MOLOTOVLJEV ZA ADVOKATICU: Optužila sudije da šuruju sa Šarićem!

Autor:

Hronika

24.08.2018

05:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nepoznata osoba bacila je u noći između srede i četvrtka, jedan sat posle ponoći, Molotovljev koktel u advokatsku kancelariju Nade Milosavljević u tržnom centru na Rakovici, u Ulici pilota Mihajla Petrovića 12. Plamen je potpuno uništio nameštaj, kompjuter, štampač, ali i sve predmete u ovoj kancelariji!

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Razbio prozor

- Piroman je razbio prozor na kojem su rešetke, a onda ubacio flašu napunjenu benzinom. Plamen je brzo buknuo i uništio celu prostoriju. Srećom, u pitanju je građevina koja je od armiranog betona, pa se plamen nije proširio na susedne kancelarije i firme, među kojima je i jedna štamparija - rekao nam je jedan od radnika tržnog centra.

Nada Milosavljević je 2011. godine skrenula pažnju javnosti na sebe kada je tadašnjem specijalnom tužiocu Miljku Radisavljeviću poslala pismo u kome je optužila pravosudne organe u Čajetini, Užicu, Kragujevcu i Beogradu da su "u dosluhu sa klanom optuženog narko-bosa Darka Šarića".

Kancelarija Nade Milosavljević potpuno uništena, kao i svi predmeti kojima se bavila. Motiv napada zasad nepoznat

- Zaštićeni svedok u slučaju braće Šarić po nadimku Joksa (Nebojša Joksović) ima saznanja ko je od sudija i tužilaca i sa koliko novca trebalo da bude nagrađen za ove nezakonite radnje upravo od popularne braće Šarić - navodi se u pismu tužiocu.

Povod je bio slučaj "otimanja" imovine na Zlatiboru koji, prema rečima našeg izvora, do dana današnjeg nije zatvoren.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

- Ona je zastupala ženu koja je tvrdila da joj je pomoću falsifikovanog ugovora o doživotnom izdržavanju na Zlatiboru oteto zemljište od nekoliko hektara. To zemljište, na izuzetno atraktivnoj lokaciji, navodno je preprodato upravo ljudima koji rade za Darka Šarića. Njen dopis, ipak, nije dao rezultata - kaže sagovornik Srpskog telegrafa.

Klijenti

Da li ovaj slučaj ima veze s požarom ili ne, utvrdiće istraga policije, koja ne isključuje mogućnost da iza požara stoje neki nezadovoljni klijenti.

Advokatica je 2011. u pismu tužiocu optužila pravosudne organe da su u dosluhu sa narko-bosom

- Od klijenata je naplaćivala po nekoliko stotina evra za neke manje advokatske usluge. Kada se njihova očekivanja ne ispune, mnogi su smatrali da ih je prevarila za novac koji im je uzela jer ništa nije uradila. Moguće je i da je neko od njih iz revolta zapalio kancelariju - kaže naš izvor.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading