LUKA BOJOVIĆ POSLAO PORUKU IZ ZATVORA UBIJENOM KUMU: Bogovi plaču zbog tvoje smrti!

Autor: Republika

Hronika

02.06.2018

06:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luka Bojović oprostio se od svog ubijenog kuma Dragoslava Miloradovića pismom koje je poslao iz zatvora u Španiji. Poruka je pročitana na sahrani ubijenog koja je bila na Novom groblju.

RepublikaFoto: Public
Luka Bojović

Pismo Luke Bojovića pročitano je nad kovčegom ubijenog Miloradovića.

- Ne mogu i neću da ti se obraćam u prošlom vremenu, jer, ti si Gale stvoren da bi živeo večno. Bogovi plaču zbog tvoje smrti, a kako ne bismo mi, Bojovići. Kada si ušao u naš život, Nikola i ja smo znali da smo dobili još jednog brata. Svojom hrabrošću, osmehom, dostojanstvom, čašću, netrpeljivošću na svaku obmanu i laž, odmah si našao mesto u našim srcima.

Ne mogu i neću da ti se obraćam u prošlom vremenu, i niko od nas to neće, jer, iako su svi predivni trenuci koje smo prošli zajedno ostali u prošlosti, ti si Galence rođen da bi živeo večno. 

RepublikaFoto: youtube.com/Dzej Official Music
Dragoslav Miloradović

Već četvrti dan Maja se budi bez tebe, ali u mislima sa tobom, kao i svi mi koji te beskrajno volimo. Pored teške istine, strašnih prizora i užasnih laži kojima neljudi pokušavaju da uprljaju sliku o tebi, mi pronalazimo snage da se smejemo i održimo humor koji si ti toliko voleo.

Današnji dan je za nijansu teži od najtežih koji postoje u ljudskim životima. Provodimo ga u molitvama da na nebeskim njivama provodiš vreme sa onima koje voliš i koji tebe vole.

Ne znam samo kako ćemo pred čika Miloša i čika Čedu, zašto si im stigao prerano? Ali smo sigurni da te je Džoni dočekao i da ste se raspričali.

Putuj Galence, Cici, batice naš ovog 1. juna u neka večna proleća i neka ti je večna slava - napisao je Luka Bojović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading