(VIDEO) MRAČNA TAJNA PODZEMLJA: Evo zašto je likvidiran GIŠKIN ORTAK u Johanesburgu!

Autor: Republika

Hronika

19.07.2018

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Kulić (46) iz Zemuna, koji je u sredu likvidiran u Johanesburgu, kako se spekuliše, navodno je znao ko je u aprilu ubio Milana Đuričića Mikija. Osim toga, Kulićevo ime pominje se i u ubistvu dvostrukog agenta Gorgija Gorga Darmanovića, koji je u maju likvidiran u Beogradu.

Policija sumnja da su motiv ove brutalne likvidacije neraščišćeni računi u vezi sa poslovima oko trgovine narkoticima.

- Navodno su srpski kriminalci glavni distributeri droge u Južnoafričkoj Republici, pa se pretpostavlja da su neraščišćeni poslovi i borba za prevlast u podzemlju motivi i ove likvidacije. Sumnja se da je ubijeni Kulić bio bliski saradnik Mikija Đuričića, koji je bio označen kao jedan od glavnih narko-bosova u Južnoafričkoj Republici.

Foto: intagram.com/legendedevedesetih
Giška

Takođe, ubijeni Kulić je navodno bio blizak i sa Dobrosavom Gavrićem, koji je zajedno sa Đuričićem u Srbiji osuđen zbog Arkanovog ubistva. Indicije koje potkrepljuju sumnje da su likvidacije Kulića i Đuričića povezane najpre je način na koji su izvršene - objasnio je za beogradske medije dobro obavešten izvor, napominjući da je i Gavrić poslednjih godina ojačao u mafijaškoj hijerarhiji u ovoj afričkoj državi.

Đuričić je izrešetan 25. aprila dok je takođe u kolima stajao na semaforu. Njega je, takođe, pratilo vozilo bele boje, a kada se on zaustavio, ubice su mu preprečile put. Navodno, tri osobe su istrčale iz vozila i pripucale na Đuričića, koji je podlegao povredama na licu mesta.

Južnoafrički mediji izvestili su da je tamošnja policija na zadnjem sedištu belog "mercedesa", za koji se pretpostavlja da su ga ubice zapalile nakon zločina, pronađena i spaljena automatska puška. Veruje se da su ubice koristile ovo oružje u zločinu, a zbog izloženosti visokoj temperaturi veruje se da će sa oružja biti nemoguće izolovati tragove.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading