Šta to koči Istragu masovnog ubistva u RIBNIKARU? Zora Dobričanin tvrdi da SBB ODBIJA da DOSTAVI važne podatke Tužilaštvu!

Autor:

Hronika

15.11.2023

17:09

U slučaju Ribnikara pregledani su i zadržani telefoni roditelja, imamo sadržaje telefona sa svih mogućih kamera u stanu, školi... Ali tužilaštvo ima problem koji ne može da se prevaziđe, jer od provajdera SBB-a ne može da pribavi IP adrese, jer ne žele iz određenih razloga da ih dostavi, kaže Dobričanin.

Šta to koči Istragu masovnog ubistva u RIBNIKARU? Zora Dobričanin tvrdi da SBB ODBIJA da DOSTAVI važne podatke Tužilaštvu!

youtube.com/ Jutarnji Program TV HAPPY, ST/Dragan Kadić

Komentari (10)

Loading
Pedja

15.11.2023 19:52

Cuj ne daju ip adrese,halo ima li drzave to hapsiti odma ej !

Tanja

15.11.2023 20:04

Sve vrdaju roditelji najmlađeg masovnog ubice na svetu, lažu,poriču, lažu u streljani, lažno svedoče sa ciljem da što pre izbrišu u London ili na Havaje da brckaju nogice. Majka najmlađeg masovnog ubice na svetu surovala sa krimosima,omiljeni im veštak! Njih ne zanima što nam je streljao decu i čika Dragana njihov najmlađi masovni ubica na svetu.

Milka5

15.11.2023 23:35

@Tanja - Prica je mnogo dublja I surovija nego sto je ti predstavljas draga Tanja. Ako mislis da je Kecmanovicima jedina muka sto ne brckaju noge na Havajima onda tesko gresis. U svojim najcrnjim kosmarima radnje bi bili oni sto posecuju groblje nego sina ubicu na psihijatriji. Roditelji pobijene dece imaju Koga da zale. Sta imaju Kecmanovici? Mene I tebe bezdusne da ih stalno podsecamo sta su sve uzgubili, Kostu koji je ocigledno izgubio svaki kontakt sa stvarnoscu, Mislis li stvarno da njima nesto znaci njihovo bogatstvo. Dali bi oni sve do gole koze kad bi mogli vratiti bar jedan zivot. Kosta je bio voljeno negovano dete, ni prvo ni poslednje o kome je brinula dadilja. Nije on zato posto Los. Otac ga iz ciste ljubavi ucio da puca, ne da ubija, mogao je biti olimpijski pobednik. Mogao, a posto monstrum. Zasto Tanja? Zbog majke koja je previse volela? Zbog oca koji je svoj hobo preneo na dete? Zbog toga sto su ga drugovi dirali ili je nesto mnogo mnogo gore. Neko osmotrio situaciju, iskoristio hobi I okrenuo dete svojim ciljevima. Sekta, terorizam, igrice... Ko zna. Pratim ovu pricu od nesrecnog treceg maja, saosecam sa porodicama ubijene dece, ali, saosecam I sa kostom I celo njegovom porodicom. U te ljude niko prstom nije upirao niko nista ruzno nije govorio, To ne smem zanemarite. Ne smem polako da sudimo jer ce se suditi I nama

Tanja

16.11.2023 01:29

@Milka5 - Milka5 majka najmlađeg masovnog ubice na svetu je letos krenula na more sa ćerkom ...toliko o njoj koliko je bezdušna ,sebična, tako je vaspitala i najmlađeg masovnog ubicu na svetu pa joj se to sad obija o glavu.

Antea

16.11.2023 10:38

@Tanja - @Tanja, htela bi da citiras one koji su rekli da je Kosta nevaspitano, problematicno dete!!?? Komsije, drugovi, ucitelji, dadilja, poznanici o njemu govore kao o kulturnom, lepo vaspitanom, mirnom, inteligentnom, dobrom detetu!! Isto tako kad pises o Miljani, zanima me tko vaspitava ostalu decu Ribnikara, ciji svi roditelji lete za karijerama, jer jedino takvi i idu u elitni Ribnikar!!???

Tanja

16.11.2023 11:22

@Tanja - Milka5,učili ga da puca,kuća puna oružja, u skoli streljao nam decu, da nisu bezdušni ne bi letos sa ćerkom krenula na more...

Petar

15.11.2023 20:11

Pa dal' je moguce da Drzava i u ovom monstruoznom slucaju NE MOZE da stane na REP, na NE CINJENJU pozitivnih radnji SBB-u , Solakovoj kompaniji za otimanje para gradjanima Srbije ?????????????????????? Ima li ZAKONA u Srbiji da istrazi i kazni SBB ?????????????????? Kako to mogu Makedonci i ostali u regionu a Srbija NE MOZE?????????????

Branko

20.11.2023 08:33

Zasto tuzilastvo ne optuzi SBB za ometanje istrage?? Siguran sam da bi novcana, prekrsajna ili cak krivicna kazna otreznila bahate pojedince koji misle da su iznad zakona i da mogu da rade sta hoce ili da ne rade ono sto moraju, a ne zele da rade...5 godina zatvora bi bila pravedna kazna za odgovorno lice u SBB-u...

Branko

20.11.2023 10:41

Tuzilastvo treba da tuzi SBB zbog ometanja istrage, mozda cak i za saucesnistvo u zlocinu.

ma zasita

22.11.2023 18:49

Zao mi je tebe Tanja, imas povez oko ociju i vidis samo u jednom smeru..kao robot...majaka hoce na Havaje, hoe pare, cerka trovacica...zeno, bice ljudsko..da li stvarno mislis da su Kecmanovici sanjali ocvo..ni u najludjim snovima...oni su obrazovani ljudi, nisu sizofrenicari ni zlostavljaci..imali dadilju, pa ima ih mali milion..prvo kraljevska porodica u Engleskoj..pa nisu ubice princevi...imao jee Kosta ljubavi, porodicu i paznju...brinulu su ono io njemu..nije ga otac poducavao da ubija, vec da puca...a nije morao da puca u drugove...nije majka mogla da spreci jer nije znala..sestru mu ostavi na miru..ona je dete...Kosta je zbog neceg postao to...zbog nekog jakog razloga i nije nesto vise mogao da podnese..zasto drugove u skoli..zasto nije pobio komsije, porodicu...zastro...pitanje od milion dolara...Kecmanovice zalim kao i roditelje zrtava ...i Kostu zalim,jer on vise nema zivot..svakog razumnog coveka muci pitanje.ZASTO...STA SE KOSTI DESILO..DA LI GA JE NEKO BAS BAS ZLOSTAVLJAO , MALTRETIRAO..ILI MU JE NEKO ISPRAO MOZAK..INTRNET, IGRICE..SEKTA...NEKI LUDAK KOJI GA JE ISKORISTIO YA TAJ CIN...To se treba razmotati..i da..sutra dan Mladenovac...mnogo sumnjivih dsavanja je stalu ya 24 sata..a onda posle toga mir...sunjivo