Ne bi trebalo da bude nekih većih zdravstvenih problema za Device u ovoj 2021. godini. Vaš imunitet biće prilično visok. Na mentalnom planu preplaviće vas osećaj optimizma, a i fizički ćete se osećati odlično. Aktivnosti napolju, pod vedrim nebom, će da ojačaju vaš duh i donesu dobro raspoloženje. Planeta Mars će vam podariti velikim energetskim potencijalom ove godine.  Ipak, morate biti i oprezni jer imate periode kad se prepuštate hrani. Klonite se od mnogo šećera i soli, da bi izbegli neprilike.

Određena doba godine mogu se pokazati pomalo zamornim i napornim za vas. Tada ostavite po strani svoje rutinske poslove i odmorite se dobro. Treba da sebi obezbedite spokoj i duševni mir u takvim periodima.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

VAGA

Ova 2021.godina može se pokazati kao jedna od najuspešnijih godina za vas. Sa tranzitom Saturna i Jupitera, dvostruka energija planeta će pojačati blagonaklonost u vašem životu. Štaviše, planeta Saturn će uneti stabilnost u vaš lični život. U ovoj godini Vage mogu postići ono čemu teže, čineći manje izmene u svakodnevnim aktivnostima i izbegavajući značajne promene.

Planetarni aspekti su povoljni za poboljšanje vašeg zdravlja i vitalnosti tokom ove godine. Jupiter i Saturn će vam pomoći da postignete svoje ciljeve bez većih problema tokom 2021. godine. Sa druge strane, Venera i Jupiter će vam pomoći u stvaranju ljubavnih veza u kojima će vas čekati puno ljubavi i romantike. Društveni život će vam biti ugodan uz pomoć dobrih astroloških uticaja. Preduzećete sve mere za održavanje vašeg fizičkog i emocionalnog zdravlje. Bićete oduševljeni radeći šta god želite.

Upoznavanje novih ljudi i stvaranje novih prijatelja biće od vitalnog značaja za vaš uspeh u mnogim oblastima života. Bilo da želite da se istaknete u vašoj karijeri ili da dovršite neki projekat, vaši prijatelji će biti tu da vam pomognu. Takođe, najverovatnije će i vašim prijateljima trebati vaša pomoć. Kontaktirajte ih kad god je to moguće jer nikad ne znate kada ćete im zatrebati.

POSAO I KARIJERA

Planeta Jupiter ove godine predsedava vašom karijerom, što može dovesti do neke nezgodne odluke kada je posao u pitanju. Ove godine ćete verovatno biti izuzetno zauzeti, posebno od marta do jula, kada će Jupiter biti retrogradan u znaku Škorpije. Za to vreme pokušajte da ostanete profesionalni što je više moguće. Ovo vam može otvoriti nove mogućnosti, poput putovanja i upoznavanja novih ljudi.

Tokom cele 2021. godine Saturn će biti u Jarcu. Ovo može otežati upravljanje vašim finansijama ako se prepustite nekim materijalnim iskušenjima, što će dovesti do toga da ćete uštedeti novac teže nego inače. Ovo nije zbog manjeg novčanog priliva već zbog povećanja vaše potrošnje. Pokušajte da smanjite trošenje na nebitne predmete kako bi vaše finansije bile dobre ove godine.

Godina 2021. može biti period kada će se od Vaga tražiti da preduzmu neke teške odluke u vezi sa karijerom. Ovo bi bilo povoljno vreme da zatražite prebacivanje na neko drugo radno mesto, a ako niste zadovoljni, zamenite posao pre sredine godine. U ovom periodu bi mogli sa vašim ambicijama da polako krenete u akciju. Imaćete dobre kontakte sa nadređenima za ono što vas bude interesovalo. Planete mogu da vam pomognu da povučete neke važne poteze. Jupiter vam može doneti neke načine za proširenje vašeg posla. A inače, čeka vas period kada ćete biti prilično zauzeti i imati pune ruke posla. Budite oprezni zbog nekih problema koji mogu nastati od vaše konkurencije u poslu. Takođe budite oprezni kod svake vrste stresa i naprezanja koji bi vas mogli iscrpiti.

Ova 2021. godina obećava da će biti godina boljih finansija za Vage. Međutim, planeta Pluton i dalje može da opustoši vaše finansije, zato budite oprezni sa vašim potezima. Klonite se svake vrste špekulacije i kupovine stvari od velike vrednosti. Tokom godine Vage mogu biti sklone da povuku neke pogrešne poteze . Zbog toga je potrebno da napravite finasijski plan za vaš budžet i da se držite njega.

LJUBAV

Planeta Venera če u mesecu januaru biti u znaku Jarca, zbog čega ćete imati intenzivnije osećaje prema vašem ljubavnom partneru. Zavisno od toga sa kojim ste znakom u vezi, ovo može pomoći u poboljšanju vašeg odnosa ali može i povrediti vašeg partnera, zato pažljivo. Zvezde vam savetuju da sledite osećanja vašeg  partnera da biste znali šta je ispravno da uradite.

Neke vrste trazavica su moguće u ljubavi i braku tokom godine. Ne ulazite u diskusije koje bi mogle narušiti ljubav ili brak. Biće vam potrebna vaša posvećenost i razumevanje i ako sednete i razgovarate otvorenog srca sa partnerom, stvari mogu biti znatno bolje. Uverite se da se partner oseća prijatno u vašem prisustvu.

Ne popuštajte pred nekim lažnim iluzijama okolo, živite svoj život, budite posvećeni i odani vašem partneru ili supružniku. Oni koji su oženjeni će uživati u bračnim blaženstvima ove godine a neki će planirati i prinovu. Onima koji nisu u vezi savetuje se da budu oprezni u ljubavnim potezima koje preduzimaju jer moguća nevolja vreba okolo. Potencijani partner bi mogao biti u nekoj drugoj vezi, zato pazite.

Savetuje vam se da pripazite na neke rutinske poslove ili društvene obaveze koje bi se mogle mešati u vašu ljubav ili brak. Vaše emocije i ljubav trebaju da budu baš u onoj količini koja odgovara vašem partneru.

ZDRAVLJE

Tokom 2021. godine planeta Mars će imati nekoliko tranzita kroz znak Vodolije, tako da ćete se vi verovatno osećati dosta ambicioznije kada je u pitanju sprovođenje vaših zdravstvenih ciljeva. Verovatno da ćete pokušati da poboljšate svoje zdravlje, ali ne toliko zbog boljeg osećanja, već zbog vašeg izgleda. Ali gledajte da se ne preforsirate. Svakako izbegavajte nekakve moderne dijete, neće vam doneti ono što očekujete. Ako uspete da vežbate na zdrav način, to će biti ono pravo. Ako ne, na kraju ćete biti manje zdravi nego pre.

Tokom 2021. godine koja je pred nama, Vage bi trebale biti odličnog zdravlja. Vaš imunitet će biti na visokom nivou kao i vaša energija. Koristite ovu vašu pozitivnu energiju za obavljanje nekih konstruktivnih radova. U poređenju sa nekoliko poslednjih godina bićete mnogo fizički spremniji nego tada. Savetuje vam se da sledite uravnoteženu ishranu i da ne koristite jako začinjenu hranu i ne stičete loše prehrambene navike jedući takozvanu brzu hranu. Održavajte dobru ravnotežu između vašeg fizičkog i mentalnog zdravlja. Ne stvarajte sebi stres preuzimajući na sebe previše posla i često nađite sebi malo vremena za opuštanje vaših živaca. Idite u prirodu, šetajte, što kažu, pustite mozak na pašu.

Ne popuštajte nekim glupim telesnim iskušenjima koja bi mogla narušiti vaše opšte zdravlje i blagostanja u ovoj godini. Pribegavajte svakodnevno nekoj fizičkoj aktivnosti koja će vam pomoći da ostanete u formi i da budete mentalno kako treba.

VI OVE GODINE

Ovu godinu započinjete sa vrlo pozitivnom energijom koja vas podstiče da izađete u svet i da ga istražujete. Ovo je period jake energije za vas i motivacija koja vas održava stabilnim i osnaženim. Vaše raspoloženje je veselo i vi se lako i bez napora povezujete i sa starima i sa mladima. Ova godina može doneti mnoga iznenađenja u vaš život. Usled snažnog smeštaja Jupitera u Vodoliji, postoje šanse za povećanje prihoda iz vaših redovnih izvora primanja, a možete čak očekivati i neko priznanje. Pored svega, možete potražiti alternativni izvor za poboljšanje vašeg ukupnog prihoda.

Pored toga, ovo može biti godina u kojoj ćete moći vredno da učite a tranzit Jupitera u znak Vodolije će poboljšati vaše kreativne veštine. Ako se bavite nekim kreativnim poslom, možete dobro proći. Ako ste se prošle godine morali suočiti sa mnogim izazovima u okviru vaše karijere i možda je zbog toga bilo izvesnog nezadovoljstva u vašem životu koje vam nije ulivalo nadu, ali ova 2021. ima nešto zanimljivo i važno za vas, to jest, pružiće vam se mnogo prilika i nemojte da dozvolite da vam promaknu.

U 2021. godini verovatno ćete poboljšati svoju karijeru. Prema tome, uz pomoć napornog rada i sreće, verovatno ćete postići uspeh u svemu šta budete preduzimali. Novi zadaci vam mogu dati priliku da se dokažete. Vreme je da zablistate i pokažete svoj skriveni talenat. Zapamtite da ćete moći uživati u svom životu, samo ako budete u stanju da održavate dobro zdravlje a to ćete uraditi redovnim vežbanjem i pravilnom ishranom koji će pojačati svoj imunitet. Samo  kada je zdravlje dobro, onda se vaše energije mogu usmeriti u pravom smeru.

Verovatno ćete poboljšati svoje bogatstvo jer ćete biti koncentrisaniji i odlučniji prema svom poslu. Zadovoljstvo vas podstiče vas da kupujete razne predmete za svoj dom ili neke poklone zbog kojih se osećate srećniji. Privući će vas lepi predmeti koji u vam bude sentimentalnost. Vaše finansijsko stanje je stabilno i vaša karijera će doživeti nagli porast. Dana 22. februara planeta Mars dolazi u znak Bika i u vašem ljubavnom životu možda postoji određena napetost koja treba da se reši. Neki neuspesi u ljubavi mogući su obično zbog vašeg sopstvenog ega.

U martu biste mogli da doživite pad samopouzdanja i neke prepreke mogu se pojaviti u vašem poslu. Fokusiranje na to će vam pomoći da shvatite kako da rešite sve predstojeće probleme na brz i efikasan način. Do ranog proleća ući ćete u prelepu romantičnu fazu i uživati u povećanju prihoda.

Kako planeta jupiter ulazi u znak Jarca 6. aprila, tako i vi možete voditi borbu sa međuljudskim vezama na poslu. Od meseca Juna se profesionalno snalazite vrlo dobro i zaista blistate, posebno zbog vašeg smirenog i staloženog stava. Vaša energija će biti na zavidnom nivou. Iskoristite je na najbolji mogući način. Ako ste na čelu nekog tima, ljudi se osećaju vrlo ugodno i zadovoljno u vašem prisustvu i možete upravljati vašim timom u najboljem smeru.

Finansijski gladano ovo je mešovit period, to jest, i sa novčanim gubicima i sa finansijskom dobiti. Jul je za vas vrlo jak mesec u novčanom smislu i ovo označava odlično vreme da počnete da ulažete svoj novac kako bi mogao da vam pomogne, zahvaljujući kretanju Merkura u znak Raka 25. jula. Ako ne znate kako to sve funkcioniše konsultujte stručnjake iz ove oblasti.

Ovo označava vrlo povoljno vreme za brak i sjajna je prilika za one koji nisu u vezi da nađu pravu ljubav. Vaša karijera ide napred sjajnim tempom. Od 26. avgusta, kada planeta Merkur dolazi u znak Device, omogućeno vam je osvajanje bilo kojih izazova koji su se pojavili u vašoj karijeri, ali su isto tako mogući novčani usponi i padovi na koje treba da budete spremni.

Septembar obeležava savršeno vreme za ispoljavanje vaših snova koji se zaista mogu i ostvariti zahvaljujući uticaju Merkura u Vagi 22. septembra. Sanjaćete veliki napredak i proširenje posla, pogotovo ako imate sopstveni biznis. Kako ulazite u oktobar, možete se osećati umorno i iscrpljeno pa se usredsredite prema vašim unutrašnjim snagama i posvetite se meditaciji i molitvi i eventualno jogi. Ove stvari će vam  pružiti snažnu odskočnu dasku koja će vas ohrabriti da se izbavite od bilo koje nevolje.

Sve ovo je zbog dolaska planete Venere u znak Škorpije 2. oktobra, jer je Škorpija znak koji čezne da istraži dubinu sopstvenih emocija kako bi evoluirao na jedan viši nivo egzistencije. Kako godina odmiče vi ćete imati samopouzdanja da potražite najbolje savetnike za sebe čije reči će vam pomoći da krenete dalje napred. Raspoloženje će vam biti dobro, ali vaša energija može biti vatrena i vi bi mogli biti shvaćeni kao agresivni. Ovo i nije loša stvar kada se radi o nekom zaključivanju dogovora, ali može biti loše u nekoj drugoj prilici.

Planeta Jupiter ulazi u znak Strelca u mesecu Novembru. Ovo vas može ohrabriti da se vratite nekim starim projektima koje ste ostavili iza sebe ili da započnete neke nove projekte ukoliko trenutno niste zauzeti ni sa jednim. Ovo je takođe sjajno vreme je da se ponovo povežete sa starim prijateljima ili da steknete neke nove prijatelje. Sve u svemu, poslednja dva meseca u godini inspirisaće pozitivne promene.

Godinu možete da završtite tako što ćete napraviti rekapitulaciju svega šta ste uradili i šta još treba da uradite, tako da biste na kraju bili zadovoljni.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

ŠKORPIJA

Ove godine obratite pažnju na zdravstvena i finansijska pitanja, pošto njima treba dati prioritet. Ovo bi takođe bilo dobro vreme za povezivanje sa nekim vašim davno zaboravljenim prijateljima. Ako želite da imate dobre odnose sa drugima, što manje, ili nikako se n mešajte u osećanja drugih.

Kako će 2021. godina teći napred, verovatno ćete biti još energičniji i hrabriji i bićete u stanju da se držite svojih planova i odluka. Tranzit Saturna u znaku Jarcu učiniće vas hrabrim a tranzit Jupitera u znak Vodolije učiniće da se čvrsto držite svoje odluke. Ljubav će ove godine igrati veoma važnu ulogu u životu onih koji su u braku. Merkur i Venera će vam pomoći da bolje razumete svog supružnika ako sa njim provodite dosta vremena. Vaše veze će biti lepe, nežne i prijatene za vas oboje.

Ove godine ćete moći da izvršavate svoje projekte uz pomoć vaših socijalnih kontakata a dosta prilika će vam se omogućiti sredinom godine, samo morate biti oprezni oko vaših troškova. Ove godine možete biti vrlo okupirani radom što može prouzrokovati da manje vremena provodite sa svojom porodicom. Trebalo bi svakako da nađete vremena za svoje najmilije i da kada ste sa njima ne pričate o poslu i novcu, jer to može izazvati određenu napetost, već uživajte u društvu i zabavi sa svojim voljenima.

POSAO I KARIJERA

Od januara do marta, zatim posle od sredine jula do novembra, Jupiter će biti u znaku Škorpije. Ovo će vam pružiti nove mogućnosti na radnom mestu. Verovatno ćete imati pred vam neki izbor šta treba da radite, pa zato treba da budete sigurni da ste odabrali ono pravo, nešto u čemu ćete da uživate. Ovo će vam pružiti prilika da pronađete sreću na poslu, kao i da naučite nešto novo.

Ove 2021. godine, bićete izuzetno zauzeti i verovatno će vaše misli biti zaokupljene većinom vremena. Ovo za vas može biti opterećujuće, ali isplatiće vam se i to doslovno. Verovatno ćete dobiti veliki bonus ove godine i na taj način imati stabilne finansije. Posle retrogradnog Jupitera u Škorpiji koji se završava sredinom jula, možete da iskoristite malo svog teško stečenog novca da biste sebe i vaše najmilije malo počastili.

Ovo će biti prilično dobra godina za vašu karijeru. Moguća su unapređenja i razni bonusi, mada ćete imati i više odgovornosti. Svakako treba da nađete vremena i da pronađete karijeru koja najviše odgovara vašoj sposobnosti i talentu. Većinu Škorpija čeka priznanje za njihov naporan rad kao i naklonost pretpostavljenih. Planete su ove 2021. godine naklonjene Škorpijama da dokažu svoj karakter i svoju sposobnost. Neki će imati mogućnost da započnu svoj sopstveni posao ove godine. Bićete u odličnom profesionalnom položaju tokom cele godine, sa posebnim zadovoljstvom koje dolazi u svim aspektima vašeg rada. Navašem radnom mestu će da prevladava srdačna atmosfera. Ali, nemojte da se opuštate, već nastavite da vredno radite jer imate dobre izglede za biznis.

LJUBAV

U 2021. godini moguće su velike promene u vašem ljubavnom životu. Ako se već zabavljate sa nekim i u ozbiljnoj ste vezi, onda bi ova 2021. godina bila odlična godina da stupite u brak. Najbolje vreme za to je između sredine aprila i prve nedelje maja, kada planeta Venera bude u znaku Bika. Ako vam brak nije na umu, onda će se pojaviti neka druga pitanja vezana za vašu vezu. Ako ste trenutno sami, da li biste trebali da započnete novu romantičnu vezu, ako ste u vezi - da li ste u pravoj vezi, da li da planirate bebu... Ova pitanja treba da razmotrite već početkom godine. Do jeseni, Mars u Jarcu će vam dati na znanje šta treba da radite.

Iako ste nekoliko proteklih godina imali neka turbulentna vremena u ljubavi i braku, ova 2021. godina bi trebalo da vam donese radosne vesti u vašoj ljubavnoj vezi. Ako trenutno niste u vezi svi su izgledi da ćete kraj godine dočekati u ljubavnoj vezi pored odanog partnera. Za one koji su u braku, zagarantovana je dobra godina. Ako se ipak pojave neke svađe i diskusije koje su neizbežne u vezi, treba da sednete i razgovarate sa partnerom i sve nedoumice sredite na prijateljski način.

ZDRAVLJE

Bez obzira što vam se ove godine predviđa dobro zdravlje, ove godina je najbolje da se posebno fokusirate na vaše  zdravstveno stanje, a to uključuje kako vaše fizičko, tako i mentalno zdravlje. Međutim, na vaše mentalno zdravlje ćete morati da obratite više pažnje tokom retrogradnog Merkura u 2021. godini, jer može biti više događanja koji vas mogu izmoriti i doneti stres.

Iz tog razloga morate pronaći one stvari koje vam mogu pomoći da se maksimalno opustite i napunite baterija. Saturn će vam pomoći u zdravlju i blagostanju, međutim Mars vam može doneti trenutke uzbuđenja i adrenalina koji mogu da vas iscrpe. U tom slučaju morate periodično da pravite pauze tokom kojih ćete se osloboditi iscrpljenosti koja vas je snašla. Škorpije koje imaju neke hronične zdravstvene probleme primetiće poboljšanje ove godine.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

STRELAC

Godina 2021. verovatno može doneti mnogo iznenađenja za vas i to za sve starosne strukture, a što će sve obradovati. Prosperitet, uspeh i bogatstvo će se verovatno manifestovati tokom godine što će vam se naravno svideti i imate sve izglede da budete zadovoljni. Imate šanse da vaše obrazovanje i znanje bude još  impresivnije ove godine, što će vam doneti osećaj ispunjenosti.

Strelčevi se ove godine mogu radovati obilju romantike. Dobićete mnogo prilika da uđete u ljubavne veze i na vama je da ih iskoristite. Vi biste trebali da napravite prvi potez i trebali bi da se potrudite da se vaš partner oseća slobodno u komunikaciji sa vama. Planeta Jupiter će vam pomoći da budete avanturistički nastrojeni i neobični u vašim aktivnostima ove godine. Sa druge strane, planeta Saturn će vas držati prisebnim i ograničavaće vašu maštu.

Ove godine vaš porodični život neće biti dosadan. Strelčevima se predviđa da će u vašem porodičnom životu doći neka neočekivana promena, verovatno na bolje. Bez obzira da li je ova promena dobra ili loša, jedno jeste sigurno, a to je da vam neće biti dosadno. Međutim, u većini slučajeva vaš porodični život, iako neće biti dosadan, treba da bude smiren. Kad god se sukobite sa spoljnim svetom, vratite se nazad svojoj kući, jer ćete tamo biti sa onima koji vas vole, a to sve može da poboljša vaše raspoloženje i celokupno mentalno zdravlje.

POSAO I KARIJERA

Ove 2021. godine verovatno ćete imati više potrebu da radite sa drugima, a u tom slučaju budite samouvereni u vašem poslu. Što bolje radite sa drugima, to ćete biti traženiji. Neuspeh u dobroj saradnji sa drugima može da izazove sukobe u vašim odnosima vezanim za posao, što može negativno uticati na vaš opšti napredak na poslu.

Pošto je Venera u 8. kući od početka godine do početka marta, vaše finansije će biti u odličnom stanju. Za ovo vreme moći ćete vrlo lako da zaradite novac. Iz tog razloga, ovo je najbolje vreme da pokušate da vratite eventualne dugove ili ako ih nemate, da novac investirate u nešto.

Većinu godine, to jest, do početka novembra, Jupiter će biti u znaku Škorpije. Ovo može kod vas da izazove neko iskušenje da potrošite novac na stvari koje vam nisu potrebne ili da potrošite novac na druge. Pokušajte da izbegnete kupovinu nekih skupih stvari koje vam nisu uopšte potrebne.

Ako ste u romantičnoj vezi, onda dosta novca možete da potrošite na zabavu i poklone. Pokušajte da se malo uzdržite jer se može činiti da pokušavate da kupite nečiju ljubav. Vaša karijera može biti prilično intenzivna ove godine i bićete prilično uspešni u svojim težnjama. Zaradićete dobar ugled od vaših kolega i pretpostavljenih sa posla.

Nema većih planetarnih uticaja koji bi u negativnom smislu mogli uticati na vaše izglede u karijeri. Stvari će se ove godine održati na prethodnom stanju, a možda biste se osećali pomalo dosadno ovog puta. Iako bez većih izazova, ipak se ne opuštajte.  Na poslu vam se savetuje oprez. Ovo može biti dobro vreme da usavršite svoje veštine i pronađete načine za skok u karijeri.

LJUBAV

Poslednjih godina možda ste imali neki osećali kao da vaše romantične veze propadaju u neku kolotečinu. Srećom, ove godine može biti promena. Ove 2021. godine ćete se osećati posebno stimulisano i impulsivno, što može učiniti da vaša trenutna veza bude još uzbudljivija. Samo pazite da ne dopustite sebi da padnete u neko iskušenje. Ako to uspete, biće dobro.

Tokom 2021. godine, Strelčevi će imati uglavnom dobar period u njihovoj ljubavnoj i bračnoj oblasti života. Ako ste već u braku ili ste u vezi, može biti nekih perioda kada će vam biti malo teže da razumete vašeg partnera. Planete bi mogle doneti neke nesloge u bračnim odnosima, međutim, dobro razumevanje i posvećenost partneru će doneti dobre rezultate. Kako godina bude odmicala, mir i spokoj će uslediti u vašoj ljubavi i braku. Krenite na neko avanturističko putovanje sa partnerom, jer bi vam pomoglo da bolje razumete svog partnera a i bićete više zajedno.

Strelčevi koji su u vezi i braku mogu biti testirani raznim iskušenjima okolo, pa pripazite malo. Nije vreme za flertovanje ili da lutate okolo. Ako ste slobodni i niste u vezi, onda imate sve vreme ovog sveta za flertovanje. Ljubav je u vazduhu i mogli biste naći neku novu ljubav u ovom periodu.

ZDRAVLJE

Za Strelčeve, ove godine planete favorizuju dobro zdravlje i raspoloženje. Ne postoje neki loši efekti uočeni oko vas koji bi se mogli upetljati u vaše opšte dobro stanje. Ali to ne znači da možete da se opustite. Treba da se držite pravilne ishrane i redovne vežbe. Bez obzira na sve, ipak obavezno budite pažljivi prema svome zdravlju tokom 2021. godine pogotovo početkom godine i tokom retrogradnog Merkura.

U poslednje vreme ste možda imali neke loše navike, ali ovu godinu iskoristite da usvojite neke nove zdrave navike. To bi moglo da bude prekid pušenja, smanjenje alkoholnog pića, povratak sportu i rekreaciji, više vremena u šetnji prirodom.

Generalno, nivo imuniteta kod Strelčeva biće bolji u odnosu na  prethodne godine. Držite se svojih rutinskih poslova, bavite se sportom, idite na neka avanturistička putovanja, čak i ako su kratka, ona će vas opustiti mentalno i fizički.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

JARAC

2021. će verovatno biti godina sa dešavanjima koja mogu uticati na vaš život. Godina 2021. može vas naterati da pažljivo proučite svoje postupke i navesti vas da izvršite neka prilagođavanja. Ove promene mogu odlučiti o budućnosti vaših postupaka. U stvari, odluka koju možete sada doneti, a onda je slediti sa odgovarajućim postupcima, odlučiće o ishodu tokom godine.

Godina 2021. dolazi sa puno odgovornosti prema deci. što može da vas prilično iscrpi i oduzme dosta energije. Sve eventualne stresne situacije možete da prevaziđete sa pravilnim tehnikama opuštanja. Bavljenje nekim sportom i uživanje u hobijima može vam veoma mnogo pomoći. Mars i druge planete će vam pomoći da izvršite projekte koje ste zamislili prošle godine. Ovo će takođe biti odlična godina za ljubavne veze a sve uz pomoć planeta Jupitera i Venere. Imate podršku vašeg društvenog kruga i Marsa u izvršenju vaših novih projekata. Zdravlje i vitalnost mogu biti odlični ako se posvetite malo vežbanja i opuštanja, a vaše financije trebalo bi da pažljivo nadgledate.

Jarčevi će imati prilično sjajan period tokom ove 2021. godine. Međutim, trebalo bi da iskoristite ovo vreme da procenite vaš životni položaj i kako da napredujete u društvu. Budite optimistični uprkos tome što se stvari ponekad poremete i ne budu onakvima kakvima biste vi želeli da budu. Uspostavite osećaj samoispitivanja u svojim postupcima koji će vam pomoći da locirate eventualne greške u životu, sadašnje i buduće.

Planeta Saturn će vam doneti izvesne izazove tokom godine. Umirite se i pritajite, budite posvećeni svojim idealima i nastavite da radite najbolje što možete i znate. Sanjajte velike snove ove godine i uspeh će biti vaš.

POSAO I KARIJERA

Planeta Mars u 2021. godini prolazi kroz nekoliko znakova, ali provešće priličnu količinu vremena u znaku Jarcu, oko tri meseca. Budući da je ove godine tako često Mars u vašem znaku Jarca, verovatno ćete se osećati sigurnije i harizmatičnije. U izvesnom smislu, ponašaćete se kao prirodni vođa. To može uticati da vas primete na poslu a može vam i pomoći da poboljšate vaše poslovne performanse. Sve dok ne počnete da nervirate vaše nadređene ili niste ljubazni prema svojim podređenima, ove godine vam može biti na vidiku neko unapređenje ili povišica plate.

Planeta Venera u znaku Jarcu ne pomaže samo u vašem ljubavnom životu već može da vam pomogne i u oblasti novca. Ovo je naročito tačno ako ste u braku ili na neki drugi način delite svoje finansije sa nekim drugim.

Ove godine planete favorizuju sreću i bogatstvo u vašem profesionalnom području cele ove godine. Međutim, budite oprezni kod povremenih neuspeha. Postavite sebi uzvišene ambicije i radite na tome. U ovom periodu bi vas ohrabrile nove ideje koje bi vam pomogle da krenete napred u vašoj karijeri. Nekim Jarcima ova godina može biti prilično zahtevna i stresna. Ali, glavu gore, nemojte da klonete duhom, nastavite da se borite i radite i klonite se kojekakvih tračeva i nekakvih glasina u vašoj okolini, to nije za vas. Za sada glavne prepreke koje se pojave pred vam treba da shvatite kao poučne životne lekcije.

Planete su povoljne, tako da vaš finansijski položaj bude siguran. Imaćete dobar priliv novca iz različitih izvora. Na vama je da odlučite da li ćete se okrenuti investicijama za budućnost  ili ćete se razmetati sa novcem i trošiti. Treba da budete oprezni u svojim potezima i odlukama. Jupiter bi vas mogao posebno blagosloviti finansijskim sredstvima tokom godine, uz povremene nalet sreće.

LJUBAV

Planeta Venera će biti u znaku Jarcu najveći deo Januara, Novembra i Decembra 2021. godine. Ako ste slobodni i želite da se približite nekome, ovo su najbolji meseci za to. Dok je planeta Venera u vašem znaku Jarca, drugi će vas verovatno smatrati privlačnijim nego obično. Takođe, mogli biste se osećati harizmatičnije. Obe ove stvari mogu vam pomoći da pronađete sreću u ljubavi ove godine.

Ove godine Jarac bi trebao da ima neizrecivu slobodu u svom ljubavnom životu. Ali, u tom slučaju, to onda pametno koristite i nemojte flertovati, naročito oni u braku, jer moguće su i batine. Slobodnim Jarčevima se savetuje da vreme iskoriste za stvaranje dugotrajnih posvećenih veza i da ne odbacuju ljubav tek tako.

Kako godina odmiče, u vašoj ljubavi ili braku dolazi sve više do  harmonije. U izgledu vam je mnogo i raznog senzualnog zadovoljstva. U ovom periodu biste mogli svog partnera da zadovoljite i mentalno. Jarčevi koji su sami mogli bi sredinom godine da se vežu uz neku osobu.

ZDRAVLJE

Ove 2021. godine pokušajte da fokus usredsredite na svoje mentalno zdravlje. Biće vremena kada ćete se osećati zbunjeno i pod stresom, ali kada se to dogodi, pokušajte da odvojite malo vremena i da se odvojite od drugih ljudi, da se smirite i opustite.

Važno je zapamtiti da je vaše mentalno zdravlje jednako važno kao i vaše fizičko zdravlje, jedno ide uz drugo. Ako je potrebno, razgovarajte sa nekim, bilo prijateljem ili terapeutom o svom mentalnom zdravlju.

Za Jarca godina koja predstoji ima i Jupiter i Saturn u području koje vlada opštim zdravljem i blagostanjem. Iako bi Saturn mogao povremeno dovesti do zdravstvenih problema i perioda slabog imuniteta, Jupiter će da donese određenu ravnotežu i poboljšanje stanja. Savet je da Jarčevi imaju zdrave navike da bi tokom godine bili u najboljoj formi.

Uzimajte dovoljno tečnošst, budite hidrirani i imajte uravnoteženu ishranu. Vašem zdravlju je potrebno više pažnje tokom ove 2021. godine, nego što je to bio slučaj u proteklom periodu. Stres i napor takođe mogu da naprave štetu vašem zdravlju, pa stoga se čuvajte. Bavite se sportom, dobro se odmorite i godina će dobro proći.

Ova 2021. godina biti nešto usporena, ali i stabilna da održite i poboljšate svoj položaj kada su finansije u pitanju. Ako ste u nekom privatnom biznisu, savetuje vam se da ove godine budete oprezni. Ako planirate da proširite poslovanje ili tražite neku dugoročnu investicionu šemu, godina verovatno neće biti dovoljno dobra, pa stoga pokušajte da izbegnete ulaganje u dugoročne poslove.

Ako planirate da se venčate, onda je godina vrlo dobra da se odlučite za taj korak. Počev od januara 2021. godina donosi mnogo dobrih šansi za brak, a pogotovo sa nekom osobom koju poznajete dugi niz godina.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

VODOLIJA

Početak godine nije pogodan za ljubav i veze ali će stvari izgledati dosta bolje kako godina bude odmicala. Ako morate uspeti u svojim projektima, biće potrebno puno napornog rada i stručnosti.  Tokom godine moraćete da se suočite sa mnogim stresnim situacijama. Stoga periodi opuštanja i odmora postaće neophodni za održavanje vašeg blagostanja. Suočite se sa izazovima koje vam život postavlja i osmislite načine kako da ih prevaziđete na najbolji mogući način.

U 2021. godini možete biti fokusirani na veze i na intelektualna traganja. Iskoristite ovu godinu da steknete nove prijatelje, ali ne zaboravite na svoje hobije. Dobre stvari će vam doći ako budete imali zdrav društveni život u 2021. godini.

Mnoge planete imaju uticaj na vaš znak ove godine. Neke od planeta koje će ove godine imati najveći uticaj na Vodolije uključuju Mars, Jupiter, Uran i Pluton. Srećom, ovaj znak može da podnese sve što mu se desi 2021. godine. Pluton u Jarcu će vas podstaći da napustite i odbacite sve što vas sputava. Iako je to možda teško, ne morate da imate bliske odnose sa svim članovima porodice. Pustite ljude koji vas povređuju, čak i ako ste u srodstvu sa njima. Ovo vam može pomoći da poboljšate svoje emocionalno stanje. To vam u nekim trenucima može otežati godinu, ali dugoročno će vam biti bolje.

POSAO I KARIJERA

U 2021. godini Jupiter će da vam pomogne u poboljšanju vaših međuljudskih odnosa na poslu gde treba da pokušate da se usredsredite na timski rad i na drugi način rada sa drugim ljudima. Imaćete više šanse za uspeh na poslu ako budete tražili pomoć od drugih, umesto da pokušavate sve da uradite sami. I vaši pretpostavljeni kao i vaši podređeni sigurno će vam biti zahvalni ako odvojite vremena za njih ove 2021. godine.

Mars je u vašem znaku od sredine maja, proširujući vašu vitalnost, nagon i uzbuđenje, da bi se vratio u vaš znak od sredine septembra do sredine novembra kada konačno možete pokrenuti neke od svojih planova i pokušati povući potez koji ste imali u mislima. Jupiter ulazi u vaš sektor maštarija početkom novembra, a godinu možete provesti koncentrisani na traženje šansi da utičete na svoje maštarije kako bi se odvijale onako kako očekujete. U isto vreme, Merkur će biti retrogradan, pa ćete možda morati prvo da se skoncentrišete na vaše stare snove pre nego što pređete na nove.

Obavezno budite pažljivi sa vašim finansijama ove godine. Planeta Neptun u znaku Riba može vam otežati zadržavanje novca kod vas. Ne trošite novac na stvari koje vam nisu potrebne. Iako se zbog kupovine novih stvari trenutno možete osećati dobro, taj osećaj neće potrajati. Umesto toga, pokušajte da uštedite svoj novac kako biste ga mogli bolje koristiti u narednim periodima kada vam bude potrebniji.

Vaš put u karijeri biće dobro osvetljen tokom 2021. godine. Nove ideje i nova područja posla dolaze u obzir i vaš posao ili usluge koje pružate mogu se dosta razviti. Nebrojene mogućnosti vam se nalaze na putu, iskoristite ih na najbolji mogući način po vas. Ipak, u ovom godini nemojte donositi impulsivne odluke niti velike rizike, jer bi to moglo uticati na vašu trenutnu profesionalnu reputaciju i dalji napredak u karijeri.

Vodolije će ipak imati sredstava i mogućnosti da poprave svoje finansije u ovim teškim vremenima. Nekima od vas će možda biti teško da upravljaju finansijama i drže se svog budžeta, ali ovo će vas kasnije spasiti od finansijskih tegoba. Jupiter, planeta sreće i prosperiteta pomoćiće vam da ostanete na površini. Otprilike sredinom godine mož doći do priliva novca iz nekoliko izvora. Bavljenje nekim dodatnim kreativnim poslom moglo bi vam doneti neke finansijske dobrobiti, a tu je i moguće povećanje plate, kao i moguće nasledstvo.  Ovo bi osiguralo da budete finansijski dobro obezbeđeni tokom godine, uprkos teškim vremenima.

Ništa vas neće sprečiti da se istaknete. Ovo je u osnovi vaša godina. Uradite sve što vam je potrebno i to će u velikoj meri biti korisno za vas. Bićete savetovani od starijih a vaš rad će biti cenjen.

LJUBAV

2021. godina obećava dobre vesti za Vodolije u njihovoj ljubavi i braku. Mogli biste da doživite neku novootkrivenu ljubav tokom godine, a slobodni bi za sada mogli da pronađu svog idealnog partnera. Međutim, to neće biti lak zadatak i trebali biste se predstaviti u boljem svetlu da biste se povezali sa potencijalnim partnerom. Onima koji su odani i privrženi to može biti lako. Ali ako ste nezadovoljni ili razočarani sa svojim partnerom, onda bi bilo dobro vreme da razmislite o nastavku veze. Ako postoji čvrsta veza, iskoristite ovo vreme da ojačate svoje veze. Nastojte da u brak ili ljubav unesete više radosti i sreće.

Ove 2021. godine planeta Venera će biti u znaku Jarcu veći deo meseca Januara. Planeta će se vratiti vašem znaku Jarca većim delom meseca Novembra i Decembra. Tokom ovog vremena možda ćete se osećati emotivnije, ali i tajnovitije jer nećete znati kako se nositi sa tim osećanjima. Pokušajte da pronađete način da se nosite sa tim osećanjima ako želite da vidite bilo kakav napredak u vašem ljubavnom životu.

Tokom godine, iako planete ponekad mogu dovesti do neke vrste nestabilnosti u vašoj vezi, ostanite čvrsto na zemlji. Razgovarajte, iznesite sve pred partnera i donesite mirnu atmosferu. Uklonite sve vrste nesporazuma i negativnosti oko vaše veze. Neka ljubomora ili bilo kakva druga loša osećanja ne pogoršavaju vašu ljubav ili brak.

ZDRAVLJE

Planeta Jupiter ove godine ima veliki uticaj na vaše zdravlje. Ova planeta vas podstiče da naučite nove metode za poboljšanje vašeg zdravlja. Kada učite o ovome, uvek treba da na umu imate osim fizičkog i vaše mentalno zdravlje. Na ovaj način možete višestruko poboljšati svoje zdravlje. Neke nove stvari koje možete da isprobate mogu uključivati neke nove vežbe, razne terapije kao i meditaciju.

Pored svega, ova 2021. godina obećava da biti dobra godina za Vodolije po pitanju zdravlja i veselog raspoloženja. Bićete prožeti sa vitalnošću i energijom koja vas obliva tokom godine. Vaša mentalna snaga osigurava da budete i u fizičkoj formi. Međutim, mogu se povremeno pojaviti periodi nedostatka imuniteta koji mogu da utiču na neke zdravstvene probleme. Zato obratite na to posebnu pažnju i pojačajte imunitet.

Saturn je trenutno u vašoj šestoj kući zdravlja u naredne dve godine. Ovo pokazuje da treba više pažnje da posvetite kičmi, kolenima i zubima nego što je to uobičajeno. Saturn može dodatno da bude vaša duhovna planeta koja vam daje lekciju kako da tražite načine za vaš oporavak iznutra, iz vas samih, iz vaše veze sa višom silom. Zaista, unutar vas, kao i svakog drugog čoveka, nalazi se Božanski lekar kome možete da pristupite a koji može da vam donese trajno blagostanje.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

RIBE

Početkom godine, Jupiter je dobro je postavljen u 11. kuću dobitka. Iako oslabljen, to bi bilo ohrabrujuće jer će sprega Saturna i Jupitera verovatno doneti stabilan napredak za Ribe. Ljudi Ribe treba da nauče da budu diplomatski u svom govoru i postupcima i ne smeju povrediti osećanja drugih ljudi u 2021. godini. Održavajte srdačne odnose sa kolegama i starijima na radnom mestu.

U izvršavanju vaših poduhvata ove godine imaćete podršku vašeg društvenog kruga i ljudi unutar njega. Jupiter će vam možda ponuditi novo radno mesto. Vaše projekte ćete moći uspešno da završite uz pomoć Marsa. Mars je u vašem znaku od sredine novembra pa do decembra, tako da godinu završavate sa značajnom merom vitalnosti, žara i uzbuđenja i možete započeti novi aktivnosti i praviti nove planove.

Zdravlje će vam biti izvrsno ukoliko se budete pridržavali redovnih vežbanja i opuštanja koja su vam uvek neophodna i dobro dođu s obzirom na vaš ponekad slab nervni sistem kojem treba da posvetite posebnu pažnju. Neophodno je da koristiti i svoje instinkte da biste postigli uspeh ove godine, a oni vas retko kada iznevere.Ovo može da bude opuštena i savršena godina za povratak vašim omiljnim hobijima i fokusiranje na vaš porodični život. Iskoristite ovu godinu na najbolji način da se poboljšate i intelektualno i socijalno. Ako to možete da uradite, onda će vam 2021. godina biti dobra i onakva kakva želite.

POSAO I KARIJERA

Ove 2021. godine planeta Jupiter će imati pozitivne efekte na vaš poslovni život. Verovatno ćete steći više zadovoljstva svakodnevnim radnim zadacima koji su vam možda u prošlosti bili malo i dosadni. To može biti zato što ćete raditi sa novim ljudima ili ćete naučiti nešto novo što vam može pomoći da svoj posao učinite korisnijim. U svakom slučaju, vaša karijera u celini će ove godine verovatno biti ispunjenija.

Ako tražite još posla ove godine, razmislite o online radu na Internetu. Posebno za Ribe, 2021. godina je sjajna za dobijanje novca od kreativnih projekata urađenih na Internetu. Ako imate kreativni talenat, razmislite o kreativnom pisanju ili stvaranju nekih umetničkih dela.

Ove godine iz nekog razloga od vas će se možda zahtevati da svoj novac i druge resurse delite sa drugima. Ako se to dogodi, pobrinite se da budete mirni i da mirno napravite kompromis. Ako ne naučite kako da pravite kompromise sa drugima na ovaj način, verovatno ćete se naći u nekim nelagodnostima koje su vrlo lako mogle da se izbegnu.

Ako uspete da svoje finansije odvojite od svih ostalih, što je malo verovatno, ali se može dogoditi, onda je ovo sjajna godina za ulaganja. Međutim, pre nego što to učinite, obavezno zatražite savet o tome u koje investicije treba da uložite. Karijera bi mogla biti na vrhuncu za ribe u toku 2021. godine. Bićete veoma strastveni prema onome što radite. A vaš naporan rad i entuzijazam prema poslu mogli bi biti nagrađeni putem povećanja plate ili nekog unapređenja. Postojaće nove mogućnosti za razvoj vaše karijere, ali imali biste i popriličan broj izazova na vašem putu.

LJUBAV

Ako ove godine budete mogli dobro da koristite komunikaciju, onda biste trebali imati priličnu količinu sreće u ljubavi. U ljubavi ćete imati najviše sreće od 25. februara do 20. marta, kada je planeta Venera u vašem znaku Riba. Bićete najkompatibilniji sa ljudima koji su kreativni i provode najveći deo svog vremena proširujući svoje veštine i znanje.

Ova godina će za Ribe biti prilično divna u smislu njihovog braka ili ljubavi. Ljubav i romansa će da prevlađuju, a partner će vam biti odan i predan. Ribe koj nisu u vezi biće zadovoljne pronalaskom odgovarajućeg partnera. Oni koji su u braku ili u ljubavnoj vezi konačno će se skrasiti u prijatnoj atmosferi koju je stvorio njihov partner.

Iako je bračno blaženstvo skoro zagarantovano, povremeno biste mogli imati udela u nesporazumima i razdorima sa vašim partnerom. Međutim, ako biste od srca razgovarali s partnerom, onda sve nesporazume možete izgladiti.

ZDRAVLJE

U 2021. godini najbolje je da vašu pažnju usmerite svom fizičkom zdravlju, jer ćete u ovoj godini verovatno morati da radite neke poslove i radnje koje mogu uzeti danak vašem fizičkom telu ako ne budete vodili dovoljno računa o tome. Zato je najbolje da često vežbate i da se što pravilnije hranite. Ovo je takođe sjajna godina da izvršite čišćenje tela od nezdravih materija. Ostavite cigarete, brzu hranu, nezdrava pića. okrenite se biljnim čajevima i domaćoj zdravoj hrani.

I pored svega položaj planeta u 2021. godini obećava Ribama dobro zdravlje i mogli biste bit izuzetno imuni na bilo kakve bolesti. Mars, međutim, može prigušiti nivo vaše energije i učiniti vas tromima. Povremeno pribegavajte nekim fizičkim vežbama, a takođe budite mentalno aktivni što češće. Planeta Saturn može povremeno dovoditi zdravstvene probleme poput prehlade, digestivnih problema i slično. Preventivne mere će vam dobro doći da predupredite takve slučajeve.

Ribe su poznate po tome da su gurmani i često se prepuštaju uživanju u hrani, ali nije vreme zato. Pridržavajte se uravnotežene ishrane i držite se zdravih prehrambenih navika. Budite fizički aktivni, bavite se sportovima na otvorenom koje najviše volite. Plivanje je ono što volite i što vam uvek dobro godi. Međutim, nemojte preterivati, jer može doći do uganuća ili istegnuća mišića a i fizički umor vas može prilično iscrpiti. Pronađite načine da na prirodan način pojačate vaš imunološki sistem, biljnim čajevima, voćem, povrćem i zdravom ishranom. I naravno čistim i pozitivnim mislima koje kod vas imaju veliki uticaj na opšte stanje.

 

Detaljni horoskop za 2021. godinu za portal Republika uradila je astrolog Dragana Kosić, a nju možete kontaktirati na mejl adresu dragana.kosic@gmail.com.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading