ŠOK! VLADIMIR KECMANOVIĆ PONOSAN NA SVOG SINA?! Može li MORBIDNIJE? - u zatvoru priča kako je Kosta odličan pucač?!

Autor: Kurir

Hronika

13.10.2023

08:11

Iako je otac nakon masakra svog sina uhapšen, u zatvoru je i dalje hvalio sina kao odličnog strelca i govorio kako ga je učio preciznosti.

ŠOK! VLADIMIR KECMANOVIĆ PONOSAN NA SVOG SINA?! Može li MORBIDNIJE? - u zatvoru priča kako je Kosta odličan pucač?!

Shutterstock, Facebook

Komentari (6)

Loading
Tanja

13.10.2023 08:26

Uciti dete u streljani da barata oruzjem,pun stan oruzja u stambenoj zgradi,roditelji narcisoidni sebicni....dete najmladji masovni ubica na svetu! Majka najmladjeg masovnog ubice na svetu neosecajna za nas bol za nasom decom sto ih je poubijao njen sin najmladji masovni ubica na svetu! Ona je sa cerkom na more krenula a ni 40 dana nije proslo od ubistva nase dece.Ona krenula na more a mi na grobĺje....

Dragoslava

13.10.2023 08:33

Kako bi bilo da vi nazovi novinari pišete o ubijenoj deci iz Ribnikara i njihovim prekinutim snovima na najsuroviji, najbolesniji način. Prekinite da pišete o malom psihopati koji će možda u jednom trenutku shvatiti da je bolje da ga je policija ubila kada se predao.

Neko

13.10.2023 08:48

Dajte preterujete sa naslovima i zasto pumpate price, ne verujem da je Vladimir to pricao cimerima. I da je pomenuo njegovu preciznost u gadjanju to je onda izvuceno iz konteksta price. Svi vec znamo da je KK odlican strelac i to je nesporno. Zasto na taj nacin predstavljate jednog uglednog doktora. Mnogi ga napadaju zbog njegove strasti prema oruzju i streljastvu, a svako od nas ima pravo da ima i upraznjava hobi koji voli. Kazu ima sifru jer voli pistolje itd..pa ne moras da imas sifru da bi voleo pistolje i bavio se streljastvom. Sta da kazemo onda za profesionalne lovce koji ubijaju zivotinje u prirodi i slikaju se sa plenom.. mrzim preterivanje i generalizovanje! To je stvarno primitivno.

Djuro

13.10.2023 12:14

Daleko od oblicnog da je odlican, s toliko metaka bi ubio bar jos toliko dece

Maki

13.10.2023 18:31

Ovo sto vi pisete je van pameti. Smatram da roditelji snose odgovornost za sinovljevo nedjelo i trebaju biti primjereno kaznjeni, ali nisu zasluzili da o njima pisete takve gadosti, zaboga, pokazite da ste odgovorna ljudska bica i drzite se barem donekle istine. Zar ima itko tko ce poverovati da je otac uistinu izgovorio te rijeci ili da majka vristi da je puste kod sina. Tim ljudima je zivot unisten, i svesni su da nikakvim izjavama ili djelima nece ublaziti tragediju koja je zadesila porodice pobijene djece. Nisam ovdje da ih branim, vec da apeliram na vas i na ljude: pokazite malo samilosti i krscanske ljudskosti.

Opg

14.10.2023 19:41

@Maki - Pa i nije toliko nemoguće u to povjerovati s obzirom da je općepoznata njihova bahatost. Sin se riješio konkurencije kako su ga i učili i obučili. Nakon tragedije nisu sami pokazali ni zrno ljudskosti nego samo želju da krvavih ruku izbjegnu bilo kakvu odgovornost. Kršćansku samilost i ljudskost ćemo ipak sačuvati za one koji to zaslužuju. Načelno se slažem s Vama, ali ne na ovom primjeru.